ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΩΝ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΩΝ”, ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΚΑΝΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ !! ΕΝΑ ΝΕΟ LIVE ΨΗΝΕΤΑΙ…

Μετά την αναβολή της δίκης του αιώνα στις 7 Ιουνίου, αισθάνομαι όσο περνάνε οι μέρες σαν μικρό παιδί στο Allou! Fun Park. Μπροστά μου είναι τόσα παιχνίδια, που δεν ξέρω πού να πρωτοπάω, πού να πρωτοπαίξω!

Σας το έχω πάρα πολλές φορές. Οι εξελίξεις θα είναι κατακλυσμιαίες. Αυτό που συνέβη μετά την πρώτη αναβολή την 14η Ιανουαρίου, με τις παραδοχές/ομολογίες να διαδέχονται η μία μετά την άλλη από τα μέλη της οργάνωσης, με τις άσχετες αιτίες και τις μικροβιακές λοιμώξεις, σε πολύ σημαντικό ποσοστό και σε ποσοστό 50% αντιστοίχως, θα μοιάζει με “πταίσμα” μπροστά στα “κακουργήματα” που θα ομολογούνται από εδώ και πέρα, με τον έναν να “αδειάζει” τον άλλο.

Είχαμε Τζανάκη και Βασιλακόπουλο να λένε τα ακριβώς αντίθετα για την 4η δόση, με εμένα να στέλνω και τους δύο στον εισαγγελέα να διαλέξει αυτός ποιος από τους δύο διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, αλλά να έρχεται το ίδιο το υπουργείο Υγείας στη συνέχεια και να αποφασίζει αυτό αντί για τον εισαγγελέα, και να καταδικάζει τον Βασιλακόπουλο.

Είχαμε τον Πλεύρη να διαδίδει ότι κάθε νέα παρτίδα εμβολίων είναι επικαιροποιημένη, για να έρθει ο Παυλάκης από τις ΗΠΑ, μαζί με Παγώνη και Βασιλακόπουλο, αυτόν δηλαδή που μετά “άδειασε” ο Πλεύρης για την 4η δόση, να τον βγάλουν ψεύτη και να τον αφήνουν με τα άπειρα ακίνητα της δήλωσης πόθεν έσχες για παρηγοριά. Το ίδιο έκανε σήμερα ο Ευάγγελος Τέρπος, καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενώ, σήμερα πάλι, η Παγώνη δήλωσε κατηγορηματικά ότι η 4η δόση δεν ωφελεί κανέναν στην ηλικιακή ομάδα 30-59, για να κάνει ακόμη και τους πετσωμένους δημοσιογράφους να αναρωτιούνται “και τότε γιατί άνοιξε η πλατφόρμα, να ‘χαμε να λέγαμε;”. Φυσικά, η Παγώνη δεν μας είπε για μία ακόμη φορά (τελικά με αυτή τη μελέτη της Σιγκαπούρης θα μείνουμε) ποια είναι τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε για την ηλικιακή ομάδα άνω των 60 εν αντιθέσει με αυτή των 30-59, ώστε για την πρώτη πρέπει να γίνει η 4η δόση.

Και με εμένα και εδώ να τους στέλνω όλους στον εισαγγελέα να βγάλει αυτός την άκρη.

Είμαστε μόλις στην αρχή μίας όχι και τόσο μεγάλης πια τελικής ευθείας στη μάχη μου με την οργάνωση. Γιατί το μέτωπο αυτό είναι ένα μόνο από όλα που αντιμετωπίζω ταυτόχρονα στην τελική αυτή ευθεία.

Όπως έγραψα χθες, “το αμέσως επόμενο διάστημα, από την ώρα ήδη αυτή που γράφω, είναι το κρισιμότερο των δύο ετών της τιτάνιας μάχης με το θηρίο. Η φωτιά καίει σε όλα τα μέτωπα. Και οι φλόγες έχουν φτάσει ψηλά όσο ποτέ”. Ή τώρα ή ποτέ”…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x