ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ “ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ” -Κ Α Ι ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ- ΚΑΙ ΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ… ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ… ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ “ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ”… ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ…

Είναι η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΔΘ22-1010 ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά την έγκληση που είχα καταθέσει στις 29 Μαρτίου 2021 στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, κατά του Δημήτρη Καμπουράκη, και των συναδέλφων του Ελένης Φλυτζάνη και Απόστολου Έλληνα:

**********************

 

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Δια του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου.

ΕΓΚΛΗΣΗ

&

ΑΙΤΗΜΑ

ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Λεωφόρος Πιπεροπούλου.

 

ΚΑΤΑ

 

  1. Δημητρίου Καμπουράκη, δημοσιογράφου, κατοίκου Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως αρ. 2.

 

  1. Ελένης Φλυτζάνη, δημοσιογράφου, κατοίκου Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως αρ. 2.

 

  1. Απόστολου Έλληνα, δημοσιογράφου, κατοίκου Λαμίας Φθιώτιδας, οδός ***

 

Αξιόποινες πράξεις: Συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρα 362-363 Π.Κ.), έκθεση (άρθρο 306 Π.Κ.), απειλή (333 Π.Κ.).

 

Ο πρώτος εγκαλούμενος ετέλεσε σε βάρος μου τα εγκλήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της έκθεσης και της απειλής, και οι δεύτερος και τρίτος το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της έκθεσης, με όσα ανέφεραν σε βάρος μου, μη κατονομάζοντάς με αλλά φωτογραφίζοντάς με, στην τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ “Σαββατοκύριακο Παρέα” την 28.3.2021.

Παραθέτω την δημόσια ανάρτησή μου στον προσωπικό λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook”, η οποία αριθμεί 130.000 ακόλουθους, ενώ η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε 24.000 αντιδράσεις και 5.000 κοινοποιήσεις, στην οποία εκθέτω τα στοιχεία που συγκροτούν τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις. Στο κείμενο της ανάρτησης παρατίθεται και ο σύνδεσμος του βίντεο της εκπομπής.

Ο πρώτος μηνυόμενος απείλησε ότι θα “εξηγηθεί προσωπικά μαζί μου”, συνδέοντας την απειλή αυτή με τον ψευδέστατο και βαρύτατα προσβλητικό της προσωπικότητάς μου ισχυρισμό του ότι εγώ έχω δήθεν “σκοτώσει 15 ανθρώπους στην Μαλεσίνα”, χωρίς φυσικά να αναφέρει ο συκοφάντης ούτε έναν από αυτούς τους ανθρώπους και πώς ακριβώς εγώ τον “σκότωσα”, ενώ εγώ αντιθέτως έχω αποδείξει με σειρά δεκάδων δημοσίων καταγγελιών μου, με στοιχεία, αποδείξεις, ονοματεπώνυμα, έγγραφες μαρτυρίες, οπτικοακουστικό υλικό, μηνύσεις  και αναφορές, ότι στα δημόσια νοσοκομεία βασανίζονται και δολοφονούνται άνθρωποι, με τις εισαγγελικές αρχές να παραμένουν απαθείς, και είτε να επιτρέπουν σε έναν “επικίνδυνο” δικηγόρο ο οποίος “σκοτώνει ανθρώπους”, να εγκληματεί επί μήνες, είτε να καλύπτουν τα εγκλήματα αυτά παραλείποντας να παρέμβουν και να με καλέσουν στα γραφεία τους να καταθέσω το τεράστιο αυτό υλικό που έχω όλο αυτό το διάστημα συγκεντρώσει, μεγάλο μέρος του οποίου έχω δημοσιοποιήσει, και να κινήσουν τις προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι άπαντες οι εγκαλούμενοι με στοχοποιούν και με εκθέτουν σε τεράστιο κίνδυνο, αφού με παρουσιάζουν υπεύθυνο για τις δολοφονίες ανθρώπων, ώστε θα βρεθεί κάποιος από όλους αυτούς τους συγγενείς και συζύγους των ανθρώπων που “σκότωσα”, να “εξηγηθεί μαζί μου”, όπως ανέφερε ο πρώτος μηνυόμενος.

Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των εγκαλουμένων για τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις που αυτοί τέλεσαν σε βάρος μου, δηλώνω ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας και αιτούμαι την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τους.

 

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2021

Ο Εγκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

 

********************

Η δικογραφία αυτή ήταν μία από τις πολλές που είχαν αρχίσει να δημιουργούν ασφυκτικό κλοιό στην εγκληματική οργάνωση, εκεί, κατά τον μήνα Νοέμβριο, και την παρέσυραν να κάνει το απονενοημένο διάβημα και να παίξει (και τελικά να κάψει) το τελευταίο της χαρτί με μένα, βάζοντας την ομάδα των επίορκων του κτιρίου 16, με τους συνεργούς τους  εν συνεχεία στην οδό Λουκάρεως, να εφαρμόσουν το τελικό σχέδιο της επαγγελματικής, ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσής μου. Ώστε τώρα πια της έχει μείνει μόνο η τελική …λύση, αυτή της φυσικής εξόντωσής μου.

Μετά την πρώτη αναβολή της “όπου φύγει, φύγει” δίκης του αιώνα, στις 14 Ιανουαρίου, και κυρίως μετά τη δεύτερη, στις 7 Ιουνίου, με όλα συνέβησαν στο ακροατήριο, μετά την αρχική διακοπή στις 4 Μαΐου, τα πράγματα στους κόλπους της Δικαιοσύνης άρχισαν να αλλάζουν δραματικά για την οργάνωση, με την ομάδα των επίορκων να αισθάνεται όλο και πιο απομονωμένη και εκτεθειμένη.

Έτσι, ήρθε και η σειρά της δικογραφίας κατά Καμπουράκη, τον οποίο βεβαίως τότε είχε γλιτώσει η ομάδα από τη σύλληψη στην αυτόφωρη διαδικασία, να πάρει τον κατεπείγοντα πια και αυτή δρόμο της προς το ποινικό ακροατήριο.

Αυτές τις μέρες καλούμαι από το Πταισματοδικείο Μαραθώνα στο Καπανδρίτι να καταθέσω επί της εγκλήσεώς μου και να προσθέσω όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει μετά την κατάθεσή μου, για τον ρόλο του Καμπουράκη τόσο στην οργανωμένη στοχοποίησή μου τους τελευταίους εκείνους μήνες του 2021, όσο και στην εν γένει προπαγάνδα της “πανδημίας” και των εμβολίων.

Όπως έχω πει, και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω ,

και το έκανα και σε σχόλιό μου στο facebook χθες, στη δημοσίευση για την αρχειοθέτηση της σε βάρος μου δικογραφίας για το ΣΩΤΗΡΙΑ και το άνοιγμα του δρόμου για την καταδίκη του Νίκου Ευαγγελάτου,

μετά από κάθε τέτοια εξέλιξη δεν ανοίγει μόνο ένας δρόμος, αλλά ΟΛΟΙ οι δρόμοι.

Είναι ΟΛΑ όσα έχω κάνει, και αυτά που θα κάνω τα επόμενα 24ωρα, συγκοινωνούντα δοχεία.

Η σκακιέρα είναι μία.

Όπως επίσης δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, αυτό που έγραψα ξανά χθες το βράδυ ,

ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελέων και των δικαστών, είναι ικανοί, ηθικοί και έντιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης.

Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και έχουν γίνει ασφυκτικά. Πόσο εύκολο είναι πια για τον Καμπουράκη να επαναλάβει την γελοιότητα “δεν εννοούσα αυτόν”, μετά την γελοιοποίηση στο πανελλήνιο των συναδέλφων του Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου;

Τους δε εισαγγελείς που θα είναι πρόθυμοι να πάνε κόντρα στο νόμο, την αλήθεια και τη λογική, έχει πλέον τεράστιες δυσκολίες η κυρία Παπαγεωργακοπούλου να τους βρει. Αφήστε που σε δύο μήνες η ίδια θα είναι και παρελθόν από την Ευελπίδων και τον δεύτερο όροφο του κτιρίου 16. Να χρησιμοποιήσει δε έναν από τους γνωστούς, ξέρει ότι θα γίνει η αφορμή να επανέλθει ο …Λαζόπουλος στην τηλεόραση.

Οπότε τι του μένει του Καμπουράκη;

Να βρει ΕΝΑΝ άνθρωπο που σκότωσα στην Μαλεσίνα.

Όχι όλους.

Έναν.

ΜΟΝΟ έτσι θα σωθεί.

Δηλαδή, είναι από τώρα καταδικασμένος.

Διαδικαστικό είναι το ζήτημα…

 

Υ.Γ. Για την πληρότητα του ιστορικού, ιδού η δημοσίευση τότε στο facebook, με τις 24.000 αντιδράσεις, την οποία έχω ενσωματώσει στο κείμενο της εγκλήσεως, εδώ βέβαια από το …αρχείο του facebook, αφού ο επίλογος της δημοσίευσης αποδείχθηκε προφητικός. Ούτε μία εβδομάδα δεν συμπληρώθηκε, και ο λογαριασμός, στους 150.000 πλέον από 130.000 ακόλουθους, έγινε παρελθόν…

 

 

 

 

 

 

 

***Όσοι ακολουθούν πιστά αυτή τη μάχη, θα θυμούνται ότι κάποια στιγμή στο live εμφανίστηκε και ο Καμπουράκης να το παρακολουθεί. Δεν είχε το κουράγιο ούτε ένα ψεύτικο προφίλ να φτιάξει να μην καρφωθεί…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x