ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !! ΕΓΓΡΑΦΟ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ !! ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!

Μία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία σε δύο μήνες εγκαταλείπει το κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευεπλίδων. Όπως έκανε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Βασίλης Πλιώτας, ο βασικός υπεύθυνος για την πλήρη κάλυψη που είχε στη δράση της η εγκληματική οργάνωση του αρχηγού της στο Μαξίμου, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι τρομερό να μαθαίνεις σε ποιον εισαγγελέα είχε αναθέσει την καυτή αυτή πατάτα της μήνυσης του Στέλιου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αδελφού του.

Ή μάλλον, σε …ποια.

Και το όνομα αυτής …Ειρήνη Χρυσικού !!

Ναι !!

Ειρήνη Χρυσικού…

Ευχαριστώ, κυρία Παπαγεωργακοπούλου…

Από σήμερα λοιπόν βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, και όχι για πολύ ακόμα σε αυτά της Ειρήνης Χρυσικού (το καταλαβαίνετε αυτό, πιστεύω…), το υπόμνημα – καταπέλτης του Σπύρου. Το ένα από τα  πολλαπλά “χτυπήματα” που ετοιμάζω στην εγκληματική οργάνωση τις κολασμένες για αυτή μέρες που έρχονται.

Ήταν τρομερό το συναίσθημα. Να βρισκόμαστε με  τον Σπύρο εκεί που κάτι περισσότερο από ένα χρόνο πριν, βρισκόμασταν μόνο εγώ με τον Στέλιο, δίνοντας τη μάχη της σωτηρίας του Σπύρου.

Δεν περιγράφεται…

 

Μία μικρή γεύση του υπομνήματος, και θα επανέλθω. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει για περισσότερα αυτή τη στιγμή, η πίεση είναι τεράστια.

Και ταυτόχρονα …ευχάριστη.

*******************

… “Κληθείς από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για να καταθέσω επί της μήνυσης του αδελφού μου Στυλιανού Καραπιπέρη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα σε βάρος μου στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», κρίνω σκόπιμο, αφού αρχικά επιβεβαιώσω το περιεχόμενο της μηνύσεως, να παραθέσω το ιστορικό της υπόθεσης σε δύο κεφάλαια. Στο πρώτο θα εκτεθούν τα πραγματικά περιστατικά όπως αυτά τα έζησαν ο αδελφός μου και ο δικηγόρος μας Νίκος Αντωνιάδης, μέσα από τη δημοσιοποίησή τους από τον λογαριασμό του τελευταίου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, και στο δεύτερο όπως τα έζησα εγώ, κατ’ αρχήν από την ώρα της εισαγωγής μου στο νοσοκομείο μέχρι και την διασωλήνωσή μου, και στη συνέχεια από τη στιγμή που ξύπνησα μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά την αποσωλήνωσή μου, σταφιδιασμένος και με λέπια από την πλήρη αφυδάτωσή μου, την οποία σκόπιμα μου είχαν προκαλέσει οι δράστες, και μέχρι την έξοδό μου από αυτό που ο δικηγόρος μας αποκάλεσε Νταχάου, χωρίς ποτέ, ούτε κατά τον χρόνο των συνεχών τότε δημοσίων επιθέσεών του στο «ΑΤΤΙΚΟΝ», αλλά ούτε και μετά, να υπάρξει η ελαχίστη αντίδραση από την πλευρά του νοσοκομείου.

     Μία αποσωλήνωση η οποία είναι απολύτως βέβαιον ότι δεν θα είχε γίνει ποτέ αν δεν είχε επέμβει ο Νίκος Αντωνιάδης, γιατί πολύ απλά θα είχε γίνει αυτό που μου είπε τότε ο γιατρός μέσα στη Μ.Ε.Θ., «την Παρασκευή σε τρυπάμε και φεύγεις», για να ακολουθήσει η επόμενη «ατάκα» στην έξοδό μου από την Μ.Ε.Θ. «κοίτα μην ξανάρθεις».

     Διασωληνώθηκα «θετικός», αποδείχθηκε όμως ότι κακώς είχα διασωληνωθεί και ότι ούτε ήμουν θετικός κατά την διασωλήνωση, αφού μετά τις εξηγήσεις που ζήτησε δημόσια από το νοσοκομείο ο δικηγόρος μας (όπως έχει κάνει σε αμέτρητες άλλες περιπτώσεις), το οποίο απλούστατα κάλεσε για λογαριασμό της οικογένειάς μου να αποδείξει ότι οι τιμές που είχα κατά τον χρόνο της διασωλήνωσης δικαιολογούσαν, ώστε μετά ταύτα νομιμοποιούσαν, την διασωλήνωση, και ότι το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου ήταν πράγματι θετικό, όλα άλλαξαν (όπως επίσης έχει γίνει σε αμέτρητες περιπτώσεις όπου υπήρξε παρόμοια παρέμβαση του Νίκου Αντωνιάδη σε συνολικά 82 νοσοκομεία από τον Ιούνιο του 2020 μέχρι και σήμερα).

     Επειδή, όπως αποδείχθηκε, ούτε οι τιμές μου δικαιολογούσαν την διασωλήνωση ούτε το αποτέλεσμα ήταν πράγματι θετικό, οι δράστες αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και να προβούν στην αποσωλήνωσή μου, ενημερώνοντας την οικογένειά μου ότι τελικά ήμουν αρνητικός στον κορωνοϊό.” …

 

… “Μετά ξύπνησα στη …Μ.Ε.Θ. Εκεί μου είπαν ότι ήμουν σε κώμα 23 μέρες.

     Και ήταν εκεί που έζησα τρομακτικές καταστάσεις. Έβλεπα τους άλλους ασθενείς στη Μ.Ε.Θ. να τους τρυπάνε και να τους παίρνουν από εκεί. Την ώρα που έκαναν τις τραχειοστομίες, κάποιος από αυτούς τις βιντεοσκοπούσε και γελούσαν. Ρώτησα τι είναι αυτό που έκαναν, και ένας από αυτούς μου είπε «έρχεται και η δική σου η σειρά, την Παρασκευή σε τρυπάμε και φεύγεις».

     Μέσα στο σκηνικό αυτό του απόλυτου τρόμου, κατάλαβα ότι κάποια στιγμή, κατά την οποία είναι βέβαιον ότι πίστευαν ότι δεν είχα τις αισθήσεις μου ή ότι σε κάθε περίπτωση δεν ήμουν σε θέση να καταλαβαίνω το συμβαίνει, συζητούσαν για ένα «χαρτί» που είχε έρθει, και υπήρχε αναστάτωση. Άκουσα έναν από αυτούς να λέει «διώξ ΄τον, θα μπλέξουμε», και να απαντάει άλλος «ναι, αλλά είναι πολλά τα λεφτά». Στις συζητήσεις αυτές κατάλαβα ότι μιλούσαν για χρηματικά ποσά, 34.000 για θάνατο, 29.000 για διασωλήνωση, και άλλο ένα ποσό 19.000 το οποίο κατάλαβα ότι ήταν κάτι σαν «αποζημίωση» για το ρίσκο της σωτηρίας μου.

     Όταν έβγαινα από τη Μ.Ε.Θ. για να με μεταφέρουν κατ’ αρχήν σε έναν διπλανό θάλαμο πριν την μεταφορά μου στην κλινική, ο γιατρός που ήταν εκεί, κατά την έξοδο μου είπε «κοίτα να μην ξανάρθεις εδώ»… Μέσα στο θάλαμο αυτό, αφυδατωμένος εγώ και πεινασμένος, μία γιατρός μπήκε και με ρώτησε αν πεινάω. Της απάντησα ότι πεινάω πολύ, και αυτή μου απάντησε γελώντας «και εγώ πεινάω», και έφυγε χτυπώντας δυνατά την πόρτα πίσω της. Αρκεί να αναφέρω, για να γίνει αντιληπτή η εικόνα της μεταχείρισής μου, στο ΑΤΤΙΚΟΝ μπήκα 123 κιλά και βγήκα 60…

     Ασύλληπτες καταστάσεις.

     Με εμένα σταφιδιασμένο και με λέπια από την αφυδάτωση, και πεινασμένο, ήρθαν κάποια στιγμή για να με μεταφέρουν σε κλινική. Κατάλαβα ότι σκόπευαν να με μεταφέρουν σε κλινική Covid-19, ενώ μου είχαν πει ότι ήμουν τελικά αρνητικός και ότι ποτέ δεν ήμουν θετικός. Τρία τεστ, τρία αρνητικά αποτελέσματα.

     Τελικά με μετέφεραν στην απλή Παθολογική. Μετά έμαθα ότι και αυτό το είχε πετύχει ο Νίκος Αντωνιάδης, μετά από μία ακόμη δημόσια παρέμβασή του.” …

 

… “Από όλα όσα εκτίθενται ανωτέρω, αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι σε βάρος μου διαπράχθηκε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η ταυτότητα των δραστών θα προκύψει από τον ιατρικό φάκελο της νοσηλείας μου σε συνδυασμό με την εκ των ουκ άνευ αναγκαία κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή μου στην κυρία ανάκριση με τα πρόσωπα που χειρίστηκαν και συμμετείχαν στη νοσηλεία μου από την εισαγωγή μου μέχρι την μεταφορά μου στην Παθολογική.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν θα γινόταν καμία αποσωλήνωσή μου επειδή απλά και μόνο παρενέβη ο δικηγόρος μου, τότε βεβαίως όχι με την ιδιότητα αυτή αλλά ως ο γνωστός στο πανελλήνιο Νίκος Αντωνιάδης που βοηθάει ανθρώπους στα νοσοκομεία, τον οποίο ευτυχώς για εμένα βρήκε η πρώην σύζυγός μου, όπως αποδείχθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, λίγο πριν και την τραχειοστομία μου («την Παρασκευή έρχεται η σειρά σου, σε τρυπάμε και φεύγεις»). Όχι μόνο δεν έγινε η τραχειοστομία, αλλά αποσωληνώθηκα. Και «αρνητικοποιήθηκα». Ο Νίκος Αντωνιάδης ένας δικηγόρος είναι, όχι μάγος, ούτε θαυματοποιός ή ο Χριστός. Δεν «κάνει καλά» ασθενείς, δεν κάνει διασωληνωμένους ασθενείς να μην χρειάζονται ξαφνικά την διασωλήνωση, δεν κάνει ασθενείς που χρειάζονται τραχειοστομία να μην την χρειάζονται, ούτε «διώχνει» τον κόβιντ από τους ανθρώπους.

Είναι προφανές ότι όλα αυτά τα πέτυχε επειδή απλά επανέφερε τα πράγματα στην πραγματική κατάσταση και διάστασή τους. Η διασωλήνωση ΔΕΝ έπρεπε να είχε γίνει, η τραχειοστομία ΔΕΝ έπρεπε να γίνει, εγώ ΔΕΝ ήμουν θετικός. Ο σκοπός τους ήταν δολοφονικός. ΉΘΕΛΑΝ να με σκοτώσουν. Με μία παρατεταμένη διασωλήνωση και με μία εν συνεχεία τραχειοστομία, κανονικότατα προγραμματισμένη, με σκόπιμη πολυήμερη αφυδάτωση και ασιτία, με οδηγούσαν μαθηματικά στον θάνατο.

Υπενθυμίζω ότι το νοσοκομείο, ο διοικητής του και το εμπλεκόμενο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ουδέποτε αντέδρασαν στις ως άνω βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες/κατηγορίες του Νίκου Αντωνιάδη. Ο δικηγόρος αυτός δεν κατήγγειλε απλές παθογένειες του ΕΣΥ, απλά και μόνο κακή ή αγενή συμπεριφορά του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό ή απλά αμελή ή πλημμελή συμπεριφορά γιατρών και νοσηλευτών κατά τη νοσηλεία μου. Κατήγγειλε απόπειρα δολοφονίας μου, απευθύνοντας στο νοσοκομείο βαρύτατους χαρακτηρισμούς, όπως «κολαστήριο», «Νταχάου» και «Άουσβιτς». Δεν είναι κάτι το οποίο αφήνεις αναπάντητο. Πολλώ μάλλον όταν ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε ήδη ένα τεράστιο κοινό που τον ακολουθούσε και παρακολουθούσε τη δράση και τις δημοσιεύσεις του, ώστε η προσβολή του νοσοκομείου και του εμπλεκομένου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού είχε αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις.

Τίποτα. Μόνο ένοχη σιωπή.

Τώρα είναι κάπως αργά για δικαιολογίες…

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι αν δεν είχε παρέμβει ο Νίκος Αντωνιάδης, σήμερα θα ήμουν νεκρός και ένα ακόμη νούμερο στη λίστα του Ε.Ο.Δ.Υ. των θανάτων «με» κορωνοϊό, η οποία βεβαίως στον κόσμο παρουσιάζεται ως λίστα θανάτων «από» κορωνοϊό. Εγώ δεν θα ήμουν σε αυτούς με τα υποκείμενα νοσήματα, ούτε στις άσχετες αιτίες που τους «έγραψαν» κόβιντ επειδή ήταν και θετικοί στον κόβιντ, εγώ, αν δεν ήμουν στο 50% των θανάτων από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις (αφού δύο μικρόβια τα κόλλησα βεβαίως), θα ήμουν σε αυτούς που πέθαναν «με/από κορωνοϊό» αλλά χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ θετικός.

 

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

     Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των δραστών της κατά τα άνω εκτιθέμενης σε βάρος μου απόπειρας ανθρωποκτονίας, η ταυτότητα των οποίων θα προκύψει με βάση το ιστορικό από το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου σε συνδυασμό με την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή μου στην κυρία ανάκριση με τα πρόσωπα που χειρίστηκαν και συμμετείχαν στη νοσηλεία μου από την εισαγωγή μου μέχρι την μεταφορά μου στην Παθολογική.

     Δηλώνω παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και υποβάλλω το εκ του νόμου προβλεπόμενο παράβολο.

     Πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μου διορίζω τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αντωνιάδη του Ιωάννη, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κάτοικο Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, Λεωφόρος Πιπεροπούλου και οδός Ματρώζου αρ. 2.

 

Χαϊδάρι, 30 Ιουνίου 2022

Ο Παριστάμενος προς Υποστήριξη της Κατηγορίας

 

Σπυρίδων Καραπιπέρης του Νικολάου“…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x