ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ !!! Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΩΤΑΣ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. !!! ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !!! Όπως δηλαδή σας τα έχω πει…

Την ίδια μέρα! Την ίδια μέρα που εγκατέλειψε το κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Βασίλης Πλιώτας και εγώ δεχόμουν την τηλεφωνική κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την ίδια μέρα ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος το έκανε επιτέλους! Διέταξε την πολυπόθητη προκαταρκτική εξέταση κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και έστειλε τη δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, όπου καλούμαι να τα …τινάξω όλα στον αέρα!

Κράτησε στην προκαταρκτική αυτή εξέταση ΚΑΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με όλα τα πρόσωπα που έχω μηνύσει και έχουν ασυλία. Ό,τι ακριβώς είχε κάνει ο συνάδελφός του στη μήνυσή μου για τα όργια του Εφετείου, με Χαρδαλιά – Κικίλια (έγραψα για αυτό στην αμέσως προηγούμενη δημοσίευση).

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Τι σας έχω πει και το επανέλαβα και στην προηγούμενη δημοσίευση;

Άρθρο 187 Ποινικού Κώδικα. Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Διαρκές κακούργημα.

Αυτόφωρο.

Στο τέλος της προκαταρκτικής αυτής, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δεν χρειάζεται να διαβιβάσει τη δικογραφία στον Άρειο Πάγο.

Μπορεί να ασκήσει ποινική δίωξη ΚΑΙ στον Μητσοτάκη ΚΑΙ σε όλους όσοι έχουν ασυλία.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, ο ανακριτής μπορεί να εκδώσει ανά πάσα στιγμή ένταλμα σύλληψης.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!!

Η δίδυμη αδελφή της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, την οποία ανέβαλαν άρον άρον οι όπου φύγει φύγει εφέτες.

Εδώ δεν έχει να πάει κανείς πουθενά…

Έρχεται το τέλος.

Αυτά.

Έχω να σας πω πολλά για τη διαδικασία αυτή. Το καταλαβαίνετε.

Και κυρίως, να κάνω…

Μεγάλες δόξες περιμένουν το Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου !

 

 

Πάμε, Έλληνες !!!

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x