ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ “ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΜΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΚΙΚΙΛΙΑ !!! ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΑΣΥΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ -ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΣΙΑ- ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ !!!

Το ντόμινο είναι τόσο κοντά όσο δεν ήταν ποτέ.

Αυτά όλα που μαθαίνετε απόψε, και άλλα για τα οποία μιλάω με γρίφους, θα πρέπει να σας τα εξηγήσω σε ένα live.

Και μετά θα το κάνω γραπτώς. Έχω ελάχιστο χρόνο αυτά τα 24ωρα.

Θα σας πω τώρα μόνο εδώ, ότι όταν σε μία μήνυση μηνύονται και πρόσωπα που έχουν βουλευτική ή υπουργική ασυλία, με βάση τη νομολογία που έχει επικρατήσει, διατάσσεται προκαταρκτική εξέταση, αν η μήνυση δεν είναι προδήλως ουσία ή νόμω αβάσιμη, συνολικά για όλα τα πρόσωπα, ώστε να αξιολογηθεί η σοβαρότητα και η βασιμότητα της μήνυσης και των στοιχείων που τη συνοδεύουν. Και αυτό για να διαβιβάζονται στον Άρειο Πάγο, και από εκεί στη Βουλή, μόνο εκείνες οι δικογραφίες που έχουν βάση και να μην απασχολείται η Βουλή με μηνύσεις που είναι “στον αέρα”. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των μηνύσεων δεν διαβιβάζονται ποτέ. Ελάχιστες φτάνουν στη Βουλή.

Μία από αυτές είναι η μήνυσή μου της 9ης Οκτωβρίου 2020 για το όργιο των παραβάσεων στους δρόμους γύρω από το Εφετείο Αθηνών δύο μέρες νωρίτερα. Στις 7 Οκτωβρίου 2020.

 

 

Και όπως καταλαβαίνετε, η θέση των υπολοίπων προσώπων που δεν έχουν ασυλία, καθίσταται δυσχερέστατη μετά από μία τέτοια εξέλιξη.

Στην πραγματικότητα βρίσκονται μία ανάσα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους. Εν προκειμένω, μία ανάσα από την πόρτα του ανακριτή. Γιατί η μήνυσή μου έχει ήδη περάσει με επιτυχία το σημαντικότερο στάδιο στη φάση αυτή της προκαταρκτικής εξέτασης. Μία ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και κακουργηματική παράβαση του περιβόητου άρθρου 285 Π.Κ. (το οποίο μέχρι τώρα έχει εφαρμοστεί μόνο στους δυστυχείς ιθαγενείς…) ,

έστω in rem (χωρίς στη δίωξη να ταυτοποιούνται οι συγκεκριμένοι δράστες) ,

μου αρκεί.

Αρκεί για το ντόμινο.

Είναι συνταρακτικές οι εξελίξεις.

Σκεφτείτε και την 12η Ιουλίου για την οποία έχω μιλήσει. Πλησιάζει και αυτή η ώρα.

Και κάτι τελευταίο, ενόψει της επόμενης δημοσίευσης. Η οποία είναι ακόμη συνταρακτικότερη.

Θα παραθέσω ένα απόσπασμα. Από την αιτιολογική έκθεση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Δεν το κάνω για να αποδείξω ότι οι Κολυβάδες και οι Καήδες, όπως και πολλοί άλλοι, λένε ανοησίες στον κόσμο για τη μήνυσή μου στη ΓΑΔΑ και ότι κακώς στράφηκα κατά Μητσοτάκη & ΣΙΑ (ώστε περίπου κοροϊδεύω τον κόσμο ή είμαι εντελώς άσχετος…), αφού αυτοί έχουν ασυλία και δεν διώκονται ούτε συλλαμβάνονται, και μόνο μέσω της Βουλής μπορεί να γίνουν αυτά (και η Βουλή δεν θα το κάνει ποτέ) ,

το κάνω ως προοίμιο της επόμενης δημοσίευσης…:

…όσο διαρκεί η θητεία του Υπουργού, για τις άσχετες με τα καθήκοντά του αξιόποινες πράξεις δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται χωρίς άδεια της Βουλής, εκτός αν πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα…“.

Το κακούργημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση (άρθρο 187 § 1 Ποινικού Κώδικα) είναι διαρκές.

Και ως τέτοιο, εφαρμόζεται σε αυτό η αυτόφωρη διαδικασία χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό…

Αυτά.

Τα λέμε αργότερα…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x