Όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις στα ίσια τον εξαιρετικά επικίνδυνο… Νομίζω ότι δεν πρέπει να τους αφήσω ούτε αυτούς… Δεν είναι η πρώτη φορά… “Απάτες”, “παραπλανητικές πρακτικές” και …”δεν επιτρέπουμε αμφισβήτηση του Π.Ο.Υ. και των κυβερνήσεων” !! Όταν ο φασισμός θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Έγραψα αργά σήμερα τη νύχτα σε ένα σχόλιο στο facebook στην τελευταία δημοσίευση…

 

 

Δείτε τι μας έστειλαν (τον Λάμπρο τον γνωρίζετε 😉) :

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google στοχοποιεί τη δράση μου, απλά τώρα κάναμε το πείραμα με το δικό μου κανάλι. Για να πέσουν στην παγίδα, να μας ρίξουν πριν καλά καλά προλάβουμε να ανεβάσουμε ένα βίντεο (και ούτε βεβαίως το ανακοινώσαμε στον κόσμο -δεν ήταν αυτός ο σκοπός), και να έχω ολοκληρωμένο “case”.

Είχαν ρίξει το βίντεο της πρώτης εκπομπής με τον Στέφανο Χίο (ώστε μετά από αυτό μεταφέρθηκαν στο Rumble), ενώ παράλληλα έριχναν το ένα βίντεο μετά το άλλο από άλλα κανάλια, στα οποία ανέβαζαν δικά μου βίντεο.

Το καλύτερο από όλα στο ιστορικό αυτό ήταν το πώς “δικαιολόγησαν” το ρίξιμο του ενός από τα βίντεο αυτά:

 

 

 

Ε;

Καλό;

Αμφισβητείτε τον Π.Ο.Υ. και τις κυβερνήσεις; Είστε καθόλου με τα καλά σας;.

Λίγο ήθελαν να είναι το ίδιο ειλικρινείς και στο ρίξιμο του καναλιού μου. Αν π.χ. έγραφαν, σας ρίχνουμε το κανάλι, επειδή …είστε εσείς.

Παρά λίγο.

Οπότε, έφτασε η ώρα, εκτός από την Facebook και του Twitter να δώσει εξηγήσεις και η Google. Εκεί αυτό με τις “απάτες” και τις “παραπλανητικές πρακτικές”. Θέλω πολύ να δω τι θα  απαντήσουν. Όχι ότι έχει λιγότερο ενδιαφέρουν να εξηγήσουν και αυτό με το …αλάθητο του Πάπα, για Π.Ο.Υ. και κυβερνήσεις.

Πολύ ενδιαφέρον.

Γιατί ΘΑ απαντήσουν. ΔΕΝ μπορούν αλλιώς.

Οι ερωτήσεις θα υποβληθούν δια της δικαστικής οδού…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ…

Δυόμιση χρόνια…

ΤΟ ΝΟΥΣ ΣΑΣ…

Scroll to top
x