ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΕΩΡΓΙΟ (ΤΖΟΡΤΖ) ΤΣΟΥΝΗ ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ! Ο F.D.A. TO KATETAΞΕ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ (“1”), Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ Η.Π.Α – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !

[Το οφείλω στον αδελφικό μου αυτό φίλο, τον οποίο μετά τη σωτηρία του στη νικηφόρα μάχη που έδωσα για αυτόν στα ανακριτικά γραφεία και στις δικαστικές αίθουσες, είναι ώρα να τον βοηθήσω και εδώ…]

Κύριε Πρέσβη, διαβάστε την καταγγελία η οποία σας κοινοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εστάλη στην εταιρεία στις Η.Π.Α. και στον F.D.A. H τεράστια βλάβη που έχει υποστεί ο Έλληνας πολίτης προκλήθηκε από το 2008 και εντεύθεν, η δε αστική και ποινική ευθύνη της εταιρείας είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη από το 2013, όταν το επίμαχο εμφύτευμα απεδείχθη ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο για τους ασθενείς και δόθηκαν συστάσεις από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών (F.D.A.) των Η.Π.Α. το έτος 2013, με το μέγιστο βαθμό επαγρύπνησης κινδύνου “1”, η δε εταιρεία μετά από αυτό υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τους άτυχους ασθενείς, οι οποίοι προηγουμένως υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις για την αφαίρεση του εμφυτεύματος, μόνο όμως στις Η.Π.Α. Οι αρμόδιες αρχές εκτός Η.Π.Α. δεν ενημερώθηκαν, σε κάθε περίπτωση όχι αυτές της Ελλάδας. Ο πολίτης αυτός ανακάλυψε μετά από δική του προσωπική έρευνα το ιστορικό του εμφυτεύματος αυτού, μετά και τη νέα επέμβαση στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί ξανά στο δεξί ισχίο το 2019.

Ο Έλληνας πολίτης βιώνει ένα δράμα από την ώρα που υπεβλήθη σε ολική αρθροπλαστική δεξιού ισχίου το 2008 και έλαβε το αποδεδειγμένα από το 2013 ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο για την υγεία και τη ζωή των ασθενών εμφύτευμα του αμερικανικού κολοσσού. Και τώρα είναι υποχρεωμένος να εγχειριστεί και στο αριστερό ισχίο, το οποίο σακατεύτηκε και αυτό από την πολυετή επιβάρυνσή του λόγω της αχρήστευσης του δεξιού. Η ζωή του καταστράφηκε αφού, εκτός των άλλων, αναγκάστηκε να απορρίψει προτάσεις εργασίας από το εξωτερικό, γιατί τυχαίος καθόλου δεν είναι.

Είμαστε στη διάθεσή σας. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του αμερικανικού κολοσσού να αποκαταστήσει την τεράστια και σε όλα τα επίπεδα της ζωής του Έλληνα πολίτη βλάβη που υπέστη εξαιτίας του ιδίου του κολοσσού και προφανώς των αρμοδίων αμερικανικών αρχών.

Μετά τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Υ.Γ. Για να εκτίθεμαι εγώ δημόσια, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα εκτός από πολύ σοβαρά είναι και έτσι ακριβώς όπως τα γράφω. Και όταν, δε, διαβάσετε την καταγγελία, θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν γράφω εδώ…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x