OΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ “ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ” ΣΤΟΝ 72ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΤΗΡΗ Τ Ω Ρ Α !!

Έκανε την τρίτη δόση πριν από ένα μήνα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας στο ιστορικό του.

Χθες ανέβηκε η πίεση και άρχισε να έχει πρόβλημα στην κατάποση.

Και ένα τρέμουλο στο χέρι.

Τον πήγαν στο νοσοκομείο του Πύργου.

-“Είναι τριπλοεμβολιασμένος”.

-“Δεν έχει σημασία”…

Τι σημασία να έχει. Αλίμονο…

Του έκαναν αξονική, δεν έδειξε τίποτα.

Του έκαναν αιματολογικές, καλές.

-“Γιατρέ, από το εμβόλιο δεν είναι;”.

-“Τι να σας πω, δεν ξέρω”…

Πού να ξέρει ο άνθρωπος. Αυτοί απλώς προσπαθούν να πιέσουν και να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, ενίοτε εκβιάζουν τους ασθενείς να εμβολιαστούν, αλλιώς δεν θα τους κάνουν την αναγκαία για την επιβίωσή τους επέμβαση, και μέχρι εκεί.

Όταν πηγαίνει αυτός που πείστηκε (ή εκβιάστηκε με τα πρόστιμα, αν είναι πάνω από 60 ή υγειονομικός ή πυροσβέστης ή, ή, ή) να εμβολιαστεί, με εγκεφαλικά και άλλα προβλήματα, “τι να σας πω, δεν ξέρω”…

Γιατί και εδώ για ελαφρύ εγκεφαλικό μίλησε η νευρολόγος που τον εξέτασε, αλλά κανένας δεν ξέρει (ή δεν θέλει ούτε και να υποθέσει) από τι, ενώ ο άλλος γιατρός τους είπε ότι μπορεί να είναι θρόμβος ή μπορεί να έχει σπάσει αρτηρία.

Αλλά οι εξετάσεις δεν έδειξαν απολύτως τίποτα.

Και τι τους είπαν;

Σε 48 ώρες πάλι θα κάνουν νέα αξονική…

Μέχρι τότε παρατημένος στην Παθολογική του 2ου ορόφου.

Άραγε, τρίπλεξ αγγείων του κάνατε;

Στις αιματολογικές κάνατε Ddimers και hs-crp;

Όλοι από πάνω του !

ΤΩΡΑ !

Υ.Γ.1 Και κάτι τελευταίο.

Την κίτρινη κάρτα.

Σύμφωνοι;

Το αναφέρω, γιατί άνθρωποι είστε και εσείς.

Μπορεί να το ξεχάσετε με τόσους ασθενείς που έχετε…

Υ.Γ.2 Το δεύτερο κεφάλαιο των “SOS”…

Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ …ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ GOOGLE ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Της ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΠΑΥΣΗΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, 16 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ! ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ «ΠΑΣΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ Α1 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ! ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ , 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 158/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ !

Scroll to top
x