ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ !! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΕΛΑΤΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ !!

Πρόκειται για καθαρή “παραγγελιά”.

Πριν λίγη ώρα γύρισα από τη ΓΑΔΑ. Στον έκτο όροφο κρατούνται οι 39 υγειονομικοί, οι οποίοι προσήχθησαν το βράδυ μετά την διαμαρτυρία τους έξω από την οικία του πρωθυπουργού. Επί ώρες έψαχνε τα αδικήματα εκεί στο κτίριο 16. Ποιος; Τα είπαμε αυτά. Ο Αντώνης Ελευθεριάνος. Αυτός που είχε διατάξει και τη δική μου σύλληψη. Αυτός που μήνυσα στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου το βράδυ της σύλληψής μου.

Και τα αδικήματα που βρήκε είναι  απείθεια (169 Π.Κ.) και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία (άρθρο 290 Π.Κ.).

Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα για αυτούς που έστησαν αυτή τη σύλληψη. Γιατί αν διαπράχθηκαν αυτά τα αδικήματα,  έπρεπε να είχε γίνει σύλληψη κατά το χρόνο της τέλεσής τους. Πώς τους άφησαν και αντί να τους συλλάβουν επί τόπου, έπρεπε να σκαρφιστούν κόλπα για να τους φέρουν στην ΓΑΔΑ;

Και εγώ να δεχθώ ότι έλαβαν εντολή να μην τους συλλάβουν και να τους φέρουν προσεκτικά στη ΓΑΔΑ για να μην αντιδράσουν οι υγειονομικοί και γίνουν φασαρίες. Τότε όμως γιατί δεν τους αποδόθηκαν αμέσως οι κατηγορίες παρά περίμεναν τέσσερις σχεδόν ώρες για να γίνει αυτό;

Επομένως, πρώτα έγινε η σύλληψη και μετά έψαχναν τους λόγους για τη σύλληψη. Τα αδικήματα.

Έγινε δηλαδή σύλληψη για τη σύλληψη, για να κοπεί ο “τσαμπουκάς” των υγειονομικών και να μην επαναληφθούν οι διαμαρτυρίες, οι οποίες άρχισαν να ενοχλούν πολύ την κυβέρνηση. Και προφανώς δεν έγινε όλο αυτό σήμερα μόνο για τους υγειονομικούς. Η κυβέρνηση αυτό που κυρίως φοβάται είναι μην επεκταθεί αυτό το είδος της διαμαρτυρίας πέρα από την ομάδα των υγειονομικών σε όλη την κοινωνία.

Ώστε αυτό έπρεπε να κοπεί “μαχαίρι”. Και για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν έγινε δεκτό το αίτημα που υποβλήθηκε από τους δύο συναδέλφους μου νωρίτερα, πριν φτάσω εγώ στη ΓΑΔΑ, να αφεθούν ελεύθεροι τουλάχιστον οι υγειονομικοί μονογονεϊκών οικογενειών. Όχι. Το “μήνυμα” έπρεπε να  είναι ξεκάθαρο, αυστηρό και απόλυτο.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι έχουμε τη συνέχεια στην Ευελπίδων. Εκεί, στο κτίριο 16, θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα οι 39 υγειονομικοί. Και θα είμαι και εγώ. Στο μεγάλο γραφείο, στο βάθος  αριστερά. Στην ποινική δίωξη.

Εκεί. Στο γραφείο του κ. Ελευθεριάνου. Του κ. Σπυρόπουλου. Του κ. Κασωτάκη.

Μοναδικές στιγμές.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Οι εξής εκδοχές:

-Να ορίσουν ρητή δικάσιμο και να τους αφήσουν ελεύθερους.

-Να πάμε στο ακροατήριο. Εκεί αν ζητηθεί αναβολή (το γνωστό τρήμερο), το δικαστήριο θα τη δώσει. Σε αυτή την περίπτωση το δικαστήριο αφήνει ελεύθερους τους κατηγορούμενους. Δεν είναι όμως και υποχρεωτικό.

Ώστε ποτέ δεν ξέρεις.

Σε κάθε περίπτωση εγώ θα προτείνω στους συναδέλφους μου να γίνει αύριο η δίκη. Και να παιχτούν και τα βίντεο της συγκέντρωσης. Να δούμε πού είναι η παρεμβάσεις που διατάραξαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στο δρόμο αυτό. Πού είναι δηλαδή η διατάραξη.

Και πού είναι η απείθεια.

Και να μας λύσουν όλες τις απορίες οι μάρτυρες αστυνομικοί.

Γιατί εγώ τουλάχιστον έχω πολλές.

Άντε να δούμε.

Γιατί ο βήχας σίγουρα θα κοπεί.

Δεν ξέρω όμως τίνος ο βήχας θα είναι αυτός που θα κοπεί…

 

Υ.Γ. Και επειδή που και που πρέπει να παίρνουν και κανένα ρεπό οι …ανύπαρκτοι αστυνομικοί που έχει βάλει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ να με προστατεύουν, προθυμοποιήθηκαν τα αδέλφια Καραπιπέρη να τους αντικαταστήσουν…

 

 

Υ.Γ.2 Για τον Μιχάλη Γιαννάκο, τον …αγωνιστή του ΣτΕ, και τις δηλώσεις – βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης που έκανε, θα τα πούμε αύριο. Για τους υγειονομικούς που “συκοφάντησαν” τους 7.000 συναδέλφους τους που βρίσκονται και αυτοί σε αναστολή, για την “στοχοποίηση” της οικογένειας του πρωθυπουργού, ο οποίος προηγουμένως, μαζί με όλη την οργάνωση, τους έχει στοχοποιήσει στο πανελλήνιο ως εγκληματικά ανεύθυνους και επικίνδυνους αντιεμβολιαστές.

Και τα λέω όλα αυτά εγώ, που ξέρετε ότι είμαι αντίθετος με τις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες στους δρόμους, τις οποίες θεωρώ βαλβίδα αποσυμπίεσης. Όταν όμως στήνονται συλλήψεις σαν τη σημερινή ανθρώπων του καθημερινού μόχθου, τους οποίους έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση η οργάνωση με τις εγκληματικές αναστολές, οι οποίες στερούνται οποιασδήποτε επιστημονικής τεκμηρίωσης και έχει εκτεθεί ολόκληρος ο πληθυσμός σε τεράστιο κίνδυνο, όταν το ίδιο εισαγγελικό γραφείο είχε φρενάρει τα περιπολικά τότε στη μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για την ακτινογραφία του 2015 που την έκανε του 2020 για να τρομοκρατήσει τον κόσμο, όταν επί δύο εβδομάδες με οκτώ στη σειρά μηνύσεις εναντίον του δεν συνελήφθη ο Βασίλης Περαντζάκης, ο οποίος επί όλο αυτό το διάστημα στοχοποιούσε εμένα και την οικογένειά μου στον έσχατο βαθμό, όταν Πλιώτας και Παπαγεωργακοπούλου έκλειναν τα μάτια επί μήνες στις τρομακτικές δημόσιες καταγγελίες μου για τα εγκλήματα στα κολαστήρια, τότε όχι. Θα με βρουν μπροστά τους.

Θα τα πούμε, λοιπόν…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x