AΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !! ΞΕΣΠΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ, ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!

Κατατέθηκε σήμερα η μήνυση που είχα προαναγγείλει κατά του Βασίλη Πλιώτα, πρώην πια εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την περίφημη εναντίον μου “πρωτοβουλία” του στην ποινική διαδικασία της στημένης σύλληψης που για κακή τους τύχη οδήγησε στη δίκη του αιώνα, στην “όπου φύγει, φύγει” για αυτούς δίκη του “εξαιρετικά επικίνδυνου”, ο οποίος αποδείχθηκε όχι απλά επικίνδυνος αλλά “θανατηφόρα” επικίνδυνος για αυτούς.

Ο δήμιος της εγκληματικής οργάνωσης.

 

 

 

 

Αύριο έχουμε συνέχεια με την ομάδα των επίορκων. Την ίδια ώρα, με όλα τα μέτωπα ορθάνοιχτα, ετοιμάζεται και ο ορυμαγδός των μηνύσεων και των αγωγών στο πεδίο της λάσπης. Κατά απάντων. Προς πάσα κατεύθυνση.

Μ.Μ.Ε., ιατροί και νοσηλευτές, o Iατρικός Σύλλογος Αθηνών και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, μαζί με Αναστασία Κοτανίδου και Μίνα Γκάγκα, δικηγόροι, κοινοί συκοφάντες που δρουν γύρω από τον άξονα της εγκληματικής ομάδας του facebook, η Facebook, η Teleperfomance και τα Ελληνικά Hoaxes.

Και φυσικά η “εδώ” πλευρά. Τους το είπα. Δείχνουν να ανυπομονούν να τους μηνύσω και εγώ δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο. Θανάσης Κολυβάς, Χρήστος Κασταμονίτης και Πέτρος Αργυρίου …κοσμούν τη λίστα των προγραμματισμένων νομικών επιθέσεών μου.

Για τον Θανάση Κολυβά αποφάσισα να στραφώ κατευθείαν δικαστικά εναντίον του. Δεν έχει νόημα να του επιδώσω προηγουμένως εξώδικη πρόσκληση να μου γνωστοποιήσει τα “emails” που έχει και “λένε πολλά”, να βγάλει τα “άπλυτα” στη φόρα, και όλα αυτά που έχει για μένα και με …”αποκαλύπτουν”, και εγώ την επομένη κιόλας  στιγμή να τα δημοσιοποιήσω, καθώς τόσο πολύ …τρέμω τις ….αποκαλύψεις του, τις οποίες προς το παρόν κρατά για τον …εαυτό του. Έφτασε η ώρα, όπως έχει ήδη φτάσει για την Εύη Κιαγιά (η δικογραφία βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο Κρήτης και καλείται η Κιαγιά να δώσει έγγραφες εξηγήσεις), όλη αυτή η απίστευτη λάσπη που έχω δεχθεί από την “εδώ” πλευρά να φύγει από το facebook και το YouTube και να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

Και τότε να δω πόσο πραγματικά μάγκες είναι ή αν θα αρχίσουν τα παρακάλια.

Κατά του Θανάση Κολυβά θα καταθέσω μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Και κατά της γραμματέως του. Κάπου εκεί, στην ποινική αυτή διαδικασία, θα μάθω και τη διεύθυνση του Κώστα Καή στην Αυστραλία. Μετά θα ασκήσω αγωγή και κατά των τριών του Τ.ΟΛ.Μ.Α.

Κατά του Χρήστου Κασταμονίτη και του Πέτρου Αργυρίου θα καταθέσω αγωγές αποζημίωσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Και μόνο για τις έγγραφες εξηγήσεις τους για όλα αυτά που είπαν για μένα, αξίζει…

Αυτό είναι το κομμάτι της λάσπης.

Κι όμως. Όλος αυτός ο όγκος των δικογράφων, που διαβάζοντάς τον σας φαίνεται βουνό, είναι παρωνυχίδα.

Στον κύριο όγκο των νομικών επιθέσεών μου στην καρδιά της εγκληματικής οργάνωσης.

Έχετε πίστη.

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x