ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ & EΠΙΟΡΚΟΙ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ & “ΞΑΔΕΡΦΗ” – FACEBOOK & EΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES – “ΕΔΩ” ΠΛΕΥΡΑ – ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΓΩΓΩΝ VS ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ …ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ! ΠΑΜΕ ! ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΘΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ… ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !

Ήταν ολοφάνερο λοιπόν ότι δόθηκε η εντολή να μην αρχίσει σε καμία περίπτωση η δίκη του αιώνα. Ούτε στις 14 Ιανουαρίου ούτε στις 4 Μαΐου ή στις 7 Ιουνίου. Με την απόφαση αυτή όμως της δεύτερης αναβολής, συνετρίβη πλέον το αφήγημα του «εξαιρετικά επικίνδυνου» δικηγόρου που «παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο», αφού κανένας πια δεν μπορεί να πιστέψει ότι έξι πλέον εφέτες, και δύο εισαγγελείς εφετών, επέτρεψαν με τις δύο αυτές αναβλητικές αποφάσεις σε έναν τέτοιο κατηγορούμενο να συνεχίσει την …δολοφονική δράση του. Είναι πια και στον πλέον δύσπιστο απολύτως ξεκάθαρο, ότι όχι απλά εξαιρετικά, αλλά δολοφονικά επικίνδυνοι είναι αυτοί που έστησαν τη δίκη και που όταν κατέρρευσε το σχέδιο εξόντωσής μου τους τελευταίους εκείνους δραματικούς μήνες του 2021 (δραματικούς για αυτούς τελικά, και όχι για μένα), η εντολή που έχουν δώσει είναι να μην γίνει η δίκη, να πάει δηλαδή όσο πιο μακριά γίνεται (από αναβολή σε αναβολή), μία δίκη που ξέρουν ότι όχι απλά θα οδηγήσει στην αθώωσή μου, αλλά θα έφερνε μία ώρα αρχύτερα το δικό τους τέλος.

Ήδη όμως μετά την αναβολή της δίκης και τις παραπάνω διαπιστώσεις, όλα άρχισαν να αλλάζουν στους κόλπους της Δικαιοσύνης. Πέραν του τεραστίου πλήγματος που δέχθηκαν οι επίορκοι συνάδελφοί τους, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή μου, στη δίωξη και παραπομπή μου, και στην απόρριψη της προσφυγής μου, με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς την απομαγνητοφώνηση της επίμαχης τηλεοπτικής εκπομπής, την οποία το Εφετείο στις 7 Ιουνίου έκρινε εκ των ουκ άνευ αναγκαία (επομένως ήταν αναγκαία και σε όλη την προδικασία), είναι όλες αυτές οι διαδικασίες που αναφέρω παραπάνω και που άρχισαν να «τρέχουν» η μία μετά την άλλη, είναι όλα αυτά που άρχισαν να συμβαίνουν μετά την 7η Ιουνίου και που δείχνουν ότι πλησιάζω πλέον στο τέλος της νικηφόρας διαδρομής μου στην τιτάνια πάλη με το θηρίο.

Να προσθέσω ως επίλογο του εισαγωγικού αυτού σημειώματος, ότι στο πεδίο του πρωτοκόλλου του θανάτου, και στο ειδικότερο πεδίο των παράνομων κατακρατήσεων, στην υπόθεση της παράνομης κατακράτησης της Δώρας Αγριδιώτη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Αθήνας, ο μεν εισαγγελέας υπηρεσίας της 15.3.2021 ελέγχεται πλέον από την ποινική Δικαιοσύνη, με την παθούσα Δώρα Αγριδιώτη να καταθέτει ήδη εναντίον του στην 2η Πταισματοδίκη Πειραιά, δηλώνοντας παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, την ίδια ώρα που η δικογραφία της Αθήνας κατά του διευθυντή της κλινικής που κρατούσε φυλακισμένη την ασθενή, και του διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους και παραπομπής τους σε δίκη για το αδίκημα του άρθρου 325 Π.Κ., το ίδιο αδίκημα δηλαδή, τελεσθέν δια παραλείψεως, για το οποίο ελέγχεται και ο εισαγγελέας που αρνήθηκε να ενεργήσει για την άρση της παράνομης κατακράτησης της Δώρας Αγριδιώτη.

Όπως έχω πει πολλές φορές, και το έχω γράψει ακόμη περισσότερες, τη μάχη αυτή είμαι αποφασισμένος να τη φτάσω μέχρι το τέλος.

Το τέλος το δικό τους ή το τέλος το δικό μου…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x