Ναι. Αυτό ακριβώς είχαν σκοπό. Σκοπούς όμως δεν έχουν μόνο αυτοί. Έχω και εγώ.

Γιατί όταν ισχυρίζεσαι και διαδίδεις ότι ένας δικηγόρος κατασκεύασε βίντεο για να παραπλανήσει ολόκληρη τη χώρα του, αυτό πληρώνεται.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για να πληρώσει η Facebook.

Η ασύλληπτη αθλιότητα με το βίντεο, θα είναι η πρώτη πράξη του δράματος για το Δουβλίνο. Τότε τους είχα δώσει μία ευκαιρία. Αποδείχθηκε ότι ήταν αποφασισμένοι. Δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια. Την ήξεραν. Δεν είχαν παραπλανηθεί. Ήταν εκτέλεση “συμβολαίου”.

 

***************

30ήμερος αποκλεισμός Νίκου Αντωνιάδη
Yahoo/ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ VS FACEBOOK
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:support@facebook.com,support@facebook.gr,info@teleperfomance.gr
Τρί 6 Απρ 2021 στις 11:45 μ.μ.
Ονομάζομαι Νίκος Αντωνιάδης και έχω λογαριασμό με όνομα χρήστη το ονοματεπώνυμό μου με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των ακολούθων μου είναι 142.631.
Οι δημοσιεύσεις μου κατά κύριο λόγο ως αντικείμενο έχουν δημόσιες τεκμηριωμένες καταγγελίες για τελεσθέντα ή τελούμενα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας σε βάρος ασθενών που νοσηλεύονται με διάγνωση, αληθή ή ψευδή, Covid-19, σε εφαρμογή συγκεκριμένου πρωτοκόλλου θανάτου, όπως επίσης δημόσια έχω καταγγείλει, αποδεικνύοντας με σωρεία επωνύμων εγγράφων καταγγελιών, στοιχείων και οπτικοακουστικό υλικό, αδιάψευστος μάρτυρα των καταγγελιών μου αυτών, το σύνολο των κατηγοριών που έχω εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα εξαπολύσει προς πάσα κατεύθυνση.
Η μεγαλύτερη απόδειξη του αληθούς περιεχομένου του συνόλου των καταγγελιών μου είναι η παντελής απουσία οιασδήποτε  και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αμφισβήτησης του συνόλου των καταγγελιών αυτών, είτε από την Δικαιοσύνη είτε από τα ίδια τα καταγγελλόμενα 52 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα. Αμφισβήτησης, είτε σε νομικό είτε σε επιστημονικό επίπεδο. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για απλές απόψεις ή νομικές, επιστημονικές ή πολιτικές τοποθετήσεις, αλλά για βαρύτατες καταγγελίες, οι οποίες αν δεν είναι αληθείς στο περιεχόμενό τους, θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Ώστε είναι προφανές ότι έστω για τον λόγο αυτό, το απολύτως λογικώς αναμενόμενο και επιβεβλημένο θα ήταν να με είχαν καλέσει οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να παράσχω εξηγήσεις και να υποστώ τις νόμιμες συνέπειες, ώστε μεταξύ των άλλων, να πάψω να αποτελώ κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί, και η μόνη “αμφισβήτηση” της ανωτέρω δράσης μου, η οποία φυσικά δεν περιορίζεται στις αναρτήσεις μου στο facebook, αλλά αφορά πρωτίστως σε σειρά νομικών ενεργειών μου, σε κάθε επίπεδο και προς πάσα κατεύθυνση, τις οποίες δημοσιοποιώ παράλληλα στο facebook, είναι η δική σας εταιρεία, είτε από την έδρα σας στο Δουβλίνο, είτε δια των συνεργατών σας στην Ελλάδα και ειδικότερα την εταιρεία Teleperfomance με έδρα το Μοσχάτο Αττικής.
Η “αμφισβήτηση” αυτή εκφράζεται μέσω μία πρωτοφανούς λογοκρισίας που ασκείται στις δημοσιεύσεις μου. Αρχικά, η λογοκρισία αυτή είχε ως δικαιολογητική βάση τον “έλεγχο” συγκεκριμένων δημοσιεύσεων από “ανεξάρτητους οργανισμούς” και συγκεκριμένα τα Ελληνικά Hoaxes, εναντίον των οποίων έχω δικαστικά στραφεί ζητώντας τον ποινικό έλεγχό τους για την συστηματική συκοφαντική δυσφήμησή μου, καθώς και για το έγκλημα της σύστασης συμμορίας. Στα κείμενα των σχετικών δικογράφων έχω αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας και αμφισβήτησης το ψευδές και συκοφαντικό σε βάρος μου περιεχόμενο του συνόλου των ανωτέρω “ελέγχων” από τα Ελληνικά Hoaxes.
Μετά τις ανωτέρω δικαστικές ενέργειές μου κατά των Ελληνικών Hoaxes, έχουν διακόψει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις συκοφαντικές σε βάρος μου επιθέσεις. Την σκυτάλη την πήρε η ίδια η εταιρεία σας η οποία έχει επιδοθεί σε εκστρατεία λογοκρισίας σε βάρος μου, η οποία στοχεύει είτε απευθείας στις δημοσιεύσεις μου είτε πλαγίως, δια της “τιμωρίας” μεγάλου αριθμού φίλων και ακολούθων της σελίδας μου, όταν κοινοποιούν στις δικές τους σελίδες δημοσιεύσεις μου, μπλοκαρίσματος με διάφορους τρόπους και μεθόδους των κοινοποιήσεων αυτών, και γενικότερα του περιορισμού της διάδοσης του περιεχομένου των ουδέποτε κατά τα ανωτέρω διαψευσθεισών δημοσίων καταγγελιών μου.
Μετά από συνεχείς 30ήμερους αποκλεισμούς μου, και την ενδιάμεση άρση του αποκλεισμού της 7.3.2021 την επομένη μέρα, προβήκατε σε δύο νέους  αποκλεισμούς, την 5.4.2021 και την 6.4.2021.
Ο πρώτος αφορούσε σε βίντεο που δημοσίευσα με τον 78χρονο ασθενή, ιατρό  Ιωάννη Μ*** (τα στοιχεία της ταυτότητάς του είναι μόνο για δική σας χρήση) στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, και ο δεύτερος αφορούσε σε κείμενο που απευθυνόταν στην εταιρεία σας και ως αντικείμενο είχε τον 30ήμερο αποκλεισμό της σελίδας της συζύγου μου Marianna Roupalioti.
Για τον πρώτο αποκλεισμό δεν υπήρχε ούτε αιτιολογία ούτε δυνατότητα διαφωνίας. Από την αιτιολογία όμως που διαβάζω στην αφαίρεση των δημοσιεύσεων του ίδιου βίντεο από φίλους και ακόλουθους, προκύπτει ότι η αιτιολογία είναι ότι το βίντεο είναι “κατασκευασμένο” !!!!! Μάλιστα, την ίδια αιτιολογία έλαβε η ίδια η κόρη του Ιωάννη Μ*** (!!!!!!), η οποία μου είχε αποστείλει το σχετικό βίντεο, το οποίο της είχε αποστείλει με τη σειρά του το πρόσωπο που το τράβηξε και ήταν ασθενής στον ίδιο θάλαμο με τον Ιωάννη Μ***, ο οποίος έχει λάβει πλέον εξιτήριο και θα καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές. Η κόρη του αποβιώσαντος πλέον Ιωάννη Μ***, Α*** Μ***,  μου έδωσε εντολή να κινηθώ εναντίον της εταιρείας σας για την βαρύτατη προσβολή σε βάρος της ιδίας και της οικογενείας της. Προβήκατε σε ακραία δυσφημιστικούς σε βάρος μου και σε βάρος της οικογένειας του Ιωάννη Μ*** ισχυρισμούς, χωρίς προηγουμένως να επικοινωνήσετε μαζί μου, όταν το ίδιο το νοσοκομείο ουδέποτε διέψευσε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής πράγματι νοσηλεύτηκε σε αυτό. Μάλιστα είχα ο ίδιος τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείου Αναστάσιο Μύτογλου απαιτώντας να αλλάξουν άμεσα οι φριχτές συνθήκες νοσηλείας του Ιωάννη Μ***, πλην όμως ήταν ήδη πλέον αργά, αφού ο οργανισμός του δεν άντεξε και απεβίωσε μία μέρα μετά την προβολή του βίντεο, το οποίο πλέον θα δημοσιευτεί στον ειδησεογραφικό ιστότοπο http://www.makeleio.gr και θα σταλεί εν είδει διεθνούς καταγγελίας σε όλα τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στον δεύτερο αποκλεισμό υπήρχε ως αιτιολογία ο “εκφοβισμός” και η “παρενόχληση”. Αδιανόητη αιτιολογία για μία δημοσίευση με την οποία απευθυνόμουν στην εταιρεία σας και ζητούσα την άρση του 30ήμερου αποκλεισμού της σελίδας της συζύγου μου και ενημέρωνα τον κόσμο μου ότι είμαι υποχρεωμένος πλέον να μεταφέρω τις δημοσιεύσεις μου στο ανωτέρω site, όπου θα εκτοξευτεί και η αναγνωσιμότητά τους, δεδομένου ότι οι 142.631 ακόλουθοι και οι 5.000 φίλοι έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά οι πραγματικοί “ακόλουθοι”, εντός και εκτός συνόρων, οι οποίοι είναι υπερπολλαπλάσιοι, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά δεν έχουν σελίδα στο facebook. Αντικείμενο ου 30ήμερου αποκλεισμού της σελίδας της συζύγου μου ήταν σχόλιό της, ως απάντηση σε σχόλιο τρίτου, σε ανάρτησή της, στα οποία σχόλια και ανάρτηση δεν έκανε τίποτα άλλο από το να δημοσιεύσει ακραία υβριστικό σε βάρος εμού του ιδίου αλλά και του συνόλου των ακολούθων και φίλων μου σχόλιο, καθώς και απειλητικό κατά της ζωής μου, και αναφέρθηκε στη νόμιμη δικαστική άμυνά μου έναντι αυτής της χυδαίας και επικίνδυνης για τη ζωή μου επίθεσης. Εσείς τιμωρήσατε τον υβριζόμενο και απειλούμενο και επιβραβεύσατε τον δράστη, ενισχύοντας με την συμπεριφορά σας αυτή την επίθεση σε βάρος μου, διατηρώντας άλλωστε μέχρι και σήμερα, παρά την έγγραφη αντίδραση της συζύγου μου, τον αποκλεισμό της.
Δεδομένου ότι η σελίδα μου στο facebook, αλλά και της συζύγου μου, όταν εγώ είμαι αποκλεισμένος, αποδεδειγμένα είναι μέσο σωτηρίας ανθρώπων στα δημόσια νοσοκομεία, οι αποκλεισμοί αυτοί,  πολλώ μάλλον όταν είναι κατά τα ανωτέρω παντελώς αναιτιολόγητοι και στερούνται πραγματικής και νομικής βάσης, εκθέτουν σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους, αόριστο αριθμό ανθρώπων.
Και ενώ, όπως μόλις διαπίστωσα, έχετε ήδη άρει τον δεύτερο σημερινό αποκλεισμό, αποδεχόμενοι την διαφωνία μου με αυτόν, όπως κάνατε και με τον αποκλεισμό του Μαρτίου, ώστε αποδεδειγμένα έχετε  ήδη δύο φορές αποδεχθεί τον αναιτιολόγητο και άδικο αποκλεισμό μου, ώστε δεν είμαι μόνο εγώ “υπότροπος”, σύμφωνα με εσάς, αλλά και εσείς οι ίδιοι έναντι εμού, εξακολουθείτε και διατηρείτε τον πρώτο αποκλεισμό έως και αυτήν την ώρα.
Σύμφωνα όμως με τα ανωτέρω, ο αποκλεισμός αυτός δεν είναι απλά αδικαιολόγητος και άδικος, αλλά ταυτόχρονα και βαρύτατα προσβλητικός της προσωπικότητας τόσο εμού όσο και των μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου Ιωάννη Μ***.
Μετά ταύτα σας καλώ όπως άμεσα άρετε και τον αποκλεισμό αυτό, αποδεχόμενοι, δηλώνοντας και αποδεικνύοντας ότι δεν γνωρίζατε ότι το βίντεο αυτό δεν ήταν κατασκευασμένο, αλλά αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση της νοσηλείας του αποβιώσαντος ιατρού Ιωάννη Μ*** στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας κατά το χρόνο της λήψης του βίντεο, και ότι υπήρξατε θύματα παραπληροφόρησης, ώστε σας καλώ όπως μου γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του/των προσώπου/ων που σας παραπληροφόρησε/αν και σας εξέθεσε/αν, μεταξύ άλλων, σε κίνδυνο διώξεων, αστικών και ποινικών.
Σας καλώ, τέλος, όπως άρετε και τον αποκλεισμό της σελίδας της συζύγου μου Marianna Rouplioti, για του αναλυτικά εκτιθέμενους λόγους.
Δεσμεύομαι να αναφέρω δημόσια την αλληλογραφία μας αυτή, εφόσον προβείτε στην άρση των αποκλεισμών, και ότι οι αποκλεισμοί αυτοί ήταν προϊόν παραπληροφόρησής σας και όχι εν γνώσει της αληθείας.
Σε αντίθετη περίπτωση, είναι προφανές ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια του Ιωάννη Μ***, θα στραφούμε δικαστικά εναντίον σας, σε αστικό και ποινικό επίπεδο.
Αθήνα, 6 Απριλίου 2021
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
************
Όπως είπαμε, όμως, ήταν αποφασισμένοι.
Ήλεγχαν τα στοιχεία μου…
Ναι. Σκόπευαν.
Και το έκαναν πράξη.
Και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Γιατί όλα για έναν σκοπό γίνονται στα δύο αυτά χρόνια, και όλα τελικά στην ώρα τους.
Γιατί η αγωγή αυτή που κατατίθεται τα επόμενα 24ωρα, δεν θα είναι το μοναδικό “χτύπημα” στο Δουβλίνο.
Έχουμε και μία υπόθαλψη εγκληματιών.
Ώστε αφού τους επιδώσω την αγωγή, δια του Τύπου, ακροατήριο δηλαδή, δημόσια δίκη, θα τους δώσω ακόμη μία ευκαιρία. Όχι για την Νίκαια.
Αλλά για κάτι ακόμη χειρότερο.
Πολύ χειρότερο.
Το είχα γράψει κάποια στιγμή. Ότι όταν εφαρμόζεις δύο μέτρα και δύο σταθμά, πρέπει να είσαι τυχερός να μην το μάθει ο αντίπαλός σου.
Και αυτοί, τυχεροί δεν ήταν…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x