Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο…

Τέτοια ώρα έβαζα τις τελευταίες πινελιές στη μήνυση των 4.311 σελίδων. Είχα λάβει την επιβεβαίωση από τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, τον υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, ότι με περίμενε ο ίδιος και ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στον δέκατο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα βρισκόμουν στο γραφείο του διευθυντή Ασφάλειας. Και λίγο αργότερα έγινε η κατάθεση της ιστορικής μήνυσης.

Καθόμουν στην ίδια καρέκλα στην οποία καθόμουν και σήμερα το πρωί, έχοντας απέναντί μου αυτή τη φορά τον νέο διευθυντή, τον ταξίαρχο  Δημήτρη Δάβαλο.

“Ωχ, θα λένε ότι ο Δάβαλος κάλεσε τον Αντωνιάδη στην επέτειο της μήνυσης”, μου είπε χαμογελώντας.

Φεύγοντας σήμερα από το κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχοντας πάρει από τον κ. Δάβαλο τον προσωπικό αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, ήμουν σίγουρος ότι με τον νέο διευθυντή Ασφάλειας Αττικής θα έχω την ίδια καλή σχέση που είχα και με τον κ. Τζεφέρη. Και στις δύο περιπτώσεις, βεβαίως, όπως και με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχο Βασίλη Παπακώστα, η σχέση αυτή στηρίζεται σε μία κοινή παραδοχή, την οποία έχω φροντίσει από την πρώτη στιγμή να καταστήσω ξεκάθαρη. Ότι είναι το σύστημα και εγώ είμαι απέναντι από αυτό. Στο πλαίσιο αυτό όμως, η επικοινωνία, η συνεννόηση και η συνεργασία είναι πολύ καλύτερη, ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη από τη “σχέση” μου με την …εδώ πλευρά.

Και αυτό που πρέπει εσείς να κρατήσετε είναι αυτό:

Ότι όταν μιλάμε για τη σχέση που έχω με τα ανώτερα κλιμάκια της Γ.Α.Δ.Α., μιλάμε για εμένα. Τον “εξαιρετικά επικίνδυνο” δικηγόρο. Αυτόν που “παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο”. Τον πλέον στοχοποιημένο από όλο το σύστημα άνθρωπο της διετίας αυτής. Αυτόν που έχει μηνύσει τους πολιτικούς προϊσταμένους τους ως μέλη της αποκρουστικότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα.

Έχετε πίστη και αναμένετε τις εξελίξεις.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ…

Δυόμιση χρόνια…

ΤΟ ΝΟΥΣ ΣΑΣ…

Scroll to top
x