ΚΥΡΙΕ ΜΥΤΟΓΛΟΥ, ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ !! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Νίκαια με την 60χρονη Γκαμπριέλα. Η γιατρός εξακολουθεί να μην ενημερώνει τον γιο της Γκαμπριέλας, γιατί τώρα είναι “απέναντι από την ασθενή”, και το πρωί έγινε το πρωτοφανές. Κάλεσαν τον γιο, τον Γιώργο, να πάρει το υγρό από τον εγκέφαλο και το δείγμα για το μοριακό, να τα μεταφέρει αυτός για την εξέτασή τους εκτός Νίκαιας !!

“Έτσι γίνεται”, του είπαν.

Δύο χρόνια τώρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Και αν έχω ζήσει εγώ περιπτώσεις και περιπτώσεις…

Το δείγμα κατέληξε στο ΑΤΤΙΚΟΝ, στο εργαστήριο του καθηγητή Πουρνάρα. Τώρα πια, ακόμη και αν είναι πραγματικά θετική, τόσες ώρες στην κλινική κόβιντ, λογικό θα είναι. Το ζήτημα είναι, ποιος ευθύνεται για αυτό. Ο μοριακός έλεγχος έπρεπε να είχε γίνει ΠΡΙΝ την μεταφορά της στα κόβιντ.

Το τρομακτικό αυτή τη στιγμή είναι η άρνηση της γιατρού να ενημερώνει τον Γιώργο για την εξέλιξη της υγείας της μητέρας του. Η βασική ευθύνη είναι βεβαίως του διοικητή του νοσοκομείου.

Αύριο αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !! Δεν ξέρω τι θα κάνει και τι μέτρα θα λάβει, αλλά αν δεν μπορεί να επιβληθεί στη γιατρό, υπάρχει μετά μόνο η παραίτηση.

Υ.Γ. Αληθεύει, κύριε Μύτογλου, ότι ασθενής που ήταν δίπλα στην Γκαμπριέλα είχε τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ;; 41 πυρετό και αφασία ;;

Και ότι η ασθενής αυτή πέθανε;

Ήρεμα ρωτάω…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x