“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕΒΗ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΣΥΜΙΓΙΑΝΝΗ !! ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ” ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” !! ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ – “ΞΑΔΕΡΦΗΣ” ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ “ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ” ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ !! “ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η 68ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΡΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟ !! Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ “ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ” !! ΩΣΤΕ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ …ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ… ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ…

Την είχα ζητήσει εδώ και αρκετές μέρες, αλλά δεν είχε ακόμη επιστρέψει από την Εισαγγελία Εφετών η εγκριθείσα από την αντεισαγγελέα εφετών Παναγιώτα Συμιγιάννη αρχειοθέτηση από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωάννη Σέβη, της σε βάρος μου δικογραφίας για τον θάνατο της Μαρίας Μπινιάρη.

Σήμερα την πήρα στα χέρια μου.

Και είναι πραγματικός κόλαφος για Ευαγγελάτους, “ξαδέρφες”, τα χαλκεία των πετσωμένων Μ.Μ.Ε., κράτος και παρακράτος !!

Επιστρέφει στους Ευαγγελάτους, τις “ξαδέρφες” και το MEGA, τη λάσπη που μου έριξαν τον Δεκέμβριο ,

διαλύει την κατηγορία περί δήθεν ευθύνης μου για τον θάνατο της Μαρίας Μπινιάρη ,

“νομιμοποιεί” τις οδηγίες μου στην ασθενή, αν και …δικηγόρος ,

οριοθετεί την δυνατότητα των νοσοκομείων, διοικητών και γιατρών, να εκτελούν ιατρικές πράξεις στους ασθενείς χωρίς τη συναίνεσή τους και στο πλαίσιο αυτό να απαγορεύουν την έξοδό τους από τα νοσοκομεία ,

βάζοντας μπουρλότο στις παράνομες κατακρατήσεις ,

και φυσικά και σε όλες τις διασωληνώσεις που έχουν γίνει ενώ οι ασθενείς είχαν πλήρη πνευματική διαύγεια !!

 

 

 

Όλα είναι απολύτως κατανοητά, θα σας εξηγήσω μόνο τι εννοεί ο κ. Σέβης με την παραπομπή στο άρθρο 12 παρ. 3 περ. α΄ και β΄ του νόμου 3418/2005.

Ιδού η διάταξη:

 

 

 

 

Οι …πιστοί ακόλουθοι, που θυμούνται όλες αυτές τις παράνομες κατακρατήσεις και τους ανθρώπους που γλίτωσα από τα νοσοκομεία, όταν αυτά είχαν μετατραπεί σε φυλακές.

Θα θυμούνται ότι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αυτές, οι ασθενείς δέχθηκαν επισκέψεις από …ψυχίατρους. Το θυμάστε;

Τώρα καταλαβαίνετε και τον λόγο…

Για να πάρουν μία “γνωμάτευση” από τον ψυχίατρο ότι ο ασθενής δεν έχει και τόσο …σώας τας φρένας, ώστε να “αξιοποιήσουν” την περίπτωση “α” !

Να πουν δηλαδή ότι “δεν μπορεί να ληφθεί κατάλληλη συναίνεση”, ώστε να “νομιμοποιήσουν” την συνέχιση της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Έλα όμως που σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι ασθενείς και τας φρένας είχαν σώας, και σε θέση ήταν στα σπίτια τους να επιστρέψουν, όπου όλοι, μηδενός και μηδεμίας εξαιρουμένων, ζουν και βασιλεύουν, πλην της Μαρίας Μπινιάρη, η οποία έφυγε από τη ζωή οκτώ μήνες μετά το εξιτήριο, στο Λαϊκό, από άλλη βεβαίως αιτία. Γεγονός που δεν στάθηκε εμπόδιο ούτε στην πρόθυμη να συμμετάσχει στην εναντίον μου λάσπη “ξαδέρφη”, ούτε στον Ευαγγελάτο και το MEGA, να μου αποδώσουν τον θάνατό της.

Και τώρα …τρέχουν.

Και δεν φτάνουν…

Όπως καταλαβαίνετε, κύριε εισαγγελέα, εσείς που έχετε για …162η  μέρα  τη δικογραφία κατά του διοικητή του “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, Λευτέρη Μπούλια, και του διευθυντή της κλινικής – φυλακής για την Δώρα Αγριδιώτη, Χρήστου Μιχαηλίδη, δεν έχετε κανένα απολύτως περιθώριο να αρχειοθετήσετε την δικογραφία αυτή. Και επειδή το γνωρίζετε, και επειδή γνωρίζετε και τον σεισμό που θα προκαλέσει μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας η ποινική δίωξη που είστε υποχρεωμένος να ασκήσετε εναντίον τους και η παραπομπή σε δίκη, φτάσαμε στην 162η μέρα…

Νας σας το πω μία ακόμη φορά;

Να το πω.

Μία ψυχή που είναι να βγει, ας βγει.

Να τελειώνουμε με τους εγκληματίες. 

Να αρχίσει το ντόμινο…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x