Έλα όμως που θα τα πεις τα ονόματα…. Δηλαδή, το ένα και μοναδικό…

Με ενημέρωσαν άλλοι συνάδελφοι, για την δημοσίευση αυτή. Είναι Δικηγόρος της Θεσσαλονίκης. Διδάκτωρ διοικητικού δικαίου.

 

 

Θα τον ρωτήσω εγώ τώρα λοιπόν. Για αυτούς τους “κάποιους άλλους”. Που “πήραν κόσμο στο λαιμό τους”. Και που για αυτούς ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών “δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία”. Αυτή που έδειξε “για τον Κούγια”, τον οποίο ο Δ.Σ.Α. “ξέρει να τον στέλνει στο πειθαρχικό”, εν αντιθέσει με τους “κάποιους άλλους”, τους οποίους προστάτευσε γιατί, λέει, μεταξύ άλλων, δεν ήθελε στην προεκλογική περίοδο να στεναχωρήσει το ακροατήριο των “αντιεμβολιαστών”.

Είναι το ίδιο “ακροατήριο” που ούτε κάποιοι εφέτες δεν ήθελαν να “στεναχωρήσουν” και δεν δίκαζαν με τίποτα αυτούς τους “κάποιους άλλους”, ενώ έχουν “πάρει κόσμο στο λαιμό τους”. Το ίδιο “ακροατήριο” που δεν θέλουν να στεναχωρήσουν και κάποιοι εισαγγελείς, και αρχειοθετούν τη μία σε βάρος του δικογραφία μετά την άλλη, και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να ασκήσουν διώξεις σε αυτούς που, όπως φαίνεται, πήραν πράγματι κόσμο στο λαιμό τους.

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει ούτε …πληκτρολόγιο που να μην κατάλαβε ποιος δικηγόρος είναι …αυτοί οι “κάποιοι άλλοι” ,

και επειδή θα έπρεπε να γνωρίζει ο Θεσσαλονικιός πως όταν ισχυρίζεσαι ενώπιον 9.300 συναδέλφων σου ότι αυτός ο δικηγόρος “έχει πάρει κόσμο στο λαιμό του” ,

θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη του ισχυρισμού σου αυτού ,

και κυρίως να τον αποδείξεις ,

εγώ θα τον ρωτήσω.

Ελπίζω να είναι το ίδιο μάγκας και στην απάντηση, όπως ήταν στη δημοσίευσή του. Να μην αρχίσει αυτά που διάβαζα στην απάντηση που είχα λάβει στην ίδια ερώτηση που είχα κάνει σε δημοσιογράφο τότε. Δηλαδή τα ίδια που διάβασα στις εξηγήσεις Παγώνη-Αναστασοπούλου-Οικονόμου στις έγγραφες εξηγήσεις τους στον εισαγγελέα.

Ότι δηλαδή δεν εννοούσε εμένα.

Να έχει το θάρρος να απαντήσει “ναι, εσένα”.

Ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα. Στον ισχυρισμό.

Να αποδείξει δηλαδή ότι εγώ έχω “πάρει κόσμο στο λαιμό μου”.

Εκεί τον θέλω…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x