ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ !! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ;;;

Μίλησα πριν λίγο με την οικογένεια της μικρής Ηλιάνας. Μόλις δύο ετών.

Πριν από ένα μήνα μεταφέρθηκε με χαμηλό ασβέστιο από την Λήμνο στο Παίδων Πεντέλης. Το κοριτσάκι ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε, το ασβέστιο δεν ανέβηκε, τρεις φορές έσπασαν οι φλεβούλες του, παραμένει η καρδιακή αρρυθμία, κόλλησαν και κόβιντ μέσα στο νοσοκομείο το κοριτσάκι και η μητέρα του, το ξεπέρασαν αυτό, η συμπεριφορά του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού απαράδεκτη, σε στιγμές απελπισίας που οι γονείς έβλεπαν ότι δεν γίνεται τίποτα και ζήτησαν να φύγουν, τους απείλησαν με εισαγγελέα γιατί “θα πεθάνει από καρδιά”, δεν τους λένε τίποτα απολύτως όμως γιατί παραμένει η ίδια κατάσταση, τι δεν έχει πάει καλά και τι σκοπεύουν να κάνουν. Τίποτα απολύτως. Το απόλυτο σκοτάδι.

Πριν τρεις μέρες μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγίας Σοφίας, η συμπεριφορά εκεί του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού αρχικά ήταν κάπως καλύτερη από αυτή που είχαν αντιμετωπίσει στο Παίδων Πεντέλης, γρήγορα όμως άλλαξαν τα πράγματα προς το χειρότερο. Ξανά η ίδια ασάφεια, μέχρι που τους είπαν να …νοικιάσουν σπίτι στην Αθήνα (απίστευτα πράγματα δηλαδή), χωρίς όμως να έχουν την παραμικρή εικόνα της κατάστασης της κόρης τους, ούτε γιατί δεν έχει κάτι γίνει μέχρι τώρα για τη βελτίωση της υγείας της, ούτε τι σκοπεύουν να κάνουν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της έβαλαν ουροκαθετήρα (κατά πόσο ήταν αυτό αναγκαίο δεν το γνωρίζουν), και το κοριτσάκι μάτωσε άσχημα, τους είπαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, έπαθε φυσικά και ουρολοίμωξη, και τώρα τους έχουν στείλει να βρουν αλαφιασμένοι φάρμακα γιατί δεν έχουν στο νοσοκομείο !!

Τρομερά πράγματα. Το τρομακτικότερο βεβαίως είναι αυτό το σκοτάδι στην ενημέρωση σε συνδυασμό με την κάκιστη συμπεριφορά απέναντι στους γονείς, η ψυχολογία των οποίων όπως όλοι καταλαβαίνετε είναι καταρρακωμένη.

Για το κοριτσάκι να μην πω τίποτα. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ;;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ !!

ΤΩΡΑ !!

ΤΙ έχει γίνει μέχρι τώρα ,

ΤΙ σκοπεύετε να κάνετε από εδώ και στο εξής !!

Αν ήταν το δικό σας το παιδάκι, θα το δεχόσασταν όλο αυτό ;;

Σίγουρα ΟΧΙ !!

Περιμένω να αλλάξουν ΟΛΑ !!

Από τη στιγμή αυτή είμαι δίπλα και πάνω από τη μικρή Ηλιάνα !!

Σαν να ήταν δική μου κόρη…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x