ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΥΒΑ – ΚΩΣΤΑ ΚΑΗ – ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ… 127 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΦΟΡΗΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ “ΕΔΩ” ΠΛΕΥΡΑΣ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό της άνευ ορίων μάχης σε όλα τα φλεγόμενα μέτωπα, έπρεπε να γίνει και αυτό. Η μήνυση για το αποκρουστικότερο πρόσωπο της “εδώ” πλευράς. Αυτή που με πολέμησε με λύσσα, ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις σε βαθμό χυδαιότητας, ηθικής και ποινικής απαξίας, ακόμα και τις εξάρσεις της λάσπης των συστημικών μέσων.

Διαβάστε για αρχή το κατηγορητήριο κατά Θανάση Κολυβά, Ζωής Αποστόλου και Κώστα Καή, στη μήνυση η οποία αριθμεί 127 σελίδες με 26 σχετικά έγγραφα και έναν ψηφιακό δίσκο. Αυτό θα είναι και το κατηγορητήριο του εισαγγελέα. Έτοιμο, στο πιάτο του εισαγγελέα, όπως και η απομαγνητοφώνηση των βίντεο του αίσχους.

Στις 61 πρώτες σελίδες, στο πρώτο κεφάλαιο, εκτίθεται συνοπτικά το ιστορικό της δράσης μου από την 26η Απριλίου 2020 μέχρι σήμερα. Πρέπει να σας πω, ότι αυτό το κείμενο είναι ένα από τα δυσκολότερα που έχω γράψει στα δύο αυτά χρόνια της γιγάντιας μάχης μου με το θηρίο. Είναι το κείμενο που έχει ήδη μεταφραστεί και τις επόμενες μέρες θα κάνει τον γύρο του κόσμου μαζί με τα αντιπροσωπευτικότερα ντοκουμέντα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, μεταφρασμένα και υποτιτλισμένα θα ταξιδέψουν παντού. Το κείμενο αυτό θα το αναγνώσω σε βίντεο που θα κάνω, στο οποίο θα παίζει εισαγωγικά το εκπληκτικό intro ενός περίπου λεπτού που ετοίμασε η ομάδα του Λάμπρου Κολιοκώτση. Όταν φύγει για το εξωτερικό το ιστορικό με το υλικό και το βίντεο, θα το δημοσιοποιήσω για να το παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα.

Οι άλλες 66 σελίδες είναι η λάσπη των εγκαλουμένων πατριωτών…

Είναι άλλο να παρακολουθείτε αποσπασματικά τις αδιανόητες συκοφαντίες και τις χυδαίες ύβρεις, σε δημοσιεύσεις ή live δικά μου, και άλλο να τα διαβάζετε συγκεντρωμένα, στη σειρά στη λίστα της βρωμιάς.

*****************************

 

ΙΙΙ. ΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ

ΙΙΙ.1. ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ 1ου ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΥΒΑ

Ισχυρίστηκε ψευδώς για μένα και εν πλήρη γνώση της αναληθείας, με τρεις στη σειρά ζωντανές μεταδόσεις («live») στον προσωπικό λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», μεταξύ 10.6.2022 και 20.6.2022, τα κάτωθι:

-Ότι κοροϊδεύω όλο αυτόν τον κόσμο που με ακολουθεί, καταθέτοντας μηνύσεις και κατά φυσικών προσώπων που έχουν ασυλία.

-Ότι όλη αυτή η γιγαντιαία νομική μάχη μου δεν είναι ουσιαστική και ειλικρινής, αλλά έχει ποταπά κίνητρα, και συγκεκριμένα ότι είναι μία φιέστα, για να με μάθει το πόπολο, να περάσω ως επαναστάτης, ότι όλο αυτό είναι μία ωραία επικοινωνιακή κίνηση.

-Ότι εγώ δήθεν θίχτηκα και αντέδρασα στην αναφορά της 2ης εγκαλουμένης στο «μέγας δικηγόρος», εμφανίζοντάς με ως άνθρωπο και επαγγελματία με συμπλέγματα κατωτερότητας.

-Ότι όλοι οι άνθρωποι που μου ενέθεσαν κατά την πολυετή άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματός μου τις υποθέσεις τους, κατέληξαν στη φυλακή.

-Ότι εγώ δήθεν ζήτησα αναβολή της δίκης μου, τόσο την 14.1.2022 όσο και την 7.6.2022, εμφανίζοντάς με να το κάνω μάλιστα τρεις φορές, αφού και την διακοπή της 4.5.2022 την παρουσίασε και αυτή ως αναβολή, επειδή φοβάμαι τη δίκη αυτή, αντίθετα με αυτό που παρουσιάζω στον κόσμο, φτάνοντας στο σημείο για να αποφύγω τη δίκη αυτή, να ισχυριστώ στο δικαστήριο ότι η επίδικη εκπομπή είναι προϊόν υποκλοπής.

-Ότι εγώ δήθεν διέγραψα τον λογαριασμό μου στο facebook για να μην φαίνεται τι δημοσίευα πριν από πέντε χρόνια, τα οποία προφανώς θα με εμφάνιζαν ανακόλουθο σε σχέση με τη σημερινή δράση μου.

-Ισχυρίζεται ότι είμαι αγκαλίτσα με τους απογόνους των Ναζί, ότι τους πήρα αγκαλιά και ότι έχω κολεγιά μαζί τους, δηλαδή όχι με τον ρόλο του δικηγόρου τους τότε, αλλά ενστερνιζόμενος τις ναζιστικές αντιλήψεις τους. Το σιχαμερότερο είναι ότι πιάνει στο στόμα του τον νεκρό παππού μου, ο οποίος, κατά τον 1ο εγκαλούμενο, εν αντιθέσει με τον δικό του παππού, δεν έχει καθαρό κούτελο.

-Ότι η δράση μου είναι ένα αφήγημα, δηλαδή μία κοροϊδία και μία απάτη.

-Ότι γνωρίζω εκ των προτέρων ότι όλες οι νομικές ενέργειές μου δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, ώστε συνειδήτα κοροϊδεύω τον κόσμο.

-Ότι έχει δύο μηνύσιμα εναντίον μου, ότι δηλαδή έχω διαπράξει ποινικά αδικήματα, με τα οποία μάλιστα μπορεί να με βάλει μέσα, και ότι αν με μηνύσει τελικά, δεν με σώζει τίποτα.

-Ότι στην πραγματικότητα είμαι αδιάφορος για τον ελληνικό λαό, για τον οποίο δήθεν μάχομαι, αφού δεν έχω κάνει τίποτα για όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (ΕΝΦΙΑ, ρεύμα κ.λπ).

-Ότι έχω ευτελή κίνητρα για τη δημοσιοποίηση της σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία, ότι δηλαδή ουσιαστικά επιδιώκω την αυτοπροβολή μου, και ότι επομένως η δημοσιοποίηση αυτή δεν είχε ως σκοπό τη διάδοση της αλήθειας και τη βοήθεια σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, όπως λέω εγώ στον κόσμο.

Ότι στην πραγματικότητα δεν έσωσα κανέναν άνθρωπο.

-Ότι εν αντιθέσει με αυτόν που δεν ζητάει χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρει, εγώ ζήτησα χρήματα για τη βοήθεια στους συνανθρώπους μου, αποδίδοντας κερδοσκοπικό σκοπό στη δράση μου.

-Ότι πήρα χρήματα για τα εξώδικα του 2020 των χιλιάδων πολιτών στη Βουλή, στην υπουργό Παιδείας και στον υπουργό Υγείας.

-Ότι έχει στην κατοχή του emails που λένε «πολύ ωραία πράγματα» για μένα, ότι δηλαδή έχει ηλεκτρονικά μηνύματα το περιεχόμενο των οποίων είναι προφανέστατα άκρως αρνητικό για την προσωπικότητα και το ήθος μου, ότι μπορεί να «βγάλει και άλλα για μένα», εξίσου αρνητικά για την προσωπικότητα και το ήθος μου, τέτοια που δεν πρέπει να τον προκαλώ να τα βγάλει και να μην ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, ότι έχει emails με οικονομικές προσφορές μου για νομικές συμβουλές, ότι αυτά που γνωρίζει για μένα και έχει στην κατοχή του τα γνωρίζουν και κοντινοί του άνθρωποι, και ότι μάλιστα το περιεχόμενο αυτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι δημοσίου συμφέροντος, ώστε μπορεί να το δημοσιοποιήσει νόμιμα, προσδίδοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο αυτό και επομένως ακόμα μεγαλύτερη απαξία στον συκοφαντικό ισχυρισμό του.

 

ΙΙΙ.2. ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ 2ηε ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ισχυρίστηκε ψευδώς για μένα και εν πλήρη γνώση της αναληθείας, με την ως άνω δημοσίευσή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook» την 8.6.2022, ότι κρατάω τον κόσμο μέσα για να μην αντιδρά, να μην σηκώνει κεφάλι, ότι τον υπνωτίζω, του δίνω κούφιες ελπίδες, ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος, και ότι όλα αυτά τα κάνω σκόπιμα ενεργώντας συνειδητά σε βάρος του ελληνικού λαού, καθώς είμαι μέρος του συστήματος, το οποίο υπηρετώ πιστά.

 

 ΙΙΙ.4. ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ 3ου ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΗ

-Ότι είμαι καθαρά του συστήματος, ότι κάνω πράγματα υπέρ του συστήματος και δημιουργώ καταστάσεις τέτοιες ώστε ο Έλληνας να μην ξυπνάει και να μην φέρνει βόλτες.

-Ότι εκμεταλλεύομαι την αγωνία του κόσμου.

-Ότι κορόιδεψα τους γονείς βεβαιώνοντάς τους ότι με τα εξώδικα θα καταργηθούν οι μάσκες.

-Ότι είμαι υπεύθυνος για τις μηνύσεις που έπεσαν εναντίον των γονέων από καθηγητές και δασκάλους.

-Ότι εγώ κορόιδεψα τον κόσμο ότι με ένα εξώδικο μπορώ να κλείσω υπουργό στη φυλακή.

-Ότι αγκάλιαζα τους Ναζί και ήμουν παρεούλα με τον Μιχαλιολάκο.

-Ότι πρέπει να ντρέπομαι («πρέπει να ντρέπεσαι ρε»), γιατί «δικηγόρος είσαι εσύ;».

-Ότι κοροϊδεύω τον κόσμο γιατί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα.

-Ότι όλη αυτή η δράση μου ήταν ευκαιρία να κάνω όνομα.

-Ότι αρμέγω τον κόσμο. Και μπορεί να το αναφέρει σε κάποια σημεία υπό τη μορφή ερωτήματος, αλλά είναι προφανές, και από το συνολικό ύφος και περιεχόμενο των χυδαίων συκοφαντιών και ελεεινών ύβρεων που εκτόξευσε σε βάρος μου, ότι ο ίδιος έχει ήδη δώσει θετική απάντηση, καθιστώντας την «ερώτηση» καθαρά ρητορική («ή τους αρμέγεις μόνο ρε αλήτη;»). Σε άλλα σημεία ωρύεται κατακόκκινος ότι αν μάθει ότι παίρνω λεφτά «θα με βγάλει στα μανταλάκια» και ότι «θα με κάνει ρόμπα».

-Ότι όλα όσα λέω και καταγγέλλω είναι χωρίς αποδείξεις («μιλάει χωρίς αποδείξεις», «πού είναι οι αποδείξεις σου ρε»), ότι δεν έχω κάνει καμία έρευνα στα νοσοκομεία, καμία μήνυση δεν έχει γίνει κατά νοσοκομείων, και ότι όλα όσα σχετικώς έχω πει στον κόσμο είναι ψέματα.

-Ότι κοροϊδεύω τον κόσμο ότι έχω κάνει μηνύσεις και ότι στην πραγματικότητα μόνο εξώδικα έχω στείλει.

-Ότι οι ενέργειές μου είναι εντελώς μη δικηγορικές.

-Ότι είμαι ο μεγαλύτερος προδότης με αυτά που κάνω.

-Ότι σκύβω το κεφάλι και δεν κοιτάω τον κόσμο στα μάτια, γιατί σκέφτομαι άλλα, ότι δηλαδή είμαι υποκριτής.

-Ότι παίζω με τις καρδιές, τις ψυχές και τη ψυχολογία των Ελλήνων.

-Ότι κοροϊδεύω τον κόσμο μηνύοντας πρόσωπα που έχουν ασυλία.

-Ότι με έχουν πάρει χαμπάρι, ότι ο κόσμος δηλαδή έχει καταλάβει ότι είμαι όλα αυτά που μου αποδίδει.

-Ότι λέω παπαριές.

-Ότι είμαι για γέλια.

-Ότι πατάω στην ψυχοσύνθεση του κάθε Έλληνα που με ακούει, ώστε εύχεται να πάθω λόξιγκα και να μείνω στον τόπο. Ότι δηλαδή είμαι σε τέτοιο βαθμό επικίνδυνος για τον ελληνικό λαό, ώστε είναι δικαιολογημένη η ευχή του να πεθάνω.

-Ότι εκμεταλλεύτηκα περιστάσεις.

-Ότι χάλασα σκόπιμα τον «σύλλογο των γονέων» (ό,τι τέλος πάντων είναι αυτό που έχει φαντασιωθεί).

-Ότι αυτά που κάνω, τα κάνω μόνο για να δημιουργήσω φήμη για μένα, ότι δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος που καίγεται.

-Ότι εκμεταλλεύτηκα καταστάσεις για να μαζέψω κόσμο πάνω στην απελπισία του.

-Ότι αν του κάνω μήνυση θα ειπωθούν και άλλα πράγματα, προφανώς και εδώ, όπως και με τους παρόμοιους ως άνω ισχυρισμούς του 1ου εγκαλουμένου, αρνητικά για την προσωπικότητα και το ήθος μου.

-Ότι ζήτησα τρεις φορές αναβολή γιατί δεν έχω αποδείξεις για αυτά που έχω πει, ώστε φοβάμαι τη δίκη όπου την έχω άσχημα και θα τη φάω πολύ άσχημα, ακόμα και για τις ιατρικές συμβουλές που έδινα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί μου, από τους οποίους μάλιστα ζητά να με εγκαταλείψουν, εκφράζοντας και την ευχή, εκτός από να μείνω στον τόπο, να μη μου μείνει κανένας οπαδός, όπως αποκαλεί τον κόσμο που με ακολουθεί και παρακολουθεί τη νομική δράση μου.

-Ότι διέλυσα μία ομάδα (ό,τι τέλος πάντων είναι και πάλι αυτό που έχει φαντασιωθεί), η οποία πολύ πιθανόν τότε εκείνη την εποχή να είχε κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της και να μην υπήρχαν υποχρεωτικότητες τώρα, αλλά εγώ αυτό δεν το σεβάστηκα γιατί ήθελα να κάνω όνομα.

-Ότι έμαθε ότι θέλω να γίνω πρωθυπουργός, αποδίδοντάς μου και πολιτικά κίνητρα για τη νομική δράση μου.

-Ότι η συνδρομή στο διαδικτυακό κανάλι είναι μηνιαία ταρίφα για να βγάλω λεφτά, και ότι έχει και στοιχεία ότι παίρνω τη μηναία αυτή ταρίφα των 15 ευρώ.

-Ότι έγιναν αδιαφανείς συναλλαγές στην τράπεζα Eurobank (πού πήγαν τα χρήματα και οι συνδρομές που ήταν μέσα στη Eurobank).

-Ότι οπαδοί μου του λένε ότι παίρνω χρήματα για τη δράση μου.

-Ότι στην ουσία δεν είμαι δικηγόρος.

-Ότι δεν έχω κάνει τίποτα για την πείνα, τις κατασχέσεις, την λαθρομετανάστευση, τον ΕΝΦΙΑ, το ρεύμα, το πετρέλαιο, τα όπλα στην Ουκρανία, τις υποχρεωτικότητες, ότι δεν έκανα τίποτα για τους πολιτικούς, δεν έριξα κανέναν, δεν έβαλα κανέναν στη φυλακή, αποδίδοντάς μου, εκτός από …υπερφυσικές δυνατότητες και ταυτόχρονα τις εξουσίες τουλάχιστον του …κυβερνήτη Καποδίστρια, αδιαφορία προς τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Μόνο για την Πόλη και την κατεχόμενη Κύπρο ότι δεν πήρα πίσω δεν με κατηγόρησε.

-Ότι δουλεύω κανονικά τον κόσμο, τον εκμεταλλεύομαι και παίζω με τον πόνο του.

-Ότι λέω ψέματα ότι πάω κόντρα στο σύστημα.

-Ότι πρέπει να ντρέπομαι γιατί ο σκοπός μου ήταν να πάρω όνομα.

-Ότι έχω κάνει εν γνώσει μου μία τρύπα στο νερό.

-Ότι είμαι τόσο σκάρτος και επικίνδυνος, που όταν με καταλάβουν οι οπαδοί μου θα έχω χοντρό πρόβλημα, ότι το πόπολο θα στραφεί εναντίον μου, ότι θα φάω ξύλο ο κακομοίρης, ότι θα πέσει η κλωτσιά σύννεφο, έχω να φάω ξύλο και θα κρύβομαι, αλλά θα με βρίσκουν, ώστε στο τέλος θα αναγκαστώ να φύγω από τη χώρα.

-Ότι είμαι πολύ επικίνδυνος για τον ελληνικό λαό, γιατί δεν τον αφήνω να αγωνιστεί.

-Ότι δεν έχω σώσει κανέναν, ώστε όλες αυτές οι περιπτώσεις που έχω δημοσιοποιήσει είναι ψέματα.

-Ότι δεν δουλεύω και κάνω μόνο βίντεο.

-Ότι για όλα αυτά που κάνω παίρνω μετά βεβαιότητας χρήματα και ότι δεν το κάνω για τη καλή μου την καρδιά, την καλή μου τη ψυχούλα και την καρδιά της μάνας μου.

-Ότι πήγαινα με τις πιτζάμες στο Πανεπιστήμιο.

 

ΙΙΙ.5. ΥΒΡΕΙΣ 1ου ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΥΒΑ

Με αποκάλεσε «λίγο» και «φελλό», ότι είμαι «πολύ χάλια» δικηγόρος, «πολύ κακός στο επάγγελμά μου».

 

ΙΙΙ.6. ΥΒΡΕΙΣ 3ου ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΗ

Με αποκάλεσε «δικηγορίσκο», «δικηγοράκο της κακιάς ώρας», «κακό δικηγόρο», «ηλίθιο», «αλήτη», «πρέπει να ντρέπομαι», «αληταρά», «δικηγόρο της πλάκας», «ασόβαρο», «βρομιάρη και μισό», «βρομόστομο», ότι είμαι ο «μεγαλύτερος βρομιάρης», «χαζοδίκης», «βλάκας»,  «αστοιχείωτος», «μασοαναθρεμένος», ότι ανήκω στη «χειρότερη φάρα», μου απέδωσε «αβάσταχτη ελαφρότητα» (η «αβάσταχτη ελαφρότητα του Νικολάκη του Αντωνιάδη», η «αβάσταχτη ελαφρότητα του «εαυτού σου»).

 

ΙΙΙ.7. ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ 1ου ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ 

Είναι απολύτως ξεκάθαρο από το ως άνω εκτιθέμενο ιστορικό, ότι οι 2η και 3ος των εγκαλουμένων, γραμματέας και υπεύθυνος απόδημου Ελληνισμού αντίστοιχα του κινήματος που έχει ιδρύσει ο 1ος,  δεν ενήργησαν αυτοβούλως, αλλά κατόπιν προτροπής του 1ου εγκαλουμένου, κατά τα περί ηθικής αυτουργίας οριζόμενα στον Ποινικό Κώδικα. Ο ίδιος άλλωστε ο 1ος εγκαλούμενος με προκάλεσε να στραφώ εναντίον του ιδίου για όσα ισχυρίστηκαν για το πρόσωπό μου οι συνεργάτες του, ο 3ος δε εγκαλούμενος, σε αποστροφή του λόγου του στην πρώτη ως άνω ζωντανή μετάδοσή του στο facebook, ξεκάθαρα αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεννόηση που είχε με τον 1ο εγκαλούμενο («Θανάση μου είπες να το πάω…»).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

 Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των εγκαλουμένων για την τέλεση των κατά τα άνω αξιοποίνων σε βάρος μου πράξεων της συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω διαδικτύου, άπαξ (3η) και κατ’ εξακολούθηση (1ος & 2ος), κατ’ άρθρο 362-363 Π.Κ., εξύβριση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση (1ος & 3ος), κατ’ άρθρα 361 Π.Κ., ηθική αυτουργία του 1ου σε συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση των 2ης και 3ου των εγκαλουμένων, και εξύβριση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση του 3ου. 

Δηλώνω παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά των εγκαλουμένων και υποβάλλω το εκ του νόμου προβλεπόμενο ηλεκτρονικό παράβολο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x