ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ !! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ !! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ !! ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ 38 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ !!

Θυμάστε την αναφορά που καταθέσαμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 15 Απριλίου με την Ζωή Βαϊοπούλου και τους συναδέλφους της με το ψήφισμα-καταπέλτη, αμέσως μετά το δικό μου εξώδικο στην ίδια Εισαγγελία.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Προετοίμασα το νομικό έδαφος για να υποδεχθεί αυτά που νομοτελειακά θα έρχονταν.

Και ήρθαν.

Ήδη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα που καταγγέλθηκε τον Απρίλιο. Την έκθεση. Άρθρο 306 Ποινικού Κώδικα. Για τη ματαίωση μεταμόσχευσης λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.

Σήμερα αυτό:

 

 

 

Ο ορισμός της έκθεσης. Της ασύλληπτης έκθεσης του πληθυσμού σε κίνδυνο από τις εγκληματικές αναστολές.

Την Πέμπτη καταθέτω τη μεγάλη μήνυση για τις αναστολές. Ζητώ τη συσχέτιση σε αυτή των αναφορών του Απριλίου, της δικογραφίας της Θεσσαλονίκης και αυτής που θα ζητήσω να σχηματιστεί στα Χανιά.

Αμέσως μετά καταθέτω την ακόμα μεγαλύτερη μήνυση για το τρίτο πρωτόκολλο. Του μαζικού εμβολιασμού.

Σε αυτή θα συσχετιστούν όλες οι προηγούμενες.

Και το θηρίο αυτό θα ενωθεί με το μεγάλο θηρίο. Τη μήνυση του αιώνα. Τη μήνυση στη ΓΑΔΑ. Από όπου έφυγε και μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κατέληξε στον Διόνυσο με την εντολή για την ποινική διερεύνηση της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Την ίδια ώρα ετοιμάζω τις κινήσεις των 38 υγειονομικών για τη στημένη σύλληψή τους.

Την ίδια ώρα όμως, σε συνεννόηση κατ’ αρχήν με τον Περικλή Καρολίδη, ετοιμάζω και τις διεθνείς κινήσεις με τους απεργούς πείνας. Και θα έρθουν και άλλοι.

Θα κάνω προσκλητήριο άλλωστε για αυτό.

Και προφανώς, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

Για σας δουλεύω…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x