Η ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Η δημοσίευση της 4ης Φεβρουαρίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ     

Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248 Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  – ΔΗΛΩΣΗ

Με  επιφύλαξη δικαιωμάτων

 

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Αθηνών, Λεωφόρος Πιπεροπούλου & οδός Ματρώζου αρ. 2.

ΚΑΤΑ

Χρήστου Κασταμονίτη του Σπυρίδωνα, κατοίκου Αθηνών, οδός ***.

 

***************************

 

Την  3.2.2022, ήτοι κάτι λιγότερο από τρεις περίπου εβδομάδες μετά την πρώτη αναβολή της δίκης μου την 14.1.2022 στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, ισχυριστήκατε μεταξύ άλλων, μέσω της εκπομπής που παρουσιάζετε στο διαδικτυακό σας κανάλι στον ιστότοπο «YouTube», ενώπιον αόριστου αριθμού θεατών, τα κάτωθι καταφανώς ψευδή, συκοφαντικά και άκρως προσβλητικά της προσωπικότητάς μου και ειδικότερα ότι:

 

«Άνθρωποι που σας διακίνησαν, και είναι άσχημη η λέξη αυτή, και σας κάναν να κατέβετε κάτω στο Σύνταγμα και να κάνετε βλακείες και βγάλαν και υποστηρικτές από το χώρο της αναζήτησης να κατέβουν, να κάνουν, να ράνουν, και μάλιστα κράζανε εναντίον των άλλων, δημόσια κάναν προχθές τη δήλωση, ναι έχω νοσήσει, και το ’κρυψα, και δεν σας το ’πα για να μην ξεφτιλιστώ, ουδέποτε τα είπα αυτά, και γενικά κωλοτούμπα. Επίσης δικηγόροι οι οποίοι ήτανε και είπαν και σωστά πράγματα, όταν έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης, είπαν ότι νόσησαν από κορωνοϊό. Ο Καβάφης ένα πράγμα έχει πει να μην κάνεις στη ζωή σου, να μην την ξεφτιλίζεις. Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι το εξής. Σήμερα που έκανα το rapid test, ο φίλος μου ο Τάκης ο Φράγκος, στην οδό Κυψέλης το φαρμακείο, γύρισε και μου είπε ‘ρε συ τι κωλοτούμπα είναι αυτή που έκαναν αυτός και αυτός’, αναφέροντας τους δύο προλαλήσαντες. Αυτό μόνο έχω να πω, ένα πράγμα μόνο στη ζωή σου να μην κάνεις, να μην ξεφτιλίζεις τη ζωή σου».

 

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυριστήκατε για μένα ότι «έκανα κωλοτούμπα» όταν «είπα» ότι νόσησα από κορωνοϊό, εμφανίζοντάς με ψευδώς και εν γνώσει της αναληθείας, και με απόλυτη επίγνωση της βαρύτατης προσβολής της προσωπικότητάς μου, να έχω δήθεν ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, και ότι «όταν έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης», «είπα» ότι νόσησα από κορωνοϊό, ότι δηλαδή προφανέστατα είπα ψέματα, για να αποφύγω τη δίκη. Φτάσατε δε στην έσχατη προσβολή να ισχυριστείτε για μένα, παραπέμποντας στον ποιητή Καβάφη, ότι ξεφτιλίζω (με τη συμπεριφορά μου αυτή) τη ζωή μου.

 

Περαιτέρω, την 30.6.2022 στην ίδια ως άνω διαδικτυακή εκπομπή, εντείνοντας την σε βάρος μου προσβολή (αναφερόμενος πλέον ευθέως στο πρόσωπό μου) και κατατείνοντας προδήλως σε περαιτέρω τρώση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των δεκάδων θεατών της εκπομπής σας, των δεκάδων χιλιάδων ακολούθων μου αλλά και ενώπιον χιλιάδων ακόμη χρηστών του διαδικτύου που μπορούν έως σήμερα να περιηγηθούν στον ως άνω διαδικτυακό τόπο («YouTube») και να παρακολουθήσουν την εν λόγω εκπομπή, υπονομεύοντας, χλευάζοντας και απαξιώνοντας τον τεράστιο νομικό αγώνα στον οποίο έχω επιδοθεί εθελοντικά τα τελευταία δύο έτη, αναιρώντας κάθε προσωπική και επαγγελματική μου δραστηριότητα, με αποκλειστικό κίνητρο το μέλλον της οικογένειάς μου και κατ’ επέκταση ολόκληρης της χώρας, τον οποίον πιστεύουν, στηρίζουν και παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι, ισχυριστήκατε ψευδώς και εν γνώσει της αναληθείας ότι:

 

«Να ξεκαθαρίσω στην κυρία που σχεδόν με έβρισε ότι ο κύριος Αντωνιάδης, πώς λέγεται, ο οποίος κάποια στιγμή έλεγε ότι θα μου κάνει και μήνυση, αλλά πρέπει να χρησιμοποίησε την κουκουβάγια του Χάρι Πότερ και να χτύπησε το τζάμι και να γύρισε πίσω, ή πώς το έλεγε ο μεθύστακας στο πώς το λένε, στην καφετζού, θα σου κάνω έφεση, μήνυση, ανακοπή, δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, γιατί κάνει τον δικό του αγώνα από το δικό του μετερίζι, ποτέ δεν είπα εγώ ότι με νοιάζει εμένα αν στο 25ο δευτερόλεπτο υπάρχει ο κορωνοϊός, στο 26ο δεν υπάρχει, στο 27ο υπάρχει, στο 28ο δεν υπάρχει. Αυτό λέγεται όφα, υπήρχε ένα παλιότερα που λεγόταν ώπα, τώρα αυτοί είναι όφα, όπου φυσάει ο άνεμος».

 

Δηλαδή κάτι λιγότερο από πέντε μήνες μετά και ενώ είχατε λάβει γνώση της δριμείας, πλην όμως άκρως δικαιολογημένης ενόψει της κατά τα άνω έντασης της προσβολής σας, έγγραφης πρό(σ)κλησης μου, δια αναρτήσεώς μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και στην ιστοσελίδα μου nikosantoniadis.tv, στην οποία ουδέποτε ασφαλώς ανταποκριθήκατε, αρχικά με παρουσιάσατε αναξιόπιστο, διακωμωδώντας την προαναγγελία μου ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον σας («κάποια στιγμή έλεγε ότι θα μου κάνει και μήνυση, αλλά πρέπει να χρησιμοποίησε την κουκουβάγια του Χάρι Πότερ και να χτύπησε το τζάμι και να γύρισε πίσω, ή πώς το έλεγε ο μεθύστακας στο πώς το λένε, στην καφετζού, θα σου κάνω έφεση, μήνυση, ανακοπή»), στη συνέχεια παριστάνατε πως δεν καταλάβατε τον λόγο της τότε αντίδρασής μου παρότι πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι, ενώ στη συνέχεια με την έπαρση και την αλαζονεία που σας διακρίνει, ισχυριστήκατε ενώπιον χιλιάδων θεατών με προφανή σκοπό εξυβρίσεώς μου, ότι είμαι «όπου φυσάει ο άνεμος», παντελώς δηλαδή αναξιόπιστος, χωρίς σταθερές θέσεις, απόψεις και αξίες, αποδίδοντας ουσιαστικά τυχοδιωκτικό χαρακτήρα στη νομική δράση μου, επαναλαμβάνοντας και επιβεβαιώνοντας τον ψευδή ισχυρισμό και την συκοφαντία της εκπομπής του Φεβρουαρίου, ότι δηλαδή ενόψει της δίκης την 14.1.2022 ισχυρίστηκα ότι νόσησα και άρα αποδέχθηκα ότι υπάρχει κορωνοϊός, ενώ μέχρι τη δίκη έλεγα ότι δεν υπάρχει, ότι αυτό ήταν κωλοτούμπα και ότι την κωλοτούμπα αυτή την έκανα για να αποφύγω τη δίκη (στο 25ο δευτερόλεπτο υπάρχει ο κορωνοϊός, στο 26ο δεν υπάρχει, στο 27ο υπάρχει, στο 28ο δεν υπάρχει).

 

Δοθέντων τούτων και:

 

Επειδή τα ως άνω στοιχειοθετούν τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της εξυβρίσεως κατ’ άρθρα 363-362 και 361 Π.Κ. σε βάρος μου, τα οποία αποτελούν διαρκή εγκλήματα και των οποίων η τέλεση συνεχίζεται έως σήμερα και για όσο χρόνο παραμένουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο οι ως άνω εκπομπές, επιφυλασσόμενος προς τούτο παντός νομίμου δικαιώματός μου.

 

Επειδή δια των ως άνω εν γνώσει σας ψευδών και ακραία συκοφαντικών για το πρόσωπό μου ισχυρισμών προσβάλατε βάναυσα την τιμή, την υπόληψη και την εν γένει ηθική, κοινωνική και επαγγελματική μου υπόσταση και δη ενώπιον απεριόριστου αριθμού ανθρώπων.

 

Επειδή το προδήλως ειρωνικό, χλευαστικό και απαξιωτικό προς το πρόσωπό μου περιεχόμενο των ως άνω εκπομπών σας καταδεικνύει, πέραν των ανωτέρω, και σκοπό εξυβρίσεώς μου.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σας ΚΑΛΩ όπως:

 

ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΤΕ εντός μίας ώρας από τη λήψη της παρούσας τις ως άνω από 3.2.2022 και 30.6.2022 εκπομπές/βίντεο από το κανάλι που διατηρείτε στον διαδικτυακό τόπο “YouTube”καθώς και όπως απέχετε στο μέλλον από την ανάρτηση αυτών ή άλλων ανάλογου περιεχομένου, είτε στον ίδιο είτε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

 

ΠΡΟΒΕΙΤΕ εντός των νομίμων προθεσμιών στην προσήκουσα κατά το νόμο και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εξώδικό μου αποκατάσταση της προσβολής που επήλθε στην προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή μου με τα όσα ψευδώς και εν γνώσει της αναληθείας ισχυριστήκατε σε βάρος μου στις ως άνω εκπομπές/βίντεο και ειδικότερα:

 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ για ανάλογο χρονικό διάστημα, ήτοι τουλάχιστον πέντε (5) μηνών, στο κανάλι σας στον ίδιο ως άνω ιστότοπο (“YouTube”) και εντός της προβλεπόμενης στο νόμο προθεσμίας βίντεο στο οποίο θα δηλώνετε ότι:

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη στον κ. Νίκο Αντωνιάδη, τον οποίο τιμώ και σέβομαι απεριόριστα, στον οποίο και απολογούμαι ειλικρινώς για τους αήθεις και ψευδείς ισχυρισμούς μου που διατυπώθηκαν στις εκπομπές μου την 3.2.2022 και 30.6.2022 και ειδικότερα ότι «έκανε κωλοτούμπα», ότι «τη μία λέει ότι υπάρχει κορωνοϊός και την άλλη ότι δεν υπάρχει», ότι «ξεφτιλίζει τη ζωή του», ότι «είπε ψέματα ότι νόσησε από κορωνοϊό προκειμένου να αποφύγει τη δίκη του», ισχυρισμοί οι οποίοι ήταν παντελώς αναληθείς, ανυπόστατοι, ανήθικοι και βαριά προσβλητικοί για το πρόσωπό του καθώς τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ανακαλώ ρητά και ζητώ ειλικρινώς συγγνώμη από τον κ. Αντωνιάδη, υποσχόμενος ότι δεν θα προβώ ποτέ στο μέλλον σε ανάλογη προσβολή προς το πρόσωπό του».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΕΤΕ εις εμέ το επανορθωτικό ως άνω βίντεο γνωστοποιώντας μου εγγράφως την οικεία ηλεκτρονική διεύθυνση (link).

 

ΑΛΛΩΣ

 

Σας ΔΗΛΩΝΩ ότι αν δεν ενεργήσετε τα ανωτέρω και δη εντός της νόμιμης ως άνω προθεσμίας, θα επιδιώξω την αποκατάσταση της προσβολής και την ανόρθωση της προκληθείσας σε εμένα βαρύτατης ηθικής βλάβης που υπέστην ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων.

 

Με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Χρήστο Κασταμονίτη του Σπυρίδωνα, κάτοικο Αθηνών, οδός ***, προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2022

Ο εξωδίκως Προσκαλών-Δηλών Δικηγόρος

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x