“ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ” !!! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ !!! ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ !! ΣΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΛΛΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, 70 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ Χ.Α.Π., ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ, ΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ, “ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ” (ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ), ΚΑΙ “ΚΑΤΣΑΔΑ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ !!! ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΛΑ, ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ !!!

Θα τα πούμε στο αποψινό live στο facebook και για τον Άγιο Ανδρέα. Στο live με κύριο αντικείμενο τη νοσηλεία του Λέανδρου Αρβανιτάκη στο “Σωτηρία”, με αναφορά και στη Ρόδο, στην Καλαμάτα, στον Ερυθρό Σταυρό, στο “Αγία Όλγα”, στο “Γεννηματάς” και στο ΑΧΕΠΑ.

Θα γίνουν δύο live σήμερα, γιατί θα πρέπει να γίνει και ένα δεύτερο για τον Θάνο Πλεύρη.

Θεός.

Και κανένας σχεδόν δεν κατάλαβε πού ήταν το κορυφαίο που είπε. Όλοι μείνατε στις άσχετες αιτίες.

Αλλού ήταν το μεγαλείο…

Υ.Γ. Εντάξει, το ξέρω. Έχω γίνει αναξιόπιστος…

Για τα βίντεο των live μιλάω. Αλλά, βρε παιδιά, προλαβαίνω; Να τα πείτε στα νοσοκομεία. Να σταματήσουν να τσιμπάνε τα υποκείμενα νοσήματα, για να βρω χρόνο να ανεβάσω τα live.

Θα το κάνω.

Αλήθεια…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x