ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

Τα είπαμε σε μία δημοσίευση και δύο live. Mην τα ξαναλέμε. Κάνετε σε κοινή πλέον θέα  ό,τι περάνει από το χέρι σας, λέτε ό,τι κυριολεκτικά σας κατέβει στο κεφάλι, κόντρα σε κάθε έννοια ιατρικής αλλά και της ίδιας αυτής της κοινής λογικής, για να μη φύγει ο Λέανδρος από το “ΣΩΤΗΡΙΑ”. Και η έκθεση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα οδηγείται σταθερά στην “αναβάθμιση”. Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τη δεύτερη παράγραφο.

Η διευθύντρια της κλινικής φυσικής αποκατάστασης του “Γεννηματάς”, επιστήμονας με “πολλά προσόντα (πιστοποιημένη European Board Physical & Rehabilitation Medicine Trainer)” και κυρίως με “πολλή αγάπη για τον άνθρωπο”, όπως μου γράφει η σύζυγος Αγγελική, έπεσε σε τοίχο όταν προσέφερε ανιδιοτελώς τη βοήθειά της στη Μ.Ε.Θ. του “Σωτηρία”.

“Περιφρόνησαν την εξειδίκευση, έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο για την αναπηρία, γιατί;”, ρωτάει η Αγγελική.

Μήπως γιατί είναι “με κόβιντ” και αν πεθάνει ο θάνατός του θα καταγραφεί ως θάνατος “από κορωνοϊό”;

Απαντώ εγώ με ερώτηση…

Σήμερα ο Λέανδρος θα φύγει. Σήμερα ο Λέανδρος θα μεταφερθεί στο “Γεννηματάς”, τρία μόλις λεπτά από εκεί.. Ή στη Βούλα. Στο Ασκληπιείο. Εκεί από όπου μεταφέρθηκε στο “ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Αλλιώς, μήνυση.

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x