“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Είναι τρομερό να παρακολουθείς την εγκληματική οργάνωση να ομολογεί ξεκάθαρα τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους. Αλλά είναι και πάρα πολύ ενοχλητικό, έως και εξοργιστικό, να παρακολουθείς επιστήμονες της εδώ πλευράς να “εντυπωσιάζονται” …βραδυφλεγώς το πρώτον από τις προχθεσινές δηλώσεις του διευθυντικού στελέχους της οργάνωσης, υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να …επαναλάβει αυτό που είχαν ήδη λίγο μετά την πρώτη αναβολή της δίκης του αιώνα την 14η Ιανουαρίου ομολογήσει ο ίδιος, ο Μητσοτάκης, και προηγουμένως τότε ο Τζανάκης, η Παπαευαγγέλου, ο Γαργαλιάνος, η Γκάγκα και ο Γεωργιάδης !!

 

 

 

.

 

 

 

 

Είναι ενοχλητικό και εξοργιστικό να διαβάζεις έναν επιστήμονα της εδώ πλευράς να “ενημερώνει” το κοινό του το πρώτον τον Αύγουστο του 2022 ή τουλάχιστον, ακόμα και να έχει κάνει κάποια αναφορά στο παρελθόν (δεν έχει άλλωστε και νόημα να τον παρακολουθώ), να το εμφανίζει σαν να να προέκυψε τώρα, ότι “παρατάνε” τους ασθενείς στις κλινικές κόβιντ. Δεν έχουν διαβάσει δηλαδή τις περίπου …ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις με τίτλο “τον πέταξαν στα κόβιντ”. Δεν έχουν διαβάσει τις άλλες περίπου …δύο εκατομμύρια δημοσιεύσεις για όλες αυτές τις νομικές ενέργειές μου που εντάσσονται στη μεγάλη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση για τη λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας έχουν πάρει χαμπάρι…

 

 

Αναφέρομαι βεβαίως στον κ. Φαρσαλινό και σε αυτή την προχθεσινή δημοσίευσή του:

 

 

Η επανάληψη της ομολογίας του Θάνου Πλεύρη το μόνο εντυπωσιακό στοιχείο που είχε σε σχέση με αυτή του Φεβρουαρίου είναι η ασύλληπτη αποστροφή του λόγου του “δεν λέω ότι δεν υπάρχουν θάνατοι από κόβιντ, να μην παρεξηγηθώ” !!

Δεν είναι ΣΑΝ να αναφέρεται σε ένα ιό που δεν έχει καμία σχέση με πανδημία. Αναφέρεται ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτό!

Την αλήθεια λέει!

Όπως και η λέξη-κλειδί που κανένας δεν κατάλαβε χθες στο live μου (πλην της …Μαριάννας βεβαίως, που όταν τη ρώτησα χθες πριν το live ποια είναι η λέξη αυτή, μου έδωσε αμέσως τη σωστή απάντηση…).

Και η λέξη αυτή είναι φυσικά η λέξη “θεωρείται”. Μία λέξη, η μεγαλύτερη απόδειξη της λίστας της απάτης, της καρδιάς δηλαδή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Θεωρείται ότι είναι θάνατοι από κόβιντ. ΔΕΝ είναι.

Θεωρείται.

Με θεωρίες εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό!

Και το ομολογούν.

Άσχετες αιτίες σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, μικρόβια σε ποσοστό 50%, προσθέστε το πρωτόκολλο του θανάτου σε 82 νοσοκομεία, προσθέστε και όλους αυτούς που πέθαναν ίσως μόνο από κόβιντ, αλλά είχαν προηγουμένως σκοπίμως εκτεθεί σε αυτόν, δεν μένει και τίποτα…

Θαυμάστε τον…

Και θαυμάστε τον να μιλάει για τις “θεωρίες” με τις οποίες εξαπάτησαν τον λαό αυτό, χωρίς να φοράει μάσκα ενώ είχε έρθει στις 24 Ιουλίου σε επαφή με κρούσμα…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x
Hide picture