Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΣΚHΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” !!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ !!!

Όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, προφανώς με ψάχνατε στο site. Δεχθήκαμε απίστευτο χακάρισμα, μας πήραν τη διαχείριση και μας πέταξαν έξω. Όλη τη νύχτα και μέχρι πριν λίγη ώρα έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μεταφέρουμε το back up σε άλλο server, μέχρι τη μοναδική όπως φαίνεται λύση που θα μας παρέχει κάποια υποτυπώδη προστασία, την αγορά δηλαδή δικού μας sever. Όπως έγραψα στο facebook, η στήριξη των φίλων σκορπάει στους πέντε ανέμους.

Συγκεκριμένα, έγραψα:

“Το ολονύχτιο θρίλερ συνεχίζεται και μετά το ξημέρωμα. Μόνη λύση η αγορά server. Και σε άλλο χώρο.

Πρέπει να μισθώσουμε και χώρο τώρα…

Το χακάρισμα ήταν επαγγελματικό. Πήραν τη διαχείριση, άλλαξαν τους κωδικούς, μας πέταξαν έξω, αφού τράβηξαν και χρήματα, και αν δεν έκανε ο Λάμπρος αυτό που έπρεπε, θα είχαν τραβήξει κι άλλα, αφού οι απόπειρες έγιναν.

Προς το παρόν ξενυχτήσαμε, και συνεχίζουμε, για να μεταφέρουμε πρόχειρα το back up σε server των Η.Π.Α. Και αυτό πόνεσε. Η ενίσχυση του κόσμου σκορπά στους πέντε ανέμους. Και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.

Βλέπετε, δεν γίναμε μεγιστάνες, όπως διαδίδουν οι παρακρατικοί ή φαντάζονται κάποιοι κάνοντας μαθηματικές πράξεις και υπολογισμούς του τύπου “είχε 150.000 ακόλουθους όταν του έκλεισαν τον λογαριασμό, Χ 15 ευρώ = 2.250.000 ευρώ, εκατομμυριούχος έγινε”.

Ναι, έτσι ακριβώς…

Στην κόψη είμαστε.

Υ.Γ. Οι δύο πρωταγωνιστές των Ελληνικών Hoaxes οργίασαν χθες. Όχι υπό τον θεσμικό ρόλο τους, αλλά προσωπικά.

Θα κάνω live για αυτούς. Και για το τρίπτυχο ΑΡΧΗΓΕΙΟ – ΓΑΔΑ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ.

Και με λίγη ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ μέσα.

Οι στιγμές και οι ώρες που ζούμε είναι ιστορικές.

Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.

Και είμαστε στην ΑΡΧΗ των στιγμών αυτών. Η ΠΡΩΤΗ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ που ασκήθηκε για την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού κατά ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, θα προκαλέσει ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα…“.

Όλα αυτά λοιπόν έγιναν στο σκηνικό των συνταρακτικών εξελίξεων στο μέτωπο της τιτάνιας μάχης μου απέναντι στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, με την πρώτη ποινική δίωξη για την απάτη να είναι γεγονός. Πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε τις σχετικές δημοσιεύσεις, οι οποίες υποχρεωτικά έγιναν μόνο στο makeleio.grΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ.

Έχετε πίστη…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x