Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

Το site είναι και πάλι πάνω. Μετά από πολλά ξενύχτια, μεγάλη αγωνία, οικονομική αιμορραγία, καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια για να μπορώ ξανά να δημοσιεύω. Και αυτή λύση, προφανώς προσωρινή είναι. Η δουλειά ήταν επαγγελματική και υπήρχε συνεργασία και από μέσα. Μέχρι και χρήματα σήκωσαν από λογαριασμό του Λάμπρου χωρίς καμία αιτία και δικαιολογία, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας να δώσουν εξηγήσεις.

Αλλά τι εξηγήσεις να δώσουν, εδώ μας πέταξαν έξω από τη διαχείριση, εξηγήσεις για τα χρήματα που τράβηξαν θα δώσουν;

Εννοείται ότι όλο αυτό θα διερευνηθεί και θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

Μην ξεχνάτε ότι τα ίδια αντιμετώπισα και με την πρώτη προσπάθεια που είχα κάνει κάνει με το nikosantoniadis.net, τον Οκτώβριο του 2020. Tότε έπεσε ολόκληρο το site, τώρα είχε μείνει πάνω αλλά είχαμε αποκλειστεί από τη διαχείριση. Η αναζήτηση της ταυτότητας των δραστών κόλλησε προς το παρόν στην άρνηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και της Cosmote να δώσουν τα στοιχεία που ζήτησε η Εισαγγελία δια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για τα δύο IP που χρησιμοποιήθηκαν για το χακάρισμα. Τα ξέρουμε. Τα ξέρουν.

Θα τα μάθουμε. Γιατί και αυτή η διαδρομή προς την αλήθεια έπρεπε να περάσει πρώτα από την άρνηση αυτή.

Ώστε αναγκαστικά τώρα, για το nikosantoniadis.tv και το συνδρομητικό κανάλι, το μόνο πια μέσο, εδώ και πολύ καιρό, που όχι μόνο στηρίζει την τιτάνια αυτή νομική μάχη κατά της απάτης, αλλά κρατά όρθια και την οικογένειά μου, πάμε στη λύση της αγοράς δικού μας σέρβερ. Αλλιώς θα έχουμε τα ίδια.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανεβάσω στο site όλες τις δημοσιεύσεις που εν τω μεταξύ είχαν γίνει στο makeleio και στο facebook. Kαι όλα τα βίντεο των live στο facebook, στο ελεύθερο και στο συνδρομητικό πεδίο.

Ο δρόμος προς την τελική νίκη φτάνει στο τέλος του.

Και η οργάνωση τα δίνει κυριολεκτικά όλα.

Ένα πράγμα της απομένει πια να κάνει…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x