ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ… ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ !! “ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ” !! ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ !! ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ !! ΣΟΒΑΡΑ ;; ΤΟ ΗΞΕΡΕ ;; ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑ: ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ;; ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ό,τι ακριβώς λέω τις τελευταίες μέρες! Κάποιοι λίγοι της εδώ πλευράς επέμεναν ότι η εικόνα της εγκληματικής οργάνωσης που παραπατάει και εμφανίζεται πανικόβλητη να ομολογεί τη λίστα της απάτης, δεν οφείλεται στη σφοδρή τελική επίθεσή μου ΚΑΙ για τη λίστα αυτή, ούτε στην ΠΡΩΤΗ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με αντικείμενο το πιο ΣΚΟΤΕΙΝΟ κομμάτι ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΙΣΤΑΣ, αλλά και καλά στο ότι οι θάνατοι είναι εμβολιασμένων και δεν θέλουν να βλέπει ο κόσμος ότι πεθαίνουν “από κορωνοϊό” εμβολιασμένοι.

Εξήγησα ότι όσοι δίνουν την εσφαλμένη αυτή ερμηνεία, και το κάνουν σαν να μην θέλουν με τίποτα να παραδεχθούν ότι η μάχη που δίνω έχει αρχίσει (όπως ακριβώς το περίμενα) να φέρνει τα πρώτα συντριπτικά της απάτης και καταδικαστικά της εγκληματικής οργάνωσης αποτελέσματα), κάνουν πως αγνοούν τόσο το πριν όσο και το μετά.

Το μετά είναι τα σχέδια της οργάνωσης για το φθινόπωρο, το πριν είναι αυτό ακριβώς που λέω τις μέρες αυτές:

Ότι εδώ που τους έφερα ανοίγει διάπλατα για μένα ο δρόμος να τινάξω στον αέρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

Ακούστε τον δημοσιογράφο:

ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!

 

 

Οπότε, ναι.

Νέο live…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x
Hide picture