ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! ΗΡΘΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ !!! ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!! ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ !!! ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΑΡΘΡΟ 242 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!

Το είχα πει τον Ιούνιο του 2020. Όταν κατέθεσα την ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά των κολαστηρίων. Που οδήγησε μετά από δύο χρόνια στην ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ και στο ΠΡΩΤΟ ΕΔΩΛΙΟ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΠΕΔΟ για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που καταμήνυσα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Γ.Α.Δ.Α. στις 19 Ιουλίου 2021.

Ότι την εγκληματική δράση του Αλ Καπόνε τη σταμάτησαν ΟΧΙ για τις δολοφονίες, αλλά για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.

Η δική μου “φοροδιαφυγή” ήταν η ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ. Άρθρο 242 Ποινικού Κώδικα.

Ψευδής βεβαίωση το έγκλημα του ΣΩΤΗΡΙΑ της πρώτης μήνυσής μου.

Για το έγκλημα αυτό θα δικαστούν με εμένα ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Και με ΑΥΤΟ το έγκλημα θα τους φτάσω στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Και πάνω σε αυτό θα πέφτουν σαν ΒΟΜΒΕΣ όλες οι άλλες ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ και οι παραπομπές στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και στους ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.

Πρώτα είχαμε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ. Ότι κατέγραφαν θανάτους “από κορωνοϊό” θανάτους ανθρώπων που πέθαναν από ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ και ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.

Αυτές οι τελευταίες δηλαδή, που ενώ ήμασταν πρωταθλητές γίναμε ξαφνικά ουραγοί, για να αρχίσω εγώ να τις “επανεμφανίζω” στους ιατρικούς φακέλους και στις νεκροτομές, και να οδηγήσω την Ελλάδα σιγά σιγά ξανά στον …πρωταθλητισμό. Και με το 50% του Νίκου Καπραβέλου παίζουμε πάλι Champions League…

Ήδη από μελέτη στο νοσοκομείο “ΛΑΪΚΟ” προέκυψε ότι στο κύμα της μετάλλαξης “Ο”, το 47,6% των θανάτων ήταν από ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.

Δεν το λέω εγώ.

Η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” το γράφει…

Aυτό (η πρώτη ομολογία) έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου, μετά την πρώτη αναβολή της δίκης του αιώνα από τους “όπου φύγει, φύγει” εφέτες.

Άλλο αν κάποιοι της από εδώ πλευρά παριστάνουν τους έκπληκτους και αποδίδουν τις ραγδαίες εξελίξεις παντού αλλού, ίσως ακόμα και στον ανάδρομο Ερμή, εκτός από τη δράση αυτή εδώ.

Δεν πειράζει. Σαν καταπέλτης πέφτει πάνω τους όλη αυτή η δράση. Γιατί είναι πάνω εκεί. Δημόσια. Δύο χρόνια τώρα και βάλε.

Τι να πουν…

Τώρα, μετά τη μήνυση για τη λίστα της απάτης και, κυρίως, την πρώτη ποινική δίωξη που ως αντικείμενό της έχει τοΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ κομμάτι της λίστας της απάτης, τα ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ μέλη της οργάνωσης ήρθαν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ …ΠΕΡΙΜΕΝΑ:

Στην ΑΛΛΑΓΗ του τρόπου καταγραφής ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Μέσα δε σε όλους και όλα, βγήκε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης να μου προσφέρει και …άλλη βοήθεια σε αυτό που πρόκειται να τους κάνω, και που ήταν φυσικά από μένα προγραμματισμένο ΑΠΟ ΠΡΙΝ, αφού στην σκακιέρα αυτή που έχω στήσει απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, ΚΑΙ την κίνησή τους αυτή την είχα βεβαίως ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ…

Τι είπε ο αγαπημένος μας Γκίκας, που νιώθει ΚΑΙ αυτός καυτή την ανάσα του ΑΝΑΚΡΙΤΗ στη δικογραφία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της κακουργηματικής παραβίασης του 285 Π.Κ.;

Η συγκεκριμενοποίηση των θανάτων από κοροναϊό ή με κοροναϊό εξυπηρετεί τον πρώτο στόχο που είναι να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα της νοσηρότητας και της θνησιμότητας του ιού και δεύτερον αυτοί οι υπολογισμοί επηρεάζουν  την αποτελεσματικότητα που έχουν τα φάρμακα και τα εμβόλια. Υπάρχει ένας απώτερος σκοπός σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα“.

Οπότε, μεγάλε Γκίκα, μας λες ότι μέχρι τώρα αυτό που κάνατε ΣΚΟΠΙΜΑ επηρέαζε ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και άντε και των εμβολίων!

Εντάξει. Θεός!

Οπότε, λοιπόν, μεγάλε Γκίκα και λοιπά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, “φάτε” τώρα μία περιποιημένη ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ σε αυτή, να τελειώνουμε μία ώρα νωρίτερα.

Μη μου αρχίσεις και εσύ όμως τα του Κολυβά, “πού είναι η μήνυση”, εντάξει;

Ετοιμάζεται.

Μαζί με τον ορυμαγδό των επιθέσεων.

Των τελικών.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x