ΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ… ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ “ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ” ;; ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΣΟΥ, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΚΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΘΙΚΤΟΙ, ΟΞΥΓΟΝΟ 99, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!

Ο κύριος Τάσος ταλαιπωρείται δεκαετίες από τον διαβήτη, όπως με ενημερώνει ο γιος του που επικοινώνησε μαζί μου. Είχε πολλές φορές λιποθυμικά επεισόδια.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο θεραπευτήριο “Ολύμπιον” στην Πάτρα. Την 1η Αυγούστου.

 

 

Εκεί όμως του έκαναν τεστ, το οποίο βγήκε, λέει, θετικό.

Εγώ θα το ζητήσω αυτό μετά…

Οπότε, δεν τον κράτησαν.

Μεταφέρθηκε στο Ρίο.

 

 

Συνήλθε, πήρε εξιτήριο στις 5 Aυγούστου.

Χθες το πρωί όμως, 11 Αυγούστου, δέκα μέρες μετά την “θετική” διάγνωση, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα, με το οξυγόνο στο 99 και με άθικτους πνεύμονες, έπεσε σε λήθαργο.

Εφημέρευε το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα αυτή τη φορά.

 

 

Ποιο νοσοκομείο είναι αυτό;

Καλά, εντάξει, το γνωρίζετε, απλά να σας θυμίσω πώς βγήκε πρόσφατα από εκεί ο κύριος Κώστας.

 

 

Εντάξει; Τον θυμηθήκαμε τον κύριο Κώστα;

Πάμε τώρα στον κύριο Τάσο.

Τι ρωτάτε;

Πού τον έβαλαν;

Μα πραγματικά θέλει ερώτημα; Στα κόβιντ φυσικά.

Αφενός, γιατί το κώμα και ο λήθαργος είναι …επιπλοκές του κόβιντ, του χωρίς συμπτώματα δηλαδή “θετικού” κυρίου Τάσου, προφανώς ενός από τους ελάχιστους στον πλανήτη ανθρώπους που χωρίς να έχει νοσήσει από κορωνοϊό πάσχει από τις …επιπλοκές του.

Αφετέρου, γιατί σύμφωνα με την καλή μας την γιατρό, δεν έχει νόημα να του κάνουν τεστ (ένα έχει γίνει, στο “Ολύμπιον”), γιατί …100% θα βγει θετικό.

Ο κύριος Τάσος, βεβαίως, αν ήταν καλά και ήταν σπίτι του, θα μπορούσε να πάει όπου γουστάρει, και από αύριο το πρωί χωρίς ούτε μάσκα, αφού θα είναι στην 11η μέρα.

Εκεί όμως, στο νοσοκομείο των αγωνιστών, τον έχουν πεταμένο στα κόβιντ. Και η πολύ ευγενική γιατρός, όταν την κάλεσε ο έντρομος γιος για να μάθει νέα για τον πατέρα του, η απάντησή της ήταν να μην την ενοχλήσει ξανά και ότι θα τον καλέσει εκείνη “αν χρειαστεί”.

Δηλαδή, λέω εγώ τώρα, όταν είναι να του ανακοινώσει ότι θα “χρειαστεί” διασωλήνωση. Γιατί το 99 δεν το λες και καλό. Αν δεν πάει …199 δεν βγαίνει από εκεί.

Χρειάζεται να σας πω κάτι παραπάνω, αγωνιστές του Αγίου Ανδρέα;

Ή …ίσως ένα μόνο:

Μου είναι αδιάφορο αν το τεστ θα βγει …100% θετικό, καλή μου …Πυθία.

Βγάλτε τον από τα κόβιντ !! Με μία απλή μασκούλα για αρχή ή μόνο του, να τον επισκεφτεί η οικογένειά του.

Εκτός και αν το κάνατε και εσείς όπως η Καλαμάτα, όπου η καλή μας η διοικήτρια απαγόρευσε ΟΛΑ τα επισκεπτήρια, καθώς τα κάνουν όλα καλά εκεί και επειδή είναι πολύ …σεμνοί, δεν θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο οι επισκέπτες να παίρνουν συγχαρητήρια από τον κόσμο…

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ !!

Εκτός και αν μεταδίδει …διαβήτη.

Οπότε, εντάξει, κρατήστε τον στην απομόνωση.

Θα περιμένω.

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x