ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ !!! O “ΘΡΙΑΜΒΟΣ” ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ !!! 4η Υ.Π.Ε. / 14 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΣΗΜΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 !!! 6 ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ. – ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ / 0 % !!! 3 ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΡΟΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ – 1 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ / 33 % !!! 247 ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΚΛΙΝΕΣ – 101 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ / 40,9 % !!! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!

“Κανένας πλήρως εμβολιασμένος σε Μ.Ε.Θ., τρέξτε να εμβολιαστείτε!”…

Το θυμάστε;

Ματίνα Παγώνη, Ιούνιος 2021.

Πάμε και ανάποδα με τα σημερινά στοιχεία της 4ης Υ.Π.Ε.;

-59,1 % πλήρως εμβολιασμένοι στις απλές κλίνες.

-66,7 % πλήρως εμβολιασμένοι στις απλές κλίνες με υψηλή ροή οξυγόνου.

-100 % πλήρως εμβολιασμένοι στις Μ.Ε.Θ.

Καλά πάει κι αυτό…

Υ.Γ.1 Μην ανησυχείτε όμως. Τα …Χριστούγεννα θα σας δώσει ο Πλεύρης τα επικαιροποιημένα εμβόλια που θα πιάνουν τις μεταλλάξεις του …Αυγούστου.

Τις μεταλλάξεις που οι …ίδιοι προκάλεσαν με τον μαζικό εμβολιασμό εν μέσω έξαρσης του ιού. Έτσι, τσαρλατάνοι;

Μην κοιτάτε από εκεί. Σε σας απευθύνομαι.

Υ.Γ.2 Και εννοείται ότι όταν λένε “ανεμβολίαστοι”, σε αυτούς υπολογίζουν και αυτούς που έχουν κάνει την 1η και την 2η δόση. Το ποιοι είναι εντελώς ανεμβολίαστοι θα το μάθουμε στην ποινική διαδικασία της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α., εδώ, τρία λεπτά από το άντρο της μάχης κατά της απάτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Και ενώ αυτός είναι ο ορισμός του ανεμβολίαστου, ο υπερευαίσθητος με τη δημόσια υγεία Πλεύρης, στα νοσοκομεία κρατά έξω ΜΟΝΟ τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει την 3η δόση. Οι “ανεμβολίαστοι” με τις δύο μόνο δόσεις, εργάζονται κανονικά “διασπείροντας” τον “φονικό” ιό.

Έτσι, Θανούλη άρχοντα;

Υ.Γ.3. Νίκος Αντωνιάδης, δικηγόρος. Κατηγορείται ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις. Ισχυρίζεται ο άθλιος ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Και ότι οι Μ.Ε.Θ. είναι γεμάτες εμβολιασμένους.

Ισόβια να πάει.

Αχ, αχ, αχ…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x