ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΖΟΥΡΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΑΧΑΛΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ !! Α, ΝΑΙ… ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!

Ένα ένα σας τα βγάζω.

Μήπως θυμάστε από ποιο νοσοκομείο σας είχα πει θα αρχίσει το τέλος του πρωτοκόλλου του θανάτου;

Μήπως θυμάστε ότι σας είχα πει ότι αυτό θα είναι το Νταχάου του ΑΤΤΙΚΟΝ;

Ε, αυτό θα είναι.

Μιχάλης Βραχάλης και Σπύρος Καραπιπέρης.

Η δικογραφία είχε φύγει άρον άρον για Εισαγγελία. Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει…

Η Ειρήνη υποβάλλει αίτημα-υπόμνημα στον εισαγγελέα Χρήστο Ντζούρα. 14 Ιουλίου.

Του γράφει:

********************

ΕΝΩΠΙΟΝ

ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΑΙΤΗΜΑ

 

Της υποστηρίζουσας την κατηγορία Ειρήνης Βραχάλη του Μιχαήλ, κατοίκου ***.

 

Αριθμός δικογραφίας: ΑΒΜ ΔΘ21/6157 – EΓ1-2021/360.

 

*******************************

 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείτο από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και σε εκτέλεση σχετικής εντολής σας, ο πραγματογνώμονας Ιωάννης Χ*** υπέβαλε ιατροδικαστική έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η οποία, με μία λέξη, είναι απαράδεκτη. Μία διασωλήνωση, η οποία δεν προκύπτει από πουθενά ότι έπρεπε να γίνει, παρουσιάζεται ως απολύτως φυσιολογική και επιβεβλημένη, μία επιδείνωση, η οποία από πουθενά επίσης δεν προκύπτει ότι υπήρχε, ένα μοριακό θετικό αποτέλεσμα που παραμένει στα στοιχεία του ιατρικού φακέλου και τη δικογραφία ακόμη μόνο αυτό που βγήκε μετά θάνατον, με το νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» να εξακολουθεί να αρνείται να δώσει τα στοιχεία του τεστ, αλλά με έναν πραγματογνώμονα να δέχεται χωρίς κανένα πραγματικό στοιχείο την «θετικότητα» του πατέρα μου ήδη από την εισαγωγή του, τα εκκολπώματα τα οποία υποβιβάζονται σε περίπου …τσιμπηματάκι από κουνούπι, η ισχαιμική νέκρωση του εντερικού σωλήνα όμως ήταν η μόνη αιτία θανάτου που βεβαιώθηκε στο πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε μετά τη νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και αυτό που ίσως είναι από τα σημαντικότερα ευρήματα, ήτοι η διακοπή των αντιπηκτικών αγωγών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θανατηφόρες για τον πατέρα μου θρομβώσεις, με την γελοία «δικαιολογία» ότι …είχε τρέξει λίγο αίμα η μύτη του, χωρίς να υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης έλεγχος από ιατρό ΩΡΛ. Αυτά είναι κάποια από τα όσα έχει εντοπίσει *** τεχνικ*** σύμβουλος που έχω διορίσει, *** κ. ***, πλην όμως η δικογραφία εστάλη από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, πριν προλάβει να υποβάλει την έκθεσή τ***.

Για το λόγο αυτό, παρακαλώ όπως επιστραφεί η δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, προκειμένου να υποβληθεί από τ*** τεχνικ*** σύμβουλό μας η έκθεσή τ*** επί του ιατρικού φακέλου, των εργαστηριακών εξετάσεων και της ιατροδικαστικής έκθεσης πραγματογνωμοσύνης του κ. Ιωάννη Χ***, με το τελικό συμπέρασμά τ*** για τις πραγματικές αιτίες θανάτου του πατέρα μου, καθώς και να υποβάλω υπόμνημα με τη ιδιότητα της παρισταμένης προς υποστήριξη της κατηγορίας, στο οποίο θα τεκμηριώνεται η επιβαλλόμενη αλλαγή του χαρακτηρισμού της υπό διερεύνηση αξιόποινης πράξης από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με δόλο.

 

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2022

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

************

Σε μόλις τρεις μέρες ο εισαγγελέας έδωσε την εντολή που βλέπετε.

 

 

Και η αντίστροφη μέτρηση για τη δικαίωση του Μιχάλη Βραχάλη έχει αρχίσει…

 

 

Θυμηθείτε την μαρτυρία της Ειρήνης στο κανάλι…

 

Υ.Γ.1 Ειρήνη Χρυσικού τέλος από τη δικογραφία Καραπιπέρη. Της απόπειρας ανθρωποκτονίας του.

Εν αναμονή του νέου εισαγγελέα…

Υ.Γ.2. Είμαστε μόλις στην αρχή του τέλους τους…

Υ.Γ.3 Και φυσικά…

…έχετε ΠΙΣΤΗ !

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x