ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ !!! ΚΑΤΩ !!! ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ “ΑΜΦΙΒΟΛΟ” ΜΟΡΙΑΚΟ !!! ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ !!! ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ !!! ΜΕ ΣΚΑΜΝΙΑ !!! ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ !!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ !!! ΓΙΑ ΕΝΑΝ “ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ” ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!!

Ναι! Εννοείται! Με “αμφίβολο”! Πέταξαν στα κόβιντ έναν άνθρωπο με εγκεφαλικό, παρατημένο τώρα, να με εκλιπαρεί για βοήθεια, να βγει από εκεί. Δεν αντέχει, κοντεύει να τρελαθεί! Τον έχουν πεθάνει όλα, η απομόνωση, ο ουροκαθετήρας (εννοείται), όλα.

Ζητά απεγνωσμένα βοήθεια από μένα. Ο κύριος Χρήστος, 74 ετών. Και όλη η οικογένειά του. Σε ένα “νοσοκομείο” όπου λίγες μέρες πριν ΜΟΝΟ μετά την επίκληση του ονόματός μου (και ούτε καν: “ο δικηγόρος που όλοι ξέρετε”), έφυγε ο άλλος άνθρωπος. Όπως είχε επιστρέψει στο χωριό του πριν από πολλούς μήνες ο Αποστόλης Κιούσης, εκείνος με έμφραγμα.

ΤΩΡΑ !!

ΕΞΩ από τα κόβιντ !!

Με “αμφίβολο”, δηλαδή ΑΡΝΗΤΙΚΟ, τον πετάξατε εκεί, και εκτός όλων των άλλων, ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ !!

Άρθρο 306 Ποινικού Κώδικα !!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ !!

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x