ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. !! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ !! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !! ΝΑΙ !! ΕΔΩ !! ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η “ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19” !! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Παρακολουθήστε το νέο συγκλονιστικό βίντεο από τις Η.Π.Α., μετά το πρώτο που ανέβασα χθες. Και τα δύο βίντεο είναι από το site sfagi.gr. Μπράβο τους. Ο υποτιτλισμός έχει κάποια προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές αποτυπώνει ορθά το περιεχόμενο. Όσοι μιλάτε Αγγλικά θα το εκτιμήσετε ίσως ακόμα περισσότερο.

Παρακολουθήστε τα όλα με μεγάλη προσοχή, παρακολουθήστε όμως με ιδιαίτερη προσοχή τις αναφορές στα ψευδή αποτελέσματα.

 

 

Και μετά θυμηθείτε την πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Ελλάδα από την πρώτη μήνυση που κατέθεσα για την απάτη του κορωνοϊού.

Αυτή με τίτλο “Φάκελος κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων Covid-19”.

Ενδεικτικά:

ΕΔΩ (στο makeleio.gr, γιατί είχε χτυπηθεί το nikosantoniadis.tv) και ΕΔΩ.

Και καταλαβαίνετε τώρα την τεράστια αξία της πρώτης αυτής ποινικής δίωξης. Για τον καρκινοπαθή που πέταξαν στα κόβιντ στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ τον Ιούνιο του 2020.

Και καταλαβαίνετε γιατί η Ελλάδα και η δράση μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, η οποία όμως ταυτόχρονα είναι και η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη, έρχονται σταθερά στο επίκεντρο. 

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου από όλο τον κόσμο όχι απλά επιστήμονες που αμφισβητούν την “πανδημία Covid-19”, αλλά υγειονομικοί,  ερευνητές, δικηγόροι και υγειονομικοί για το πρωτόκολλο του θανάτου.

 

 

 

Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Η.Π.Α., με ένα δίκτυο που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη, γίνονται “δορυφόροι” της Ελλάδας. 

Όταν πριν λίγα 24ωρα μού ζητήθηκε να σκεφτώ και να οργανώσω τη “δίκη της Νυρεμβέργης” για την “πανδημία Covid-19” στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην αρχή αναρωτήθηκα πώς θα γίνει κάτι τόσο κολοσσιαίο.

Και σε κλάσματα δευτερολέπτου, ήρθε η απάντηση.

Όπως τόσες μα τόσες φορές, δύο χρόνια τώρα…

Θα σας την πω και εσάς.

Πολύ σύντομα…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x