ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ !!

Απίστευτες καταστάσεις και συμπεριφορές περιγράφει ο διασωθείς 96χρονος, πατέρας και παππούς όλων μας !

Όλα φυσικά άλλαξαν μετά την βραδινή δημοσίευση, το πρωί ο εξαφανισμένος παππούς τηλεφώνησε στην κόρη του, καθώς, βλέπετε, το κινητό του ήταν σε σημείο που δεν μπορούσε να το πιάσει. Γιατί δεν αρκεί στους αγωνιστές να αποκόπτουν την επικοινωνία των θυμάτων τους με τους συγγενείς τους, ούτε απλά να τους έχουν πεινασμένους και διψασμένους. Πρέπει και τα κινητά να τα βλέπουν, και τα νερά και το φαγητό να είναι εκεί, αλλά πολύ απλά να μην μπορούν να τα πιάσουν.

Ώστε η ψυχολογία να πέσει στα τάρταρα.

Στην αρχή είπαν στην κόρη ότι θα τον μεταφέρουν αυτοί στο σπίτι με δικό τους ασθενοφόρο, μετά ότι δεν έχουν και να τον πάρει η ίδια με ιδιωτικό. Όλα αυτά φυσικά πάνω στα νεύρα τους που έχασαν το ξερολούκουμο. Που τους το πήρα δηλαδή εγώ μέσα από τα χέρια.

Την μπουκιά από το στόμα.

Κάποια στιγμή της ζήτησαν να τους πει πού θα τον πάνε, γιατί αν τον πήγαιναν σε άλλο νοσοκομείο, θα το …ξανασκέφτονταν. Η κόρη όμως, εξοπλισμένη πια με θάρρος και γνώση, βλέποντας ότι τα πράγματα πήγαιναν όπως ακριβώς της είχα πει στο τηλέφωνο («σας εγγυώμαι ότι αύριο το μεσημέρι ο πατέρας σας θα είναι σπίτι του»), και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες μου, πρωτίστως να παραμείνει απόλυτα ψύχραιμη (γιατί οι αγωνιστές επιδιώκουν και προκαλούν την έντονη αντίδραση των συγγενών και τις «φασαρίες»), όταν ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο, χωρίς πολλά πολλά τον παρέδωσαν.

Μένει να σας πω τι περιγράφει ο κύριος Νίκος. Γι αυτά που έζησε εκεί μέσα. Στο Νταχάου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Πάει και αυτό… 🙏

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x