Κύριε Θεοδωρόπουλε, Καρβέλη & Πλεύρη…

Βγάλτε την σακούλα ή απαντήστε !!

Αλλιώς, θα γίνει της Χαλκίδας…

[Εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της 6ης ΥΠΕ και σε αυτή του κ. Πλεύρη στη Βουλή. Ηλεκτρονική διεύθυνση του κ. Θεοδωρόπουλου δεν βρήκαμε.

Για το τυπικό του πράγματος όλα αυτά, καθώς εδώ και δύο χρόνια για ό,τι κάνω ενημερώνεστε …πριν σχεδόν το κάνω ή το δημοσιεύσω…]

ΑΠΟ:

Π** Μ**

ΠΡΟΣ:

Ηλία Θεοδωρόπουλο, διοικητή νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. Ιωάννη Καρβέλη, διοικητή 6ης ΥΠΕ

2. Αθανάσιο Πλεύρη, υπουργό Υγείας

Κύριε,

Την 22.8.2022 απεβίωσε στο νοσοκομείο σας ο πατέρας μου Αναστάσιος Μ***.

Καίτοι η πραγματική αιτία θανάτου του ΔΕΝ ήταν ο ιός SARS-CoV2, στον οποίο διαγνώσθηκε θετικός την 1.8.2022, ήτοι προ 23 ημερών, το νοσοκομείο σας μου γνωστοποίησε ότι η σορός του θα παραδοθεί σε σακούλα, θα ακολουθηθεί δηλαδή το φριχτό πρωτόκολλο Έμπολα.

Δια της παρούσης σας καλώ όπως ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή, άλλως να απαντήσετε αιτιολογημένα στα κάτωθι:

1. Εάν ο πατέρας μου απεβίωσε «με» ή «από» κορωνοϊό. Σας θυμίζω την πρόσφατη επίσημη παραδοχή περί καταγραφής θανάτων ασθενών που απεβίωσαν από άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες, ως θανάτων δήθεν «από κορωνοϊό», επειδή και μόνο έτυχε οι ασθενείς αυτοί να έχουν προηγουμένως διαγνωσθεί με κορωνοϊό, χωρίς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, να έχουν παρουσιάσει ούτε το παραμικρό σύμπτωμα. Ο πατέρας μου, ο οποίος έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, πέραν από κάποια «ακροαστικούλια», δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Οπότε, ξανά:

Απεβίωσε «από» ή «με» κορωνοϊό;

2. Εφόσον η απάντηση είναι «με» κορωνοϊό, παρακαλώ όπως απαντήσετε επιστημονικώς αιτιολογημένα, γιατί απαιτείται η τήρηση του πρωτοκόλλου Έμπολα και στην περίπτωση αυτή.

3. Σε κάθε περίπτωση, είτε «με» είτε «από», ο πατέρας μου διαγνώσθηκε θετικός την 1.8.2022, ήτοι προ 23 ημερών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, 24 δηλαδή μέρες μετά τη διάγνωση:

Όταν οι ζωντανοί, με βάση τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. κυκλοφορούν ελεύθεροι και χωρίς ούτε καν τη χρήση προστατευτικής μάσκας μετά την 10η μέρα, βάσει ποίων επιστημονικών μελετών, στοιχείων και δεδομένων, ο νεκρός πατέρας μου μεταδίδει 24 μέρες μετά τον θάνατό του ώστε να επιβάλλεται η τήρηση του πρωτοκόλλου Έμπολα;

Εάν επιμείνετε στην τήρηση του πρωτοκόλλου αυτού χωρίς να απαντήσετε αιτιολογημένα στα ανωτέρω ερωτήματα, σας ενημερώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του νοσοκομείου. Η πρόσφατη δικαστική εξέλιξη σε παρόμοια περίπτωση στη Χαλκίδα, η οποία έλαβε ποινικές διαστάσεις, προδικάζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία και την τύχη και της παρούσας περίπτωσης.

Πάτρα, 24 Αυγούστου 2022
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x