Υ.Γ. Τις απαντήσεις και τα στοιχεία που ζητήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 10651/2022 αίτηση που κατατέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, αλλά ο άνθρωπος πέθανε μακριά από τον γιο του στη Σπιναλόγκα του Τζανείου λίγες ώρες αργότερα, στις 19:45, θα τα δώσετε.

Επίσης τον νεκρό πατέρα του ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ αύριο το πρωί ο γιος του, γιατί το ΞΕΡΕΤΕ ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. ποτέ δεν το απαγόρευσε.

Επίσης θα αιτιολογήσετε την τήρηση του πρωτοκόλλου Έμπολα παρά το γεγονός ότι ο αύριο το πρωί θα έχουν περάσει 13 μέρες από την «θετική» διάγνωσή του και αν ήταν ζωντανός θα έφευγε ελεύθερα από το νοσοκομείο χωρίς ούτε τη χρήση προστατευτικής μάσκας, πάλι σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Και όλα αυτά την ώρα που κρατώ στα χέρια μου τις τελικές επιστημονικές αποδείξεις για τη δολοφονία του Μιχάλη Βραχάλη στο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Και την ίδια ώρα που ήρθαν στα χέρια μου οι αποδείξεις για την πραγματική ταυτότητα και του δεύτερου τη τάξει πράκτορα της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο facebook.

Την ίδια ώρα που αναμένεται η τυπική άσκηση ποινικής δίωξης και ο προσδιορισμός της πρώτης δίκης σε παγκόσμιο επίπεδο για την πλανητική απάτη «πανδημία Covid-19» κατά του ΣΩΤΗΡΙΑ ,

και η κακουργηματική δίωξη κατά των επιτροπών και των λοιπών δραστών των εγκλημάτων «με τα δικά τους» στο Εφετείο Αθηνών τον Οκτώβριο του 2020 στη «νίκη της Δημοκρατίας», τη δημοκρατία τους μέσα…

Έχετε πίστη.

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x