Υπάρχει και ο Α.Μ.Κ.Α., καλόπαιδα…

Έχουμε «πανδημία», που αμφισβητείται ,

και έχουμε και μαζικό εμβολιασμό, ο οποίος επίσης αμφισβητείται, τόσο ως προς την αποτελεσματικότητά του όσο και ως προς την ασφαλειά του.

Και έχουμε και μία κυβέρνηση, η οποία όχι απλά αμφισβητείται, αλλά έχει μηνυθεί από μένα ως η εγκληματική οργάνωση που έστησε την «πανδημία», εφαρμόζοντας πρωτόκολλο θανάτου σε 83 νοσοκομεία, τα οποία έχω χαρακτηρίσει κολαστήρια, Άουσβιτς και Νταχάου, προκειμένου να εφαρμόσει το πρωτόκολλο μαζικού εμβολιασμού και δια αυτού της μείωσης του πληθυσμού, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, η οποία διαπράττεται στο πλαίσιο της πλανητικής απάτης «πανδημία Covid-19». Η εγκληματική άλλωστε οργάνωση που δρα στην Ελλάδα υπό την αρχηγία του τύποις πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε τις σχετικές εντολές απ’ έξω, από αυτούς που θα δικαστούν στη «Δίκη των Αθηνών» που προετοιμάζω σε συνεργασία με δικηγόρους, υγειονομικούς, ερευνητές, δημοσιογράφους κ.ά από κάθε μεριά του πλανήτη, ως ηθικοί αυτουργοί.

Στο σκηνικό αυτό λοιπόν της αμφισβήτησης, θα ανέμενε κανείς από μία καθαρή κυβέρνηση και όχι εγκληματική οργάνωση, να ξεκαθαρίζει κάθε φορά το τοπίο και να παρέχει τις αποδείξεις ότι οι ξαφνικοί θάνατοι που αναστατώνουν την κοινή γνώμη και προκαλούν εύλογη ανησυχία στον πληθυσμό, ΔΕΝ οφείλονται στο εμβόλιο.

Και αν αυτό δεν είναι κάτι απλό, γιατί πράγματι δεν είναι, για αρχή καλό θα ήταν να ενημερωνόταν η κοινή γνώμη αν ο κάθε ξαφνικός θάνατος έχει ιστορικό εμβολιασμού.

Και όχι να βάζει τα Μ.Μ.Ε., που έχει εξαγοράσει με το βρώμικο χρήμα της λίστας Δημητριάδη, να κάνουν υποθέσεις για κορωνοϊούς και φαστφουντάδικα, και για το εμβόλιο μούγκα.

Υπάρχει και Α.Μ.Κ.Α., καλόπαιδα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Και θα τα ξαναπούμε. Όμορφα και οργανωμένα.

Στην σημαντικότερη ποινική διαδικασία όλων των εποχών.

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x