Προς ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…

Τι γίνεται, καλόπαιδα με την γιαγιά; Την κυρία Κυριακή, λέω.

Έπεσε η γυναίκα, την έφεραν σε σας. Με ασθενοφόρο. Στα εξωτερικά ιατρεία.

Εκεί παίχτηκε αρχικά ένα πολύ χαριτωμένο σκηνικό. Με τη νοσηλεύτρια που δεν ήξερε ποιος είναι ο Αντωνιάδης, αλλά κατακοκκίνησε μόλις άκουσε το όνομά μου, και που ακόμα δεν ήξερε το αποτέλεσμα του rapid, ενώ είχαν περάσει …3,5 ώρες. Είχε φτάσει η ώρα 6:30 το πρωί, από τις 3 που έφτασε το ασθενοφόρο με τη γιαγιά στο νοσοκομείο και της έκαναν το rapid.

Και που όταν η εγγονή ζήτησε τον γιατρό, η καλή μας νοσηλεύτρια πήγε σε ένα άλλο σημείο όπου ο γιατρός κοιμόταν, τον χάιδεψε ελαφρά για να μην τον τρομάξει κιόλας τον άνθρωπο,  και που όταν η εγγονή τον ρώτησε τι γίνεται με το rapid, αυτός με σπαστά Ελληνικά και εντελώς φυσιολογικά, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ακόμα, της είπε «μα είναι αρνητικό».

Και η νοσηλεύτρια που ακόμη περίμενε το αποτέλεσμα, έκανε ένα μαγικό και …εξαφανίστηκε.

Μετά είχαμε την αξονική. Με σειρά προτεραιότητας.

Εν τω μεταξύ, άδειο το νοσοκομείο. Σε εφημερία. Όπως άδειο ήταν χθες και το Τζάνειο. Επίσης σε εφημερία.

Έγινε τελικά η πολυπόθητη αξονική, αλλά από την ώρα εκείνη η γιαγιά, με πολύ καλή κλινική εικόνα όπως λένε στην εγγονή, κάνει …τουρισμό.

Ε, είναι και Αύγουστος, είναι και η κυβέρνηση που φροντίζει για τους ηλικιωμένους και έχει εντάξει τα νοσοκομεία στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, και ποιος τη χάρη της η γιαγιά. Ούτε στα καλύτερά της όνειρα τέτοιες διακοπές.

Γιατί, βλέπετε, ενώ η αξονική έχει γίνει, δεν την έχει δει, λέει, ακόμα γιατρός για να κάνει διάγνωση. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τη γιαγιά και τις διακοπές της στον μαγικό τουριστικό προορισμό του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Εκεί δηλαδή που κάποια στιγμή είχαν αγριέψει τα πράγματα για άλλους ασθενείς, όπως π.χ. τον Κώστα Γέρκο και τον Δημήτρη Μαδεμτζόγλου. Γιατί και για αυτούς είχαν κρατήσει θέσεις στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, αλλά ήταν λίγο περίεργοι, από αυτούς που τους χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάνε στα δόντια. Και στον έναν δεν άρεσε το πρωινό, στον άλλο η θέα από το δωμάτιο, και έτρεχα μετά εγώ με τους περίεργους να τους βγάζω από εκεί μέσα. Ε, ωραία. Γύρισαν σπίτι τους.

Και τι κατάλαβαν;

Εντάξει ρε μεγάλε Μαδεμτζόγλου. Απέδειξες ότι μπορούσες να φτάσεις στο ασανσέρ χωρίς να πεθάνεις. Ε, και; Σιγά τα λάχανα. Και εγώ το κάνω αυτό.

Αγνώμονες άνθρωποι…

Τριπλοεμβολιασμένη η γιαγιά, αλλά πλέον έχουμε περάσει στη φάση της προπαγάνδας για την τέταρτη, οπότε και εγώ μία μικρή ανησυχία την έχω με τα ανεμβολίαστα τριπλοεμβολιασμένα ξερολούκουμα.

Βλέπετε, είναι και αυτός ο Μητσοτάκης που πάει μέσα στον Αύγουστο να λύσει ΚΑΙ το συνταξιοδοτικό, στη λογική του με ένα σμπάρο …κάμποσα τρυγόνια, και η ανησυχία μου αυξάνεται για τη γιαγιά μας.

Ειδικά από την ώρα που η νοσηλεύτρια παρουσίασε εκείνη την μερική αμνησία και ξέχασε ότι το rapid είχε βγει αρνητικό και το είχε δε μπερδέψει και με το μοριακό, αφού περίμενε το αποτέλεσμά του …3,5 ώρες και αυτό ακόμα να έχει βγει.

Εκτός και αν στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, μαζί με τις σακούλες που παρέλαβαν στην τελευταία παραγγελία που έκαναν, πήραν και από τα τελευταία τα rapid, αυτά τα καλά, τα ακριβά, που είναι πιο αξιόπιστα, αλλά το αποτέλεσμα βγαίνει σε κανα δύο μήνες.

Το πρωί η εγγονή μίλησε με μία καλή κυρία, η οποία πρέπει να ήταν νοσηλεύτρια. Μέλι έσταζε το στόμα της.

Μπορεί να κάνω και λάθος…

Φαγητό; Να την δουν πρώτα οι γιατροί. Αυτό θα γινόταν πριν λίγο. Τελικά έγινε μεταξύ 13:00 και 14·00. Ή τουλάχιστον τότε θα γίνει η ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ η γιαγιά θα πρέπει να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι περνάνε τα παιδιά στην Αφρική.

Σκεφτείτε η γιαγιά να είχε κανα αιμάτωμα και εμείς να περιμένουμε να ευκαιρήσει ο γιατρός να δει την αξονική που έχει γίνει από χθες…

Αυτά προς το παρόν.

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x