Χριστόφοροι Κολόμβοι…

Αυτό, το ότι αρχίζουν και πληθαίνουν οι Χριστόφοροι Κολόμβοι και μία νέα Αμερική ανακαλύπτεται κάθε μέρα, θα το βλέπετε συχνότερα όσο φτάνω στο τέλος.

Η τελευταία Αμερική που ανακαλύφτηκε είναι αυτή με την περίπτωση του 98χρονου πατέρα του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη. Μία περίπτωση, η οποία χωρίς να αφορά στο πρωτόκολλο του θανάτου, αφού η νοσηλεία του ανθρώπου που κακοποιήθηκε από το υγειονομικό προσωπικό δεν είχε καμία σχέση με κόβιντ, είχε στοιχεία που παρέπεμπαν στο πρωτόκολλο και στα κολαστήρια.

Διαβάζουμε λοιπόν για «σοκαριστική είδηση».

Αλήθεια, ε; Σοκαριστήκατε;

Τον Αύγουστο του 2022 σοκαριστήκατε;

Από τον Ιούνιο του 2020 μέχρι χθες που σοκαριστήκατε, δεν είχατε ακούσει όλοι εσείς τίποτα ακόμα για το πρωτόκολλο του θανάτου και για τα νοσοκομεία – κολαστήρια, Άουσβιτς και Νταχάου, ε;

Δεν είχατε ακούσει τίποτα για τόσους ανθρώπους που έδεναν στα κολαστήρια, ε;

Και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν τους έδεναν μόνο…

Ξέρετε όμως κάτι όλοι εσείς οι Κολόμβοι;

Δεν χρειάζεται πλέον εγώ να κάνω κάτι για την υποκρισία αυτή.

Είναι το κύμα της οργής από κάτω, των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ξέρουν που ήδη την σαρώνει.

Μία οργή που δεν έχει να κάνει πια μόνο με αυτούς που μετέτρεψαν τα νοσοκομεία σε κολαστήρια ανθρώπινων ψυχών για να εξυπηρετηθεί το εγκληματικό σχέδιο της οργάνωσης του Μαξίμου.

Έχει να κάνει και με όλους αυτούς που σιωπούσαν. Επειδή αυτό που, θυσιάζοντας την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή μου, πέτυχα να κάνω γνωστό σε όλη τη χώρα, και πλέον σταθερά και μεθοδικά σε όλο τον πλανήτη, το πρωτόκολλο δηλαδή του θανάτου, και να βοηθήσω τόσους ανθρώπους στα κολαστήρια, άμεσα και έμμεσα, με τη γνώση που προσέφερα στον κόσμο, δεν το έκαναν οι ίδιοι. Ή δεν ήθελαν να θίξουν την εγκληματική οργάνωση του Μαξίμου και να τα βάλουν μαζί της, μέχρι που το κακό χτύπησε την πόρτα τους.

Για τον έναν ή τον άλλο λόγο εν πάση περιπτώσει δεν ήθελαν επουδενί να αναδειχθώ εγώ και να συμβάλουν στην ηρωοποίησή μου, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωή. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα είχαν σωθεί και άλλοι άνθρωποι αν είχε διαθοθεί εγκαίρως περισσότερο η αλήθεια για τα κολαστήρια.

Κι αυτή είναι και η δραματικότερη και αποκρουστικότερη διάσταση της ένοχης αυτής σιωπής.

Όταν όμως φτάσουμε εκεί που οδηγώ τα πράγματα τον Σεπτέμβριο, τότε θα υποχρεωθούν να απολογηθούν για τη σιωπή τους αυτή και την υποκρισία τους.

Αλλά δυστυχώς γι αυτούς, δεν έχουν καμία τύχη. Το σε βάρος τους «κατηγορητήριο» είναι συντριπτικό.

Είναι οι αμέτρητοι αυτοί άνθρωποι με ονοματεπώνυμα από κάθε μεριά της πατρίδας μας, που βίωσαν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους το φριχτό πρωτόκολλο του θανάτου. Είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που με ακολουθούν και παρακολουθούν τη νομική δράση μου και την τιτάνια μάχη ενάντια στο θηρίο.

Είμαι ο τεράστιος αυτός όγκος των στοιχείων και των αποδείξεων για τη δράση και τη μάχη αυτή.

Οι συντριπτικές αποδείξεις.

Για την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και είναι εκεί. Σε κοινή θέα.

Δημόσια. Δύο χρόνια τώρα.

Και αυτός ο όγκος είναι που τους έχει ΗΔΗ πλακώσει.

Απλά, δεν το έχουν καταλάβει ακόμα…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x