ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ LIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ! ΑΛΛΑΞΤΕ Τ Ω Ρ Α ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !! ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 85ΧΡΟΝΗΣ ΕΡΑΣΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ…

Η Κατερίνα Βαφέα, η οποία μέχρι να της μιλήσω σήμερα το βράδυ για πρώτη φορά, χάρις και πάλι στον φίλο Αλέξανδρο Αργύρη από την Αυστρία (ο ίδιος είχε πετύχει να επικοινωνήσω τελικά και με τη Χαρά Τρυφερή), είχε κάνει τρία live στο facebook (ΕΔΩ), περιέγραψε την τριτοκοσμική εικόνα του νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, τη βρωμιά που επικρατεί παντού, την εγκατάλειψη των ασθενών του δωματίου 342 στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου από το υγειονομικό προσωπικό, την αδιαφορία, αγένεια και ειρωνεία του προσωπικού αυτού, πλην του γιατρού της από τον οποίο δεν έχει κανένα παράπονο. Αλλά τι να κάνει ένας άνθρωπος.

Η Κατερίνα είχε αφαιρέσει τις ωοθήκες της πριν από ένα χρόνο, αλλά ο καρκίνος, που ήταν υπό έλεγχο μετά τις χημειοθεραπείες που έκανε, φούντωσε και έκανε μετάσταση μετά και τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Οι συνθήκες διάλυσης του νοσοκομείου της Σύρου την υποχρέωσαν να επανέλθει στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, όπου αντιμετωπίζει τον καρκίνο υπό συνθήκες εγκατάλειψης και καταρράκωσης της ψυχολογίας της. “Κοιτάζω τον καθρέπτη και δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου”, μου λέει στην συνομιλία που είχαμε σε ανοιχτή ακρόαση εις επήκοον χιλιάδων χρηστών του facebook.

Μία συνομιλία, όμως, μέσα από την οποία αναδείχθηκε και αποκαλύφθηκε η γνήσια ανθρωπιά και η ελληνική ψυχή αυτής της γυναίκας, αφού τον περισσότερο χρόνο δεν μιλούσε για εκείνη αλλά για την γιαγιά από την Ίμβρο, την 96χρονη Ερασμία. “Θέλω να πεθάνω”, της λέει η γιαγιά, βιώνοντας την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από το υγειονομικό προσωπικό του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, στην αποθήκη ψυχών του δωματίου 342.

Αύριο το πρωί θα υπάρξει επικοινωνία με το νοσοκομείο. Γιατρός της ιατρικής ομάδας μας θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς Ερασμίας. Πρέπει να ξέρουμε αν μπορεί να λάβει εξιτήριο. Από εκεί και πέρα εξετάζουμε με τον Δημήτρη διάφορες λύσεις.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση που έκανα στο live είναι ήδη μεγάλη. Είναι συγκινητική. Και γεννά ελπίδες. Πολλές ελπίδες. Για το μέλλον αυτής της πατρίδας.

Στην ιστορία αυτή, της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, η εγκληματική οργάνωση έδρασε στη λογική του “με ένα σπάρο δύο τρυγόνια”. Ίσως και παραπάνω από ένα. Το βασικό τρυγόνι είναι η μείωση του πληθυσμού με την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, για τις ανάγκες του οποίου εφαρμόστηκε το φριχτό πρωτόκολλο του θανάτου.

Ένα ακόμη τρυγόνι όμως όπως φαίνεται είναι και η διάλυση του Ε.Σ.Υ., ώστε να πριμοδοτείται μεθοδικά και σταθερά η ιδιωτική υγεία. Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα δημόσια νοσοκομεία, με τα σωματεία εργαζομένων, στο ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία, να καταγγέλλουν τις τεράστιες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, αποτέλεσμα προφανώς της εγκληματικής αναστολής εργασίας χιλιάδων υγειονομικών και βεβαίως της παράλληλης απουσίας από τα νοσοκομεία χιλιάδων κατά διαστήματα εμβολιασμένων υγειονομικών με νόσηση, αφού είναι δεδομένο πια ότι χιλιάδες άνθρωποι, γενικά, νόσησαν για πρώτη φορά μετά τον εμβολιασμό τους, ενώ μέχρι τότε δεν είχαν περάσει ούτε κρυολόγημα. Αν σε αυτά προσθέσουμε τις διαχρονικές παθογένειες της δημόσιας υγείας, στην οποία το μόνο που ξεχώρισε επί όλων των κυβερνήσεων ήταν τελικά η διαφθορά, έχουμε το εκρηκτικό μείγμα που τινάζει στον αέρα τα θεμέλια του Ε.Σ.Υ.

Για μία διαφθορά για την οποία είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι, αφού την έχω γνωρίσει σε όλες τις διαστάσεις της από το 1998 μέχρι σήμερα ή τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο του 2020, όταν άρχισα να εγκαταλείπω τη δικηγορία που ασκούσα μέχρι τότε για να ριχτώ στη μάχη κατά της απάτης. Και όταν φτάσω στο τέλος αυτής της μάχης, θα τελειώσω  και αυτό που άρχισα τα έτη 2016-2017. Την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του έθνους. Ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και όλες οι τράπεζες. Ένα σκάνδαλο που όταν αποκαλυφθεί θα κάνει τα μνημόνια και όλα τα γνωστά μεγάλα σκάνδαλα να φαντάζουν πταίσματα μπροστά σε αυτό. Ένα σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ ζημίας για το Ελληνικό Δημόσιο. Τα φορολογικά και ασφαλιστικά ταμεία.  Ένα σκάνδαλο που με έφερε να επικοινωνώ έως και με την αντιπολίτευση στη Γερμανία για να αναδειχθεί από εμένα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τους μεγαλύτερους γερμανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς εμπλέκεται και η τότε γερμανική κυβέρνηση. Ένα σκάνδαλο που θάφτηκε από το δίδυμο Ελένη Τουλουπάκη – Στυλιανό Μανώλη της τότε Εισαγγελίας Διαφθοράς (όνομα και πράγμα). Ένα σκάνδαλο που δεν έχει παραγραφεί. Ένα σκάνδαλο που με περιμένει. Να το κάνω γνωστό σε όλο τον κόσμο. Και τότε θα αλλάξουν όλα στο τραπεζικό σύστημα. Και όχι μόνο.

Θα σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης ουσιαστικά της γιαγιάς μας από την Ίμβρο, παράλληλα με την εξέλιξη της τρομακτικής περιπέτειας της Χαράς Τρυφερή στον Ερυθρό Σταυρό. Και βεβαίως, της Κατερίνας μας, που παρά λίγο να την ξεχάσω, αφού ήταν η ίδια που έριξε τον προβολέα στην γιαγιά Ερασμία, επιδεικνύοντας απαράμιλλο αλτρουϊσμό.

Την ίδια ώρα η προετοιμασία μου για την κόλαση που προγραμματίζω για την εγκληματική οργάνωση τους τρεις αυτούς μήνες του φθινοπώρου, συνεχίζεται πυρετωδώς. Απλά, όπως όλοι καταλαβαίνετε, με τα τελευταία γεγονότα να ανατρέπουν τον καθημερινό προγραμματισμό, και την παράλληλη παρακολούθηση και άλλων νοσηλειών (θυμηθείτε, ενδεικτικά, την τελευταία δημοσίευση…), έχουν δημιουργηθεί συνθήκες Φεβρουαρίου-Μαρτίου-Απριλίου 2021.

Δηλαδή, συνεχή ξενύχτια…

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x
Hide picture