ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ…

Μόνο σε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μπορώ να αποδώσω το παραλήρημα του Φώτη Γιοβανόπουλου εναντίον μου στη χθεσινή εμφάνισή του στον Τζέιμς Σώντερς. Και σε αυτό για το οποίο σας έχω προειδοποιήσει καιρό τώρα:

Ότι θα τα δείτε όλα το επόμενο διάστημα. Όλα και από όλους.

Ένθεν κακείθεν.

Αφού απέτυχε να πείσει τον Νίκο Κυριακάκη να βγει και να ξεράσει τη χολή του στο Prime News, κατάφερε να βγει στον Τζέιμς Σώντερς, στον οποίο, όπως με διαβεβαίωσε ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι, δεν είχε πει ότι θα μιλήσει για μένα. Ότι θα μετατρέψει την εκπομπή του σε έναν οχετό με το εμετικό παραλήρημά του εναντίον μου, με ασύλληπτες νομικές αρλούμπες και απίστευτους σε βάρος μου χαρακτηρισμούς.

Και τι δεν είπε. Ότι είμαι “λαγουδάκι του συστήματος με κάτι αυτάρες να”, ότι “παριστάνω τον δικηγόρο”, ότι “δεν έμαθα ανάγνωση”, εγώ ο “μέγας δικηγόραρος”, ο “μέγας και τρανός” που “δεν έβγαλα ακόμα το σχολείο” και έχω “υπαρξιακά”, ότι “ούτε αυτό έμαθα στο Πανεπιστήμιο, την ιεραρχία των νόμων”, είμαι ή “αδιάβαστoς” ή “λαγουδάκι του συστήματος” (αφού εισαγωγικά είπε ότι είμαι “λαγουδάκι” με κάτι αυτάρες να”). Και όλα αυτά σε ένα σκηνικό από απίστευτες νομικές βλακείες, ό,τι πιο παλαβό σε νομικά έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Τις εγκεφαλικές βλάβες είναι βέβαιον ότι θα είναι ο ίδιος που θα επικαλεστεί στον εισαγγελέα. Αν όμως δεν γίνει δεκτός ο ισχυρισμός του αυτός, τότε τον περιμένει γερή καμπάνα.

Γιατί δεν σκοπεύω να το αφήσω έτσι ούτε αυτό.

Και ένα μήνυμα προς την απέναντι πλευρά:

Αν νομίζετε ότι ρίχνοντας στον πόλεμο αυτό εναντίον μου, στην τελευταία απέλπιδα προσπάθειά σας να σωθείτε στην κόλαση που σας περιμένει το επόμενο διάστημα, θα με αποσπάσετε από το πρόγραμμά μου, πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν

Δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ από αυτά.

Για ΟΛΑ υπάρχει χρόνος.

Γιατί πολύ απλά, ΟΛΑ τα έχω υπολογίσει.

ΚΑΙ αυτό…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x