“Γιατί εμβολιάστηκα”… Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 31ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΝΕΛΑ ! “Και τελικά, αντί να της έρθει το κακό από τον κορωνοϊό, της ήρθε μετά το εμβόλιο που θα την προστάτευε από αυτόν…”…

Είπαμε. Ο κόσμος δεν πείστηκε να εμβολιαστεί για να μη γίνει ένα ακόμα “κρούσμα”, ένας ακόμη αριθμός στις ημερήσιες ανακοινώσεις των “κρουσμάτων”. Ο αριθμός αυτός δηλαδή που ανεβοκατέβαινε σαν ακορντεόν αναλόγως του σκοπού κάθε φορά της εγκληματικής οργάνωσης.

Έπρεπε να έχουμε lock down;

Στα ύψη ο αριθμός των τεστ, στα ύψη και των “κρουσμάτων”.

Είχε φτάσει η ώρα για την άρση του lock down;

Μειώναμε τον αριθμό των τεστ, μειώναμε και τον αριθμό των “κρουσμάτων”. Των θετικών, δηλαδή, εντός και εκτός εισαγωγικών, αποτελεσμάτων των τεστ στον υγιή πληθυσμό.

Ο κόσμος πείστηκε να εμβολιαστεί (ή οι αντιστάσεις του στην υποχρεωτικότητα ή στους περιορισμούς εν γένει της ελευθερίας του ήταν μειωμένες), για να μην πεθάνει από κορωνοϊό. Για να μη γίνει ένας ακόμη αριθμός στη λίστα της απάτης και του πρωτοκόλλου του θανάτου.

 

 

 

Εν αντιθέσει με τα “κρούσματα” που θα μπορούσαν να είναι και ψευδή (ποιος μπορεί να το ελέγξει;), οι θάνατοι έπρεπε να είναι πραγματικοί. Γιατί αν δεν ήταν, πολύ γρήγορα θα άρχιζε να συζητείται μέσα στην κοινωνία και να αμφισβητούνται οι θάνατοι, αφού θα ψαχνόμασταν μεταξύ μας και θα ρωτούσε ο ένας τον άλλον “ρε παιδιά, ξέρετε εσείς κανέναν που να πέθανε από κορωνοϊό; Μας δουλεύουν;”.

Επειδή όμως ο ιός αυτός δεν είναι φονικός στο βαθμό που να δικαιολογεί “πανδημία” και την “ανάγκη” να εμβολιαστούν και τα ποντίκια για να γλιτώσουμε από αυτόν και να μην πεθάνουμε, έπρεπε να εφαρμοστεί πρωτόκολλο θανάτου. Και οι θάνατοι να γίνουν καθημερινό θέμα μέσα στην κοινωνία. “Πέθανε ο πατέρας του τάδε”, “πάει ο ξάδερφός μου”, “έχασα τον άντρα μου”, και πάει λέγοντας, όλοι “από” τον “φοβερό” και “τρομερό” κορωνοϊό.

Χιλιάδες άνθρωποι δηλαδή εμβολιάστηκαν για να μην πεθάνουν από κορωνοϊό, όχι αναγκαία μόνο επειδή τους τρομοκράτησαν οι Ευαγγελάτοι, αλλά επειδή οι ίδιοι έγιναν αποδέκτες μακάβριων ειδήσεων ή ήταν οι ίδιοι μάρτυρες θανατικού μέσα στην οικογένειά τους.

Έτσι και η Μαριλένα μας. Ήταν εναντίον των εμβολίων, η ίδια, όπως μου είπε, προέτρεπε φίλους και συγγενείς να μην εμβολιαστούν, γιατί έβλεπε μπροστά της ξεκάθαρα τα στοιχεία της απάτης, όταν όμως γύρισε από την Ιταλία τον Ιανουάριο και έμαθε ότι ο άντρας της κολλητής της πέθανε μέσα σε δέκα πέντε μέρες “από κορωνοϊό”, την άλλη μέρα κιόλας έσπευσε να εμβολιαστεί “για να μην πεθάνει” και αυτή.

Και τελικά, αντί να της έρθει το κακό από τον κορωνοϊό, της ήρθε μετά το εμβόλιο που θα την προστάτευε από αυτόν…

Και μετά βίωσε και αυτή, εκτός από την φρίκη της καταστροφής της υγείας της, την απέραντη αδιαφορία. Την εγκληματική αδιαφορία. Την απαξίωση, τον χλευασμό, την παράνοια.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία βίντεο από τη χθεσινή επίσκεψή μου στο σπίτι της Μαρινέλας στην Πετρούπολη. Μία τρομερή εμπειρία. Μία ακόμη τρομερή εμπειρία.

Την οποία ακολούθησε μία άλλη στον αντίποδα αυτής. Η επίσκεψή μου στον αγαπημένο μου Trevor στο Ερρίκος Ντυνάν.

 

 

Εκεί όπου συνειδητοποιείς ότι αυτά που πετυχαίνεις δεν είναι οι συνηθισμένες δικηγορικές επιτυχίες. Δεν έχεις “σώσει” ανθρώπους από δικαστικές περιπέτειες.

Έχεις σώσει ανθρώπους εκτός εισαγωγικών. Κυριολεκτικά. Από τον θάνατο.

Και ότι ο Trevor δεν είναι ο μοναδικός. Αλλά ένας ακόμα. Ένας ακόμα από μία ατελείωτη λίστα.

Τη δική μου “λίστα του Σίντλερ”.

Τη λίστα του Αντωνιάδη…

 

ΕΔΩ TO BINTEO

Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο…

 

ΜΑΡΙNΕΛΑ-3-ΓΙΑΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x
Hide picture