Δεν υπάρχει… ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ ! ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ !! Καλά θα πάει αυτό…

Ναι. Είναι αλήθεια.

Ο άνθρωπος που έδωσε εντολή για τη στημένη σύλληψή μου την 16η Νοεμβρίου 2021 κατ’ εντολή της εγκληματικής οργάνωσης, σύλληψη που τελικά έγινε την επομένη μέρα, 17 Νοεμβρίου, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Βορειοανατολικής Αττικής λίγο έξω από το σπίτι μου.

Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη στημένη σύλληψη των 38 υγειονομικών και μετά έψαχνε τα αδικήματα.

Ο άνθρωπος αυτός εξελέγη νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στη θέση της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ο άνθρωπος που όταν, όπου και όπως με βρίσκει πλέον μπροστά του, απέχει.

Όπως έκανε και με τη μήνυσή μου κατά του Βασίλη Πλιώτα.

Ο άνθρωπος κατά του οποίου καλούμαι αύριο το πρωί να καταθέσω στην 7η Πταισματοδίκη Πειραιά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, σύμφωνα με την σχετική εντολή του Αρείου Πάγου, για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας (239 Π.Κ.) και παράβασης καθήκοντος (259 Π.Κ.), μετά τη μήνυσή μου εναντίον του το ίδιο βράδυ της στημένης σύλληψής μου. Μία σύλληψη για τη σύλληψη, για να παραδοθώ βορά στους κανίβαλους των βρώμικων Μ.Μ.Ε. της λίστας Δημητριάδη και να εξοντωθώ ηθικά, επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά, μετά από ένα ανώνυμο παρακρατικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη Δ.Η.Ε., με εμένα ως δικηγόρο να προσάγομαι στην Ασφάλεια Διονύσου απλά για να πω καλησπέρα και να φύγω, αφού ως δικηγόρος δεν κρατούμαι και λόγος που να δικαιολογούσε και επομένως να νομιμοποιούσε τη σύλληψή μου, ΔΕΝ υπήρχε (όπως να εξασφαλιστούν αποδεικτικά στοιχεία ή να ήταν σε εξέλιξη κάποια εγκληματική δραστηριότητα).

Και με αντικείμενο της εντολής μία τηλεοπτική εκπομπή της οποίας δεν είχε βεβαίως γίνει απομαγνητοφώνηση. Απομαγνητοφώνηση που όμως το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έκρινε απολύτως αναγκαία προκειμένου να κριθώ από τη Δικαιοσύνη και ανέβαλε στις 7 Ιουνίου για το λόγο αυτό τη δίκη του αιώνα (γιατί αυτή τη δίκη “κατάφερε” ο κ. Ελευθεριάνος να προκαλέσει), για τις 7 Νοεμβρίου, με το ράπισμα στην ομάδα τον επίορκων να ακούγεται μέχρι τον Έβρο, με την άλλη δίκη της άλλης στημένης σύλληψης, των 38 υγειονομικών, να προηγείται κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 19 Οκτωβρίου.

Η ομάδα των επίορκων της ποινικής Δικαιοσύνης παραπαίει και θα κάνει ό,τι περνάει ακόμα από το χέρι της προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται.

Είναι όμως πολύ αργά.

ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορείτε να σώσετε πια…

Υ.Γ.ΕΔΩ οι νέες εκλεγμένες διοικήσεις.

Και εδώ ο κ. Ελευθεριάνος στο 10ο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Νομικών e-Θέμις, στις 13 Ιουνίου (…) 2019.

Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα, LIVE , Την Τρίτη, ΜΗΝΥΣΗ !!

Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω…;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Scroll to top
x
Hide picture