ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΥ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΖΗΤΩ

 

       Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του εισαγγελέα πρωτοδικών Αντωνίου Ελευθεριάνου για τα καταμηνυθέντα εγκλήματα και την παραπομπή του στο αρμόδιο δικαστήριο.

 

Δηλώνω ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας και υποβάλλω το εκ του νόμου προβλεπόμενο παράβολο.

 

[Από το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ 61 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ:

 

“Eίναι η πρώτη παραπομπή σε δίκη μελών της εγκληματικής οργάνωσης, και το πρώτο «σκαμνί» σε παγκόσμιο επίπεδο για την πλανητική απάτη «πανδημία Covid-19». Ήδη βρίσκομαι σε επικοινωνία και συνεργάζομαι με δικηγόρους, ερευνητές και ιατρούς από Η.Π.Α. Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Αυστρία και Γερμανία (και είμαι μόλις στην αρχή της διεθνούς συνεργασίας μου, την ώρα που προετοιμάζεται και η δημοσιοποίηση της πρώτης αυτής δίκης και εν γένει της νομικής δράσης μου, στα μεγάλα διεθνή Μ.Μ.Ε. BILD (Γερμανία) και WHASINGTON POST (Η.Π.Α.),  με ένα μεγάλο τελικό σκοπό:

 

Τη «Δίκη των Αθηνών».

 

Την ίδια ώρα έδωσα στη δημοσιότητα την πρώτη επιστημονική τεκμηρίωση δολοφονίας στα κολαστήρια. Πρόκειται για την δολοφονία του Μιχάλη Βραχάλη στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ. Την καταδίκη των δολοφόνων υπογράφει η ειδική ιατροδικαστής Αικατερίνη Αποστολίδου. Η δικογραφία εκκρεμεί στα χέρια του εισαγγελέα Χρήστου Ντζούρα με στοιχεία ΑΒΜ ΔΘ21/6157 – EΓ1-2021/360.

 

«Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι ο ΒΡΑΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ευαγγέλου, στις 20/5/2021 εισήχθη στο ΠΓΝ Αττικόν λόγω δύσπνοιας μετά από εμπύρετο επεισόδιο εκκολπωματίτιδας.

  • Διαγνώστηκε με χαμηλό κορεσμό οξυγόνου και νόσο COVID-19. Τέθηκε σε αγωγή και χορήγηση οξυγόνου.
  • Η απάντηση στη θεραπεία ήταν περισσότερο από ικανοποιητική.
  • Στις 24/5/2021 εμφάνισε ρινορραγία συνεπεία αποξήρανσης του ρινικού βλεννογόνου από το οξυγόνο και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.
  • Ως και της 25/5/2021 δεν διαπιστώνεται αναπνευστική ανεπάρκεια.
  • Μετά την διακοπή της αντιπηκτικής αγωγής ο θανών στις 25/5/2021 εμφάνισε οξύ κοιλιακό άλγος με σημεία περιτοναϊσμού.
  • Η αξονική κοιλίας ανέδειξε έμφρακτα στους νεφρούς και απουσία σκιαγράφησης της άνω μεσεντέριας αρτηρίας.
  • Μετά το επεισόδιο αυτό, διαπιστώνεται γαλακτική οξέωση, σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να οδηγηθεί στη ΜΕΘ.
  • Η εγκατάσταση μεταβολικής οξέωσης, η ισχυρή υπόνοια απόφραξης της άνω μεσεντερίου στην αξονική κοιλίας, η εκτίναξη των D-dimers θα έπρεπε να εγείρουν την υποψία για οξεία ισχαιμία εντέρου, όπως αποδείχθηκε και νεκροτομικά.
  • Οι θεράποντες ιατροί ως και τις 26/5/2021, όχι μόνο δεν είχαν διάγνωση που να εξηγεί τα συμπτώματα, επέμειναν στο να αγνοούν την κλινική, εργαστηριακή και απεικονιστική εικόνα που καταδείκνυε παθολογία από την κοιλιά.

 

Συνεπεία των ανωτέρω, ο Βραχάλης Μιχαήλ δεν έλαβε την απαιτούμενη ιατρική θεραπεία με αποτέλεσμα να καταλήξει συνεπεία λανθασμένης διάγνωσης. Η εμμονή στην ερμηνεία της συμπτωματολογίας του ανωτέρω στη νόσο COVID-19, παρά την έλλειψη ισχυρών ενδείξεων οδήγησε σε μια αλληλουχία θεραπευτικών παραλείψεων.

Οι ιατροί όφειλαν να διατηρήσουν μια φυσιολογική και όχι υπεροξική κατάσταση, να μην διακόψουν την αντιπηκτική θεραπεία και να εκτιμήσουν την κλινική εικόνα για να διαγνώσουν εγκαίρως τη θρόμβωση και ισχαιμία του εντέρου, η οποία οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω σήψης και θάνατο.».

 

Όπως έχω πει πολλές φορές, και το έχω γράψει ακόμη περισσότερες, τη μάχη αυτή είμαι αποφασισμένος να τη φτάσω μέχρι το τέλος.

 

Το τέλος το δικό τους ή το τέλος το δικό μου…]

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Scroll to top
x