ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !! ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ – ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ !! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ KAI ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ YΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΠΟΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ MESSENGER !! ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !! ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !!

Η αρχή του τέλους των Γκέμπελς του διαδικτύου.

Είναι ο αριστερός έως και ακροαριστερός χώρος που έχει επιστρατεύσει η εγκληματική οργάνωση στο οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησής μου. Στον χώρο αυτό ανήκει και ο Βασίλης Περαντζάκης. Αυτός έχει φτάσει έως και στο σημείο, στο πλαίσιο της εργολαβίας λάσπης και στοχοποίησής μου, να στέλνει εξυβριστικά και συκοφαντικά σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του Δημήτρη, μηνύματα στο messenger ακολούθων μου. Το υλικό αυτό, μαζί με όλα τα στοιχεία, τα μεταγενέστερα των επτά μηνύσεων που είχα καταθέσει στα τέλη Φεβρουαρίου στην Ασφάλεια Διονύσου, θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες συμπληρωματικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αμέσως μόλις πάρει στα χέρια του την ενιαία δικογραφία ο εισαγγελέας που θα τη χειριστεί.

 

Κατά του Γιώργου Ιεροδιάκονου, συγγραφέα, πρώην μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου), τώρα ενταγμένου στην “Ελεύθερη Ελλάδα”, αρθρογράφου στο iskra.gr και στο tribune.gr, είχα καταθέσει την 12.12.2020 μήνυση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Βορειοανατολικής Αττικής. Με τη μήνυση αυτή είχα στραφεί και κατά μικρού μέρους της παρακρατικής εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο facebook. Eίναι η δικογραφία που μετά το πέρας πλέον της προκαταρκτικής, με πολύ παρακράτος, Δ.Η.Ε. και Δουβλίνο μέσα (εκτός του Ιεροδιάκονου), θα πρωταγωνιστήσει στο μακελειό που θα γίνει στο παρακράτος το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Ο Ιεροδιάκονος είχε το θράσος να καταθέσει και μήνυση τότε εναντίον μου.

 

 

9 Mαρτίου κατέθεσα στο Πταισματοδικείο Μαραθώνα στο Καπανδρίτι τις έγγραφες εξηγήσεις επί της μήνυσης του Ιεροδιάκονου.

…”Οι ύβρεις, κατ’ άρθρο 361 Π.Κ., όμως είναι τα “πταίσματα” της ανάρτησής του.

Ο άθλιος αυτός συκοφάντης ισχυρίζεται ότι εγώ προσεγγίζω τους συγγενείς νεκρών από κορωνοϊό, έχοντας πρόσβαση σε απόρρητη λίστα νεκρών που μου προμηθεύει κύκλωμα, ότι εκμεταλλεύομαι τους ανθρώπους αυτούς, τους “γίνομαι στενός κορσές”, τους “φουρκίζω” και  τους πείθω ότι τον άνθρωπό τους “τον έφαγαν” οι γιατροί, τους οποίους αποκαλώ “καθάρματα”, ότι εκβιάζω την υπογραφή τους, και ότι υπόσχομαι ότι θα τους εκπροσωπήσω νομικά και θα πάρουν αποζημίωση από τους ενόχους !!!

Ο χυδαίος αυτός και τιποτένιος γκεμπελίσκος, ισχυρίζεται στη δημόσια ανάρτησή του ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων, χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης facebook, όλες αυτές τις βρωμιές για μένα, ενώ γνωρίζει ότι τίποτα από όλα τα αίσχη που γράφει για μένα δεν είναι αλήθεια.

Μετά ταύτα θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη περαιτέρω αντιμετώπιση της υπό κρίση δικογραφίας πέραν της αρχειοθέτησής της“…

Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε…

Έχετε πίστη !

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x