ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ [12/10/2022] LIVE ΣΤΟ FACEBOOK ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ !

Το ιστορικό των 63 σελίδων της δράσης μου από την 26/04/2022 μέχρι σήμερα, με το εισαγωγικό των τριών σελίδων με τα δεκάδες ονοματεπώνυμα δολοφονηθέντων και διασωθέντων θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης, που είναι απλά κάποια από τα θύματα αυτά, και το έγγραφο με το ελάχιστο δείγμα των 111 σελίδων φρίκης και τρόμου για το πρωτόκολλο του θανάτου, μαζί με τον ψηφιακό δίσκο με τα 19 πρώτα βίντεο της ίδιας φρίκης και του ίδιου τρόμου.

 

 

Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν χθες για την εγκληματική οργάνωση. 25 μέρες απομένουν μέχρι τη δίκη του αιώνα. Η προετοιμασία της δίκης γίνεται ταυτόχρονα με την προετοιμασία για τον “βομβαρδισμό” της ποινικής διαδικασίας στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου με υπομνήματα, έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, ένορκες καταθέσεις, αιτήματα.

Θα ζήσετε μαζί μου 25 μέρες συνεχών εξελίξεων και μεγάλων γεγονότων. Ώστε την 7η Νοεμβρίου να είναι όλα έτοιμα για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματα της πατρίδας μας.

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσαν να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως και να μην είναι εκεί το ΚΑΝΑΛΙ, το SITE, το FACEBOOK και το …YOUTUBE.

NAI !

KAI το YOUTUBE !

Πιστεύω ότι το βράδυ θα είμαι έτοιμος να κάνω τις σχετικές ανακοινώσεις. Για τα βίντεο που θα ανέβουν στο συνδρομητικό, για την εβδομαδιαία κυριακάτικη ζωντανή εκπομπή στο SITE, τα ταυτόχρονα πλέον LIVE σε FACEBOOK και YOUTUBE (και ΟΛΑ τα βίντεο θα υπάρχουν ΚΑΙ στο συνδρομητικό πεδίο).

Και θα παρακολουθήσετε το τελικό INTRO, το βίντεο δηλαδή του 1,5 περίπου λεπτού που θα είναι η εισαγωγική των εβδομαδιαίων εκπομπών και θα σταλεί μαζί με το υλικό που κατέθεσα χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου στην ιστορική πρώτη κατάθεσή μου στην κορυφαία ποινική διαδικασία όλων των εποχών, παντού εντός και εκτός συνόρων.

Ελάχιστη υπομονή και θα τα μάθετε όλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

L I V E ΣΤΙΣ 21:30 ! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

Scroll to top
x
Hide picture