ΠΡΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ !!

Από το έγγραφο που μου έστειλε το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, καταλαβαίνω ότι η δικογραφία κατά της Αποστολίας Ακριβούση βρίσκεται σε εσάς.

 

 

Χθες, μετά το τέλος του διαρκούς “εγκλήματος” και με την τελευταία “πράξη” αυτού το χρόνο παραβίασης της κλειδαριάς και της “αποκατάστασης” της λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, δηλαδή σε κάθε περίπτωση την 21η Νοεμβρίου, πριν λίγα λεπτά έληξε και το όποιο αυτόφωρο είχε απομείνει.

Ώστε το αίτημα που απέστειλα προχθές το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, έχει πλέον αποδέκτη εσάς. Την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

Το τι θα κάνω εγώ με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, τα έχω λίγο πολύ ήδη πει στον κόσμο. Με βασικότερη ενέργεια, αυτή προσωπική δική μου, την κατάθεση της μήνυσης κατά της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορής Παπακώστα, αυτής που βρόνταγε τις πόρτες όταν είχε επισκεφτεί το κτίριο της Εισαγγελίας η συνάδελφός μου που εκπροσωπεί μαζί με μένα την κ. Ακριβούση, για το έγκλημα της διατάραξης της λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας δια παραλείψεως, αφού αυτό που έδωσε εντολή να γίνει χθες για να “αποκατασταθεί” η λειτουργία της υπηρεσίας, είναι προφανές ακόμα και σε νήπια, ότι όφειλε να το είχε πράξει ήδη από την 8η Νοεμβρίου.

Αλλά αυτή ως μόνο μέλημα είχε να φορέσει χειροπέδες στην Ακριβούση.

Γιατί όπως είπα χθες, είναι σαν να έχει αφήσει υποτίθεται κάποιος το αυτοκίνητό του στη μέση της λεωφόρου, εμποδίζοντας την κίνηση και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων οδηγών, και η κ. Παπακώστα με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, αντί να πάνε να απομακρύνουν το αυτοκίνητο, να ψάχνουν να συλλάβουν τον οδηγό…

Ώστε η κυρία Παπακώστα τώρα, για να απαλλαγεί από την κατηγορία, θα πρέπει πρώτα να …απαλλάξει την κυρία Ακριβούση.

Την έκανα δικηγόρο της Ακριβούση…

Το θέμα όμως δεν είναι τι θα κάνω εγώ. Το θέμα είναι τι θα κάνετε εσείς. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας. Σε σας βρίσκεται η δικογραφία.

Και αυτό είναι κάτι που αύριο θα το μάθουμε…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ…

Δυόμιση χρόνια…

ΤΟ ΝΟΥΣ ΣΑΣ…

Scroll to top
x