ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ… ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ! ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ…

Φίλες και φίλοι, όλες και όλοι εσείς που παρακολουθείτε την τιτάνια αυτή εδώ μάχη με το θηρίο, γνωρίζετε ότι τα έξοδα της μάχης αυτής ήταν από την αρχή πολύ μεγάλα, όσο προχωρούσε η ιστορία αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο, και ότι τώρα προς το τέλος γιγαντώνονται. Ότι έχω αναστείλει τη δικηγορία που ασκούσα (και όλοι πια γνωρίζετε για τι δικηγορία μιλάμε…), ότι όλα τα έξοδα τα καταβάλλω εγώ, έχω ελάχιστες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) δεχθεί χρήματα (και αυτά περισσότερο συμβολικού χαρακτήρα), στις δεκάδες επί δεκάδων περιπτώσεις που έχω βοηθήσει ανθρώπους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία και ότι τις περισσότερες φορές ακόμα και τα έξοδα που απαιτούνται τα πληρώνω και πάλι εγώ, και ότι γενικά σηκώνω το βάρος της χρηματοδότησης όλου αυτού του τεράστιου πλέγματος των ποινικών διαδικασιών.

Αμέτρητα εξώδικα, μηνύσεις, προσφυγές, άπειρη γραφική ύλη, έξοδα ιατρικών φακέλων, ακόμα και νεκροψιών-νεκροτομών και ιατροδικαστικών εκθέσεων, ταχυμεταφορές,  υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που πληρώθηκε ακόμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ασθενών που προηγουμένως γλίτωσαν από τα νοσοκομεία, και πάει λέγοντας… Και υπάρχει και μία οικογένεια που πρέπει στοιχειωδώς να συντηρηθεί και η επιβίωσή της εξαρτάτο αποκλειστικά από μένα.

Στο τελικό στάδιο αυτής της μάχης, τώρα δηλαδή που όλο αυτό το τεράστιο πλέγμα των ποινικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα έχει ωριμάσει για τις τελικές ενέργειες, τα έξοδα αυτά πραγματικά γιγαντώνονται και πρόκειται να γιγαντωθούν κι άλλο όσο πλησιάζω στο δραματικό φινάλε. Είχα δώσει μία ιδέα στα τελευταία live με την αναφορά μου στις ένορκες βεβαιώσεις που συγκεντρώνω από όλη τη χώρα με μαρτυρίες κυρίως για το πρωτόκολλο του θανάτου στην πρώτη φάση, για να κατατεθούν στην προκαταρκτική της εγκληματικής οργάνωσης και να είναι έτοιμες για τη Δίκη του Αιώνα. 500 για αρχή ένορκες βεβαιώσεις σε συμβολαιογράφους με τα έξοδα της ταχυμεταφοράς τους απαιτούν απίστευτα έξοδα.

Ακόμα, στο τελικό τους στάδιο πολλές από τις ποινικές δικογραφίες απαιτούν και αυτές αυξημένα έξοδα, όπως και οι εξώδικες επιθέσεις που γίνονται σε όλα επίσης τα επίπεδα των διαδικασιών. 45 € η επίδοση, που στις περισσότερες φορές απαιτούνται δύο, τρεις ή και τέσσερις κοινοποιήσεις, ενώ για κάθε προσφυγή που ασκείται καταβάλλεται ηλεκτρονικό παράβολο 250 €. Μόνο αυτό το μήνα, 750 € είναι τα έξοδα των τριών προσφυγών στις δικογραφίες κατά Νίκου Ευαγγελάτου, Αντώνη Ελευθεριάνου και Βασίλη Πλιώτα. Ενδεικτικά ακόμα, 250 € θα απαιτήσει το τελικό χτύπημα για την ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας κατά Κώστα Μπακογιάννη, ενώ καλύτερα να μην αναφέρω το χάος των εξόδων των φωτοτυπιών και της γραφικής ύλης συνολικά.

Αυτή η δημοσίευση δεν απευθύνεται βεβαίως σε αυτούς τους ελάχιστους που λένε ότι όλα αυτά δεν τους ενδιαφέρουν γιατί είναι …προσωπικές αντιδικίες μου. Λες και εγώ είχα …προηγούμενα μαζί με όλους αυτούς και τσακωνόμαστε στα δικαστήρια… Και μετά βεβαίως ρωτάνε πότε θα τελειώσουμε με όλα αυτά…

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ούτε μισό ευρώ για να παρακολουθεί τον αγώνα μου κατά του θηρίου για τη χώρα μου και από κανέναν δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον να ζητήσω ούτε λεπτό για βοήθεια μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.

Προτιμώ να πεινάσω παρά αυτό.

Όμως αν δεν υπάρξει ουσιαστική βοήθεια σε αυτό το φινάλε, θα υπάρξει πρακτική αδυναμία να γίνουν όλα όσα απαιτούνται για να φτάσω στο τέλος. Τον τρόπο τον γνωρίζετε. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, παραθέτω τον τραπεζικό λογαριασμό για τις ετήσιες συνδρομές των 15 ευρώ (καθαρό ποσό μετά την καταβολή του Φ.Π.Α. 24%  και τον φόρο 22% = 9,4 €) και τις δωρεές (με την ίδια φορολόγηση), σημειώνοντας ότι για τις συνδρομές στο διαδικτυακό κανάλι είναι καλύτερο αυτές να καταβάλλονται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας γιατί έτσι αποκτάτε απευθείας πρόσβαση στο κανάλι, ενώ με την καταβολή απευθείας στην Πειραιώς υπάρχουν δυσκολίες στην ταυτοποίηση. Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα πληρωμής με PayPal.

Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά στην πραγματικότητα σας ευχαριστεί η χώρα μας.

Για την Ελλάδα δίδεται αυτή εδώ η μάχη…

 

 

Τέλος, θυμίζω ότι μετά από πολύ μεγάλο αγώνα κατάφερε η Ι.Κ.Ε. να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Οι “δυσκολίες” πολλές. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσαμε τον τραπεζικό λογαριασμό στην Eurobank (από την οποία …ακόμα περιμένουμε να μας ανοίξει λογαριασμό), στον οποίο είναι συνδικαιούχος η Μαριάννα, στην οποία ανήκει αναγκαστικά η Ι.Κ.Ε. (αφού εγώ ως δικηγόρος απαγορεύεται να έχω διαχειριστική ιδιότητα), ώστε έναντι της Α.Α.Δ.Ε., η οποία όπως όλοι γνωρίζουν, ήλεγξε τα πάντα (και με παρουσία …εισαγγελέα, τότε που άνοιξαν και όλοι οι δικοί μου τραπεζικοί λογαριασμοί…), η διαδικασία ήταν πεντακάθαρη, αφού όλα τα χρήματα που κατατέθηκαν στην Eurobank προορίζονταν για την Ι.Κ.Ε. (και έτσι έγινε).

Κάποιοι φίλοι συνέχισαν να καταθέτουν συνδρομές και δωρεές στην Eurobank και μετά το άνοιγμα του λογαριασμού στην Πειραιώς. Δεν υπάρχει φορολογικό πρόβλημα, αφού τα χρήματα μεταφέρονται στη συνέχεια κατευθείαν στην Πειραιώς. Ώστε όσοι έχετε μόνο αυτή τη δυνατότητα, της κατάθεσης στην Eurobank, τα χρήματά σας θα μεταφερθούν και πάλι στην Πειραιώς.

Aυτός είναι ο λογαριασμός της Eurobank:

Θα το γράψω ξανά. Χωρίς την βοήθειά σας τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε γίνει από ένα σημείο και μετά, κυρίως όμως δεν θα μπορέσω να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω από εδώ και στο εξής, στο φινάλε αυτής της μάχης…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…

ANEΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ…

Scroll to top
x