ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΖΙΟΥΡΑΣ ΕΘΑΨΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ !! ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ LIVE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ !!

 

Είναι απίστευτα, ασύλληπτα, πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν από χθες στην ποινική διαδικασία της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Βραχάλη, κυρίως αυτές τις πρωινές ώρες της τελευταίας μέρας της δεκαπενθήμερης προθεσμίας!

Με μία επιχείρηση-καμικάζι, πήραμε τη διάταξη και μέσα σε ένα τέταρτο ΑΛΛΑΞΑ το κείμενο της προσφυγής, αφού ήταν πλέον εύκολο να την κάνω ΠΛΗΡΗ!

Ο κ. Ντζιούρας, πάρα πολύ απλά απέκρυψε, έθαψε, κατάπιε, όπως θέλετε πείτε το, τη δεύτερη έκθεση της Κατερίνας Αποστολίδου με την οποία η ιατροδικαστής ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ την τελευταία ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια διάσωσης του ΑΤΤΙΚΟΝ.

Λεπτομέρειες αργότερα, όταν ανεβάσω στη δημοσιότητα ολόκληρο το τελικό κείμενο της προσφυγής που μόλις πριν λίγο ολοκλήρωσα, σε ένα σπάνιο, αν όχι μοναδικό σκηνικό απόλυτου δικαστικού θρίλερ.

Αλλά για αυτά έχουμε γεννηθεί.

Ώστε είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτούς…

******

…”Αναφέρομαι λοιπόν στο κείμενο της μήνυσής μου, στα συμπληρωματικά υπομνήματά μου, στις εξώδικες αναφορές μου και στις δύο εκθέσεις της κ. Αποστολίδου, ΙΔΙΑ στη ΔΕΥΤΕΡΗ, στην οποία ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ υπάρχει, και από της οποίας το κείμενο δεν προκύπτουν απλά επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο, αλλά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ τελέσεώς του.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Να γίνει δεκτή η παρούσα κατ’ άρθρο 52 Κ.Π.Δ. προσφυγή μου κατά της υπ’ αριθμ. 1490/23 απορριπτικής διάταξης επί της υπ’ αριθμ. ΑΒΜ ΔΘ21-6157 εγκλήσεώς μου, και να παραγγείλετε in rem άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο του πατέρα μου Μιχαήλ Βραχάλη, η δε ταυτοποίηση των δραστών της ανθρωποκτονίας θα γίνει στο πλαίσιο της διενεργηθεισομένης κυρίας ανάκρισης.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x
Hide picture