TO TΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ -2… ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΣΑΠΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ! “ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ”… ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΚΟΡΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΕΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΤΙΑ… ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

 

Μία παραλλαγή του “νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη” ισχύει στην περίπτωση αυτή.

“Νόμος είναι το άδικο του ισχυρού”…

Διαβάστε τη διάταξη της κ. Καραγεώργου με την οποία αρχειοθέτησε προσωρινά (αύριο καταθέτω προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά) τη δικογραφία κατά των εισαγγελέων Νίκου Κυπριτίδη και Αντώνη Κασσάπη, οι οποίοι εφάρμοσαν δική τους δικονομία. Δικονομία που πολύ άρεσε και στην αντεισαγγελέα εφετών Ελένη Βασιλειάδου, η οποία ενέκρινε τότε την σκανδαλώδη υπέρ Μπακογιάννη & Καραμαλάκη διάταξη του κ. Κυπριτίδη.

Προς το παρόν παραθέτω το σχετικό κεφάλαιο της αίτησης ανάσυρσης από το αρχείο της διάταξης Κυπριτίδη, η οποία επιδίδεται το πρωί στο γραφείο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Επανέρχομαι…

**************

Έγινε λοιπόν από την πρώτη στιγμή φανερό ότι η οργάνωση, με την ελεγχόμενη από αυτή ομάδα των επίορκων, δεν ήθελε με τίποτα να πάρω στα χέρια μου την επίμαχη πράξη αρχειοθέτησης. Τους είχα διαμηνύσει, όμως, πως ό,τι και να έκαναν το μόνο που πετύχαιναν ήταν να επιβαρύνουν τη θέση τους τσαλαπατώντας τη δικονομία. Και ότι αργά ή γρήγορα θα την πάρω την πράξη μέσα από την ποινική διαδικασία σε βάρος των εισαγγελέων Κυπριτίδη-Κασσάπη.

     Και η ώρα αυτή έφτασε.

     Μόλις πριν ούτε μία εβδομάδα μού επιδόθηκε η …απορριπτική διάταξη. Η υπέρ Κυπριτίδη-Κασσάπη διάταξη.

     Και είναι φυσικά να «τραβάς τα μαλλιά σου».

     Ιδού η διάταξη κατά της οποίας θα προσφύγω αύριο ταυτόχρονα με την υποβολή συμπληρωματικής μήνυσης κατά του κ. Κυπριτίδη για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας:

     Και ο διασυρμός της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τους επίορκους για χάρη του ανιψιού του Μητσοτάκη, τελειωμό δεν έχει…

     Διαβάζετε τι έχει γράψει η αντεισαγγελέας Καραγεώργου;

     Απίστευτα πράγματα.

     -Ορθά, λέει, ο εισαγγελέας Κυπριτίδης αρχειοθέτησε με το 43 Κ.Π.Δ. γιατί τα καταγγελλόμενα ήταν μήνυση και όχι έγκληση και εγώ δεν ήμουν παθών και άμεσα ζημιωθείς.

     Η κ. Καραγεώργου παριστάνει πως ξεχνάει τη δήλωσή μου στο δικόγραφο της …μήνυσης και όχι έγκλησης, ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας, με την οποία κατέστην αμέσως διάδικος κατά το 82 § 4 Κ.Π.Δ. και μόνο με βούλευμα θα μπορούσα να πάψω να είμαι.

     -Εάν, λέει, δεν είχε ορθά αρχειοθετηθεί η δικογραφία με το 43 Κ.Π.Δ. …θα το είχε πει η κ. Βασιλειάδου, η αντεισαγγελέας εφετών που ενέκρινε την αρχειοθέτηση, άρα …όλα καλά !!

     Δηλαδή η επικύρωση της …παρανομίας από την κατ’ ουσίαν επίσης ελεγχόμενη αντεισαγγελέα εφετών, συνιστά …απόδειξη της νομιμότητας της διαδικασίας και όχι το τι προβλέπει ο νόμος !!

     Πραγματικά απίστευτα πράγματα.

     Ακόμα ούτε κουβέντα για τη δήλωση με το δικόγραφο της μήνυσης (ο νόμος δεν λέει ότι η δήλωση γίνεται μόνο σε έγκληση…).

     Σαν να μην υπάρχει αυτή.

     Έχει όμως συνέχεια. Γιατί …αίφνης θα …εμφανιστεί η δήλωσή μου.

     Και η …εμφάνιση αυτή λαμβάνει χώρα στην «αιτιολόγηση» της απαλλαγής ΚΑΙ του κ. Κασσάπη:

     -Κατ’ αρχάς ο κ. Κασσάπης ορθά, λέει, απέρριψε την αίτησή μου, αφού δεν είμαι διάδικος επειδή εάν ήμουν θα το είχε …δει η κ. Βασιλειάδου.

     Μέχρι εδώ έχουμε την επανάληψη της «αιτιολογίας» ότι αφού τα είδε όλα καλά η αντεισαγγελέας εφετών, τότε όλα καλά. Ποιος νόμος και τι λέει ο νόμος.

     Νόμος είναι η κ. Βασιλειάδου…

     -Και ερχόμαστε στο καλύτερο. Δεν ασκεί, λέει, επιρροή το γεγονός της δήλωσής μου. Αλλά ξέρετε γιατί;

     Γιατί, λέει, το βάσιμο της δήλωσης μπορεί να κριθεί από τον εκάστοτε εισαγγελέα που επιλαμβάνεται αίτησης για αντίγραφα !!

     Και ότι αβασίμως εγώ ισχυρίζομαι ότι για να μη λάβω αντίγραφα πρέπει να έχει εκδοθεί βούλευμα !!

     Κυριολεκτικά ό,τι να ΄ναι…

     Αναρωτιέμαι. Το αδίκημα που έχει τελέσει η κ. Καραγεώργου, ποιο είναι κατά ..εγγύτερο νομικό χαρακτηρισμό…;

     Αφήστε το άλλο. Ότι εγώ δήλωσα ότι …ΘΑ παρασταθώ. Δηλαδή κάποια στιγμή, εν ευθέτω χρόνο.

     Κάτι σαν το εισιτήριο που το έχεις ανοιχτό (open). Όταν αποφασίσεις τελικά να ταξιδέψεις, τότε το χρησιμοποιείς. Έτσι και εγώ.

     Έκανα μία δήλωση και την άφησα …open.

 

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΥΠΕΡ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ-ΚΑΣΑΠΗ - ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ-2

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x