ΟΜΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ! ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ TELERFOMANCE !

 

Είναι γνωστή η αισχρή δράση εναντίον εμού και της οικογένειάς μου συγκεκριμένων παρακρατικών του διαδικτύου σε ομάδα – εγκληματική οργάνωση που συστήθηκε επί τούτου.

Η ομάδα αυτή που έχει αλλάξει ονομασίες για διάφορους κάθε φορά λόγους, πάντα όμως με τη λέξη «παραλογισμός» στις ονομασίες αυτές. Αρχικά ξεκίνησαν με τις μάσκες, πολύ γρήγορα όμως πέρασαν με τον «παραλογισμό» σε ολική επίθεση λάσπης.

Ο πυρήνας της ομάδας αυτής συγκροτήθηκε από παρακρατικούς με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και δρα με την άμεση συνέργεια της Teleperfomance επί δυόμιση χρόνια σε καθημερινή επί εργολαβία βάση.

Γύρω από αυτή την ομάδα συγκεντρώθηκε μία ομάδα ατόμων με γνωστά στοιχεία ταυτότητας, με διαφορετικά κίνητρα το κάθε ένα από αυτά αλλά με κοινό στόχο και σκοπό, κάποια δε ακόμα και με δήθεν αντισυστημικό προφίλ και δράση.

Δύο από αυτά έχουν μηνυθεί αυτοτελώς και έχουν υποβληθεί σχετικά αιτήματα για τη συσχέτιση των δικογραφιών αυτών με τη βασική που τρέχει και αυτή την ώρα είναι στα χέρια του εισαγγελέα Διονύση Πολυζωγόπουλου.

Από τα παρακρατικά σκουπίδια έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του εμφανιζόμενου ως «αρχηγού» και έχουν υποβληθεί στον εισαγγελέα μαζί με τις IP δεύτερου σκουπιδιού και αναμένονται οι προβλεπόμενες ενέργειές του για την ταυτοποίησή του, οπότε και για αυτό, όπως και για όλους τους συκοφάντες με τα ψεύτικα στοιχεία, η τρίμηνη προθεσμία για την καταμήνυσή τους δεν έχει ακόμα αρχίσει. Αυτό θα γίνει από τη στιγμή που οι παθόντες (γιατί πλέον βάζω όλους μέσα), λάβουν επίσημη ενημέρωση για τα στοιχεία των δραστών, ώστε θα μηνυθούν για όλη τη λάσπη σε βάθος χρόνου χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Το τείχος προστασίας στην ομάδα αυτή δεν έχει σχηματιστεί βεβαίως μόνο από τους άμεσους συνεργούς τους στην Teleperfomance αλλά πρωτίστως από την βασική εγκληματική οργάνωση, αυτή που μήνυσα στη ΓΑΔΑ στια 19 Ιουλίου 2021. Θυμίζω π.χ. τις οκτώ μηνύσεις που είχα υποβάλει σε άτομο με γνωστά στοιχεία τον Φεβρουάριο του 2022, με το διαρκές επί έντεκα μέρες αυτόφωρο να μην ενεργοποιείται στην πράξη από την Ελληνική Αστυνομία, στην οποία άλλωστε έχουν υποβληθεί παράλληλα με τις ποινικές διαδικασίες, όλες οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και οι απειλές των σκουπιδιών σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου.

Στη λογική της στρατηγικής των συγκοινωνούντων δοχείων, το ροκάνισμα της εγκληματικής οργάνωσης και της ομάδας στην ποινική Δικαιοσύνη και στην ΕΛ.ΑΣ. που την στηρίζει, και παράλληλα με τα δεκάδες μέτωπα στα οποία μάχομαι, σε ένα σκηνικό πρωτοφανούς στοχοποίησής μου, του οποίου το πρώτο στάδιο έλαβε τέλος με την πανηγυρική και συντριπτική για κράτος και παρακράτος αθώωσή μου, και φυσικά μέσα σε ένα εφιαλτικό επίσης σκηνικό αμέτρητων ξενυχτιών για τη σωτηρία ανθρώπων στα νοσοκομεία (γιατί μερικοί, ακόμα και δικοί μας, μερικές φορές το ξεχνάνε αυτό), και συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων για τα τρία πρωτόκολλα, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στο πρωτόκολλο του θανάτου, με σαφάρι νεκροτομών και ιατροδικαστικών εκθέσεων, με ή χωρίς νεκροτομές ,

οδηγώ ΚΑΙ αυτή τη μάχη στο στόχο.

Η αθώωσή μου όμως πυροδότησε εκρηκτικές εξελίξεις με λυσσαλέες και σπασμωδικές κινήσεις κράτους και παρακράτους. Επιθέσεις πανικού μεν, αλλά πλέον ανεξέλεγκτες και χυδαίες όσο ποτέ.

Οι άνθρωποί μου, δηλαδή οι γνήσιοι αυτοί Έλληνες που με στήριξαν περισσότερο από τον καθένα και η δράση τους αυτή αναδείχθηκε μέσα από το facebook, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των παρακρατικών σκουπιδιών καιρό τώρα. Με ασύλληπτα αρρωστημένες δημοσιεύσεις, χυδαίες όσο δεν πάει άλλο, ύβρεις και απειλές, στοχοποίησαν τους ανθρώπους αυτούς, ακόμη και χαροκαμένα παιδιά θυμάτων του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Από την ώρα όμως του βροντερού «αθώος» και βλέποντας τι έρχεται, οι παρακρατικοί αφηνίασαν. Ξεπέρασαν ακόμη και αυτόν τον χειρότερο εαυτό τους.

Χθες μου έστειλαν τρομακτικά πράγματα. Χυδαίες επιθέσεις με σεξουαλικά (!) υπονοούμενα, αναφορές σε τζόγους (!) και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο πιο διεστραμμένος νους, με την άμεση πάντα συνέργεια της Teleperfomance.

Οι δύο βασικοί στόχοι τους είναι αφενός ο αποπροσανατολισμός μου, αφετέρου ο εκφοβισμός των ανθρώπων μου και η δημιουργία της αίσθησης σε αυτούς ότι τους αφήνω απροστάτευτους.

Ως εδώ λοιπόν. Από τη στιγμή αυτή η μάχη αυτή αποκτά ομαδική διάσταση και γίνεται πρώτη μου προτεραιότητα.

Εκτός από τον βομβαρδισμό μηνύσεων για τη συσχέτισή τους στην δικογραφία που τρέχει, ο στόχος πια γίνεται μία ώρα αρχύτερα η ίδια η Teleperfomance.

Σε όλα τα επίπεδα. Μηδέ του ποινικού εξαιρουμένου, για τον νόμιμο εκπρόσωπο και τους εντολοδόχους του. Η νομική βάση χάρη στα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, υπάρχει. Για τις ομαδικές πλέον επιθέσεις.

Ένα από αυτά είναι η σιωπηρή αποδοχή της Teleperfomance ότι ΑΥΤΗ έχει την ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ για την δραστηριότητα των χρηστών του facebbok και της τήρησης των περιβόητων «όρων της κοινότητας».

Και εδώ δεν μιλάμε για κάποιους όρους μίας διαδικτυακής κοινότητας. Μιλάμε για την παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα και κάθε κώδικα ηθικής και αξιών.

Άλλωστε θα έχουν πολύ σύντομα πια την ευκαιρία, αλλά κυρίως την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να απαντήσουν. Και αν τα πράγματα είναι διαφορετικά, να αρνηθούν την ευθύνη.

Τότε όμως θα υποδείξουν και ΠΟΙΟΣ την έχει.

Νομικές επιθέσεις ομαδικές λοιπόν που θα καταλήξουν σε αγωγές εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτω τα χέρια σας από τους ανθρώπους μου. Θα αγωνιστώ για αυτούς όσο δεν αγωνίστηκα ως τώρα ούτε για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Τέλος.

Νίκος Αντωνιάδης

Υ.Γ. Και όλα αυτά σε ένα σκηνικό λυσσαλέων επιθέσεων εναντίον μου, χωρίς όμως πια σχέδιο και πλάνο.

Το ότι ας πούμε είμαι ξανά υπόδικος, και μάλιστα δις, για διέγερση σε ανυπακοή για δύο περιπτώσεις που σας έκαναν να πέσετε κάτω από τα γέλια σε αντίστοιχα lives μου, ή η νέα επίθεση που δέχομαι από την ΑΑΔΕ, για τα οποία θα σας μιλήσω στην ώρα τους, είναι ένα ελάχιστο (πιστέψτε με) δείγμα της ασύμμετρης απειλής που δέχομαι.

Και όσο οδηγώ τα πράγματα, μέσα από το τεράστιο πλέγμα των νομικών επιθέσεών κατά της εγκληματικής οργάνωσης, στη Δίκη των Αθηνών, τόσο μεγαλύτερος θα γίνεται ο πόλεμος αυτός.

Μέχρι να το πάρουν απόφαση για την «τελική λύση»….

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x